Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
P0123

Spytalem sie wlasnie AncientWisdom czy jest ojcem wszystkich swoich dzieci i jest xD

Polecane posty

4 minuty temu, P0123 napisał:

tak, mam wolna chate przez dwa tygodnie, bo nie chcialem jechac do Polski xD

mama mi zostawila pelna lodowke, zamrazarke i pieniadze na jedzenie xD

karmie koty i sprzatam im kuwety xD

Zrób imprezkę z menelami tak jak u babci na chacie 😎

Czemu zakompleksione de bile i mizoginy są najbardziej posesywne a normalni to niekoniecznie : /

Edytowano przez włosynarękach

4 minuty temu, włosynarękach napisał:

Czemu zakompleksione de bile i mizoginy są najbardziej posesywne a normalni to niekoniecznie : /

To jest bardzo proste i Freud to dobrze opisywał. W wielkim skrócie, ktoś kto ma władzę, nie odczuwa potrzeby zaznaczania jej na każdym kroku, bo wie, że ją posiada i czuje się w związku z tym pewnie. Ktoś kto z kolei jej nie ma, pragnie jej (władzy), będzie robił dokładnie na odwrót, czyli starać się przekonywać otoczenie o swojej sprawczości, kontroli.

W królestwie zwierząt znakomicie to odzwierciedlają zwierzęta, które posiadają zabójczą broń i te, które tylko pozorują, że posiadają.

Jadowite zwierzęta, wbrew pozorom bardzo rzadko korzystają, ze swoich atutów w konfrontacji z innymi osobnikami swojego gatunku... w skrócie, w przypadku starć o terytorium, dochodzi do zaabójstwa relatywnie rzadko w porównaniu do zwierząt, które tylko udają, że są jadowite, np poprzez kolor łusek, przypominający umaszczeniem te jadowite... w ich przypadku do zaaabójstw podczas walk o terytorium, samice dochodzi znacznie częściej.

• Like 1

Dobra, zamowilem sobie ta klawiature xD

https://ebay.us/m/v9utlY

Nie moge sie doczekac jak sobie podepne moja konsolke retroid pocket 5 z procesorem snapdragon 865 do stacji dokujacej, wepne klawiature i myszke i zabootuje sobie z karty sd Armbian na Debian Buster albo Ubuntu Noble z xfce, jee 😎😎😎 ale sobie pokomputeruje xD

Dobra na razie musze sie z wami pozegnac, u mnie na czacie pisza ze mna ze 4 osoby XD. Elo 

Taka w stylu applowskim ta klawiatura... key travel nie będzie zachwycał, no ale zawsze lepsza niż ekranowa.

no na ubuntu noble jak testowalem armbiana to jest ekranowa na gnome klawiatura, ale zjeebana, a nie moglem nigdzie znalezc ustawien klawiatury, zeby zmienic. ale xfce tez odpalilem i fajnie wygladalo na tym retroid pocket 5

a z androida mi sie nie chce korzystac wole jednak debiana odpalic. ciekawe jak emulatory dzialaja na linux xDD

fajnie, ze na tej konsolce mozna linuxa odpalic xD. Dlatego mi tez ten kumpel z Niemiec polecil tego retroida, bo jest oficjalny support armbian i batocera linux, a ja akurat mialem kase tez na stacje dokujaca, wiec moge podpiac do ekranu przez kabel hdmi i mam super komputer w konsolce ktory malo zre pradu xD

mocniejszy niz raspberry pi xD

klawiatura mi wejdzie do plecaka, jak bede korzystal duzo, to sobie uzbieram na jakas lepsza, ale wole na kabel niz bluetooth

ale niestety jak testowalem pare miesiecy temu to hdmi nie dzialalo jak podlaczalem do stacji dokujacej i system nie wykrywal, gdy mialem odpalone armbian. nie wiem czy dali jakis update, ze stacja dokujaca wykrywa ekran. mam tez usb-c do hdmi jak cos przejsciowke

ale na androidzie dziala, ale ja nie przepadam za androidem ;/

ale mysle, ze bedzie spoko, mam 3 powerbanki wiec moge sobie chodzic z konsola klawiatura i myszka gdzies na odludzie lub na farme gdzie nikogo nie ma i sobie komputerowac godzinami, neta mam z telefonu xD

juz sie nie moge doczekac

to do mnie może ? bo chyba tylko ja mam kobietę z dzieckiem

to pytanie do ciebie dlaczego powinno mnie obchodzić zdanie jakiegoś obcego angielskiego knypka ?

