tymczasowablokada 108 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: nie lubię chipsów Ale kebabem nie pogardzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 9 godzin temu Zