Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
P0123

Spytalem sie wlasnie AncientWisdom czy jest ojcem wszystkich swoich dzieci i jest xD

Polecane posty

A ile to musi lezec w wodzie?

bo mi sie i tak jeszcze piers z kurczaka odmraza, wiec mam troche czasu

Przed chwilą, P0123 napisał:

A ile to musi lezec w wodzie?

bo mi sie i tak jeszcze piers z kurczaka odmraza, wiec mam troche czasu

Ile chcesz aż mientkie będą. Jak nie zmienkno to ugotuj.

To jakiego mam to nie twoj interes, ja nie mam w ogole, bo obiekt nieuzywany zanika w ogole, wiec interesuj sie dydkami innych facetow

dobra, zara jeebne do wody i zobaczymy xD

Smętny konar ci zwisa w lesie i se z każdym drzewkiem porownujesz i ci lecą łzy jak grochy po twarzy że zawsze masz mniejszego 

ale bym sobie pogral w old school runescape i pozabijal jakies smoki z mojego krysztalowego luku a jakiemus angolowi dalem hasla i nie mam do niego numeru telefonu n awet, zeby napisac, ze chce spowrotem, bo czyscilem telefon i skasowalem ja pieerdole.

jak wyjdzie moj kolega z psychuszki to moze bedzie znowu ten Brad i wtedy wezme powiem dawaj pan mi konto bo jestem uzalezniony i chce mi sie grac w gierki

no dobrze, mi to pasuje doombo, i co

nie mam z tym problemu

jak sobie pomysle, ze niedlugo wroce do kliniki zdrowotnej gdzie mam karnet i bede sie grzal znowu w sauna parowa i finska a potem lodowaty prysznic to chce mi sie zionac ducha ze szczescia XDDD

a ja jestem spieerdolony umyslowo gnooj i peedal niedorobiony pojeeb psychiczny nieudany eksperyment medyczny spieerdoleniec i nie moge miec ani chlopaka geeja ani hetero dziewczyny, niestety

i mam to w chooyu

Edytowano przez P0123

ja prdl wlasnie kolezanki dwie wpadly znowu do mnie i chca poglaskac koty a ja mowie, ze spia a one ze wpadna za godzine albo pozniej jak sie pozbyc tych dziewczyn?

z racji, ze jestem goodboy to nie moge im powiedziec, zeby spieerdalaly na bambus

ja musze chyba zaraz prysznic zimny wziac, bo maja kolezanki wpasc koty poglaskac, masakra

29 minut temu, włosynarękach napisał:

Hahaha jaki muchos na nerwicy zdziwiony że ludzie tam nie piszą żeby się dowartościować 13 cm i aż nie wie co pisać zamulony gej

puknij się xD

ja chyba z 5 dni na sauna nie bylem i zimny prysnzic, ale goraca kapiel w solach morskich bralem z dwa razy

ale niedlugo musze isc na saune i zimny prysznic, i kumpla odwiedzic w centrum miasta, bo juz mi od 2 miesiecy truje doope, zebym wpadl go odwiedzic

No jakbym sie przyssal do farfeluny zgrabnej dziewczyny z niezlymi nogami to bym kilka godzin sie nie odessal i uzaleznilbym sie, a jej farfeluna bylaby sensem mej egzystencji i zeby zadowolic piekna farfeluna

No mi sie grzyby juz namaczaja, ale jeszcze sie piers z kuraka odmraza

2 minuty temu, P0123 napisał:

No jakbym sie przyssal do farfeluny zgrabnej dziewczyny z niezlymi nogami to bym kilka godzin sie nie odessal i uzaleznilbym sie, a jej farfeluna bylaby sensem mej egzystencji i zeby zadowolic piekna farfeluna

Może od razu kilka dni

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się