1 godzinę temu, P0123 napisał:

ja mam swoj server, forum i czat irc, a wy nie wiec zostaje wam wylewanie hejtu na mnie xD

gdybyscie byli adminami jak ja to moglibyscie mnie skasowac i mnie usunac xD

tylko czata nie mam

Zakladam sobie zaraz konto na github i tam ide xD moze sie naucze kodowac przy okazji xD

elo xD

ja tak nie mysle, tylko moj madrzejszy kolega xD

wg niego seeksy przedmalzenskie to grzech a kobiety z dziecmi innych mezczyzn biora impotenci, eunuchy xD

sciagam sobie tego armbiana ubuntu noble i zaraz wgram na karte sd i odpale na tym retroid i zobacze czy cos sie zmienilo na lepsze

nie ma alkoholu za bardzo

nic nie pytam, sam pytaj

no wiec ubuntu noble juz nie ma w releases, jest tylko debian bookworm minimal, ale bez klawiatury w konsoli nic nie pogrzebie, wiec czekam na klawiature

zamowilem najtansza jaka znalazlem, ale widzialem tez po 40-80 funtow jakies, moze sobie kiedys kupie, jesli bede korzystal duzo

Edytowano przez P0123

a kto mnie przyjmie do pracy?

od 2015 roku w sumie nie pracowalem xD

nie nadaje sie do pracy

W ogole nie chce miec szefa. Wiele lat temu sobie marzylem, ze kiedys naucze sie tworzyc wlasne gierki komputerowe, wiec marzylem sobie, ze zaloze firme, ktora produkuje gry open-source i bedziemy sobie robic gierki z ludzmi, to byloby cos

Ale jak sie nie bede uczyl jak tworzyc gry to lipa. Na serwerze moge sobie np. postawic server do minetest (open-source minecraft). U mnie na serverze jest kanal #exile-dev gdzie siedza developerzy, ktorzy programuja wlasnie serwer do minetest, i polecaja mi, zebym sie uczyl luanti czy tam lua.
na moim VPS z openBSD smialo moge hostowac swoj server do gierki minetest, to byloby cos xD. Gram sobie w gre na wlasnym serverze, gdzie jestem adminem gamemasterem BOGIEM XDD

Jak ktoś chce, to pracę znajdzie. A własne "parę groszy" zawsze się przyda. Lepsza praca, niż wyciąganie łapy po cudze i proszenie się... Wyjątek, ludzie schorowani i niezdolni do samodzielnej egzystencji. 

Lenie do roboty. 

Niezależność ponad wszystko 💙🍀

no to sobie miej szefa i pracuj, ja nie lubie jak mam byc pod kims xD

12 minut temu, P0123 napisał:

no to sobie miej szefa i pracuj, ja nie lubie jak mam byc pod kims xD

A ja lubię to 😁i lubię dużo liczyć pod koniec miesiąca 😁

A ja kiedys z kumplem w hotelu jednym bylem na burgerze z kurczaka, a tam jakichs dwoch typow z Ameryki i sobie gadali jak jeden, ze juz nie robi pod kims a drugi ze 50-60 dolarow na godzine zarabia xD

Pomyslec, ze na tym swiecie sa jacys multi milionerzy czy miliarderzy, ktorym wpada tak z 20.000 dolarow na godzine... Ci to wygrali zycie.
100.000zl na godzine, kto by tak nie chcial??

a niestety sa ludzie, ktorzy maja tyle albo i znacznie wiecej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się