Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
P0123

Spytalem sie wlasnie AncientWisdom czy jest ojcem wszystkich swoich dzieci i jest xD

Polecane posty

AncientWisdom akurat jest teologiem, zna wszystkie swiete ksiegi i kocha debatowac na temat religii, ale ja jestem niestety za glupi na takie gadki.

I on pisze, ze chrzescijanstwo jest zaklamane glownie dzieki starozytnym rzymianom, ktorzy sobie wymyslili Boga + Ducha Swietego i Jezusa

a podobno Jezus czy tam Yesous to byl messenger jak Muhammad z Islamu

No i podobno istnieje tylko jeden Bog, a chrzescijanie uwazaja sie za chrzescijan, a nie znaja swojej Biblii i uprawiaja grzechy, np seeksy przedmalzenskie albo jedza wieprzowine, a w Biblii tez jest zabronione jedzenie swini.

Wiec jakby to napisal moj kolega, polecam zaznajomic sie z Swietymi Ksiegami i Biblia, jesli jest sie chrzescijaninem, a dopiero potem sie wypowiadac

to jego sprawa, ale jak baby daja doopy przed slubem a potem koncza same z dziecmi to tez do swietych nie naleza, grzesznice

dobra ja spadam grac sobie w gry na mojej konsoli, dajcie spokoj juz, nie bede tutaj pisal caly dzien bo mi sie nie chce, nara

Boga to obchodzi, ja do piekla nie chce isc po smierci, no sory

To prawda, ale wtedy nie wiedzialem, ze to grzech, wiec moze mi to zostanie wybaczone

Co innego robic cos, wiedzac, ze to zle i grzech, a co innego nieswiadomie robic cos zlego

2 godziny temu, tymczasowablokada napisał:

A ja jestem już po obiedzie 😴

Dziś tylko drugie danie w pracy. Ziemniaki, mizeria i kotlet schabowy zapiekany z pieczarkami i serem ☺️

Co za uczta! Zwłaszcza ostatnia pozycja mnie ciekawi. Ja dziś miałam lasagne. 

mi sie pomysl typu seeks po slubie podoba, bo przynajmniej mam wytlumaczenie na swoj przegryw, dlaczego jestem 30 letnim praawiczkiem i nie mam szans na kobiete

33 minuty temu, Wielki buu napisał:

Nie widzę żebyś miała więcej ciekawego  do powiedzenia 🥱

Dla ciebie mam się produkować? Nie rozśmieszaj mnie. 

Ja nie jadam wieprzowiny, bo to nieczyste mieso

w schabowych zyja pasozyty

Mi raczej potomstwo i kobieta ani facet nie grozi

Prawda jest taka, ze w realu mialem szanse na chlopaka z wlasna chata i w ogole, ale nawet mnie facet geej zaden nie chcial i mnie olali

z kobietami podobnie

dobra ja spadam powoli, ide do sklepu po skladniki, bo chce sobie dzisiaj mega kolacje zjesc xD a potem biore sie za gotowanie i krojenie warzyw

narka xD

ja nie pochodze z telegonii, bo moj ojciec byl pierwszym facetem mojej mamy i wzieli slub xD

• Haha 1

byli bardzo mlodzi bo moj ojciec mial 19 lata i poznal mame na silowni a mama byla dziewica

Przed chwilą, P0123 napisał:

ja nie pochodze z telegonii, bo moj ojciec byl pierwszym facetem mojej mamy i wzieli slub xD

To mocny dowód xD

No moja mama raczej by nie klamala, zreszta babcia, chrzestny i inni krewni wiedzieliby, ze mama miala kogos przed moim tata, ja z koorewskiej rodziny nie pochodze

Hahaha jaki muchos na nerwicy zdziwiony że ludzie tam nie piszą żeby się dowartościować 13 cm i aż nie wie co pisać zamulony gej

Ja wczoraj bylem w eko sklepie po warzywka, i dzisiaj sobie smaczna gotuje kolacje

Mam papryke, marchew, seler naciowy, brokuly, ziemniaki, cebula, koperek, w zamrazarce mrozony groszek, kalafior, marchew xD
Piers z kurczaka mi sie odmraza, w szafce pelno przypraw i bylem wlasnie w sklepie po gravy z kurczaka xD. Ciekawe co mi wyjdzie xD

ogolnie gotuje caly ogromny gar warzyw z kurczakiem, bo wiem, ze wpieerdole cale xD

nie jest peedalem, ale ksywe lipedz ma i smieja sie, ze krejzi nie moze wyruuchac

moze ty mu poskacz na dydku skoro masz taka mokra farfeluna xD

ja dzisiaj troche % wypilem, cydr wjechal, ale juz nie pije xD

Ale becol mi urosl od tego siedzenia w domu, wiec no za jakis czas bedzie przerwa od kafe, trzeba pocwiczyc i troche ruchu, bo na dluzsza mete tak nie wytrzymam xD

Chcialbym nie internety, tylkoc zytanie ksiazek i granie w gierki, ale za bardzo jestem uzalezniony od internetow

Jakby mi sie tak udalo 2 dni zycia przezyc bez laczenia sie z internetem, to fajnie by bylo.

Kurde ja mam suszone grzyby w szafce, dobre by bylo do kurczaka i ziemniakow, ale to chyba musze najpierw namoczyc?

kurczak w sosie z ziemniakami i pelno warzyw mmm tak szaleje za tym <3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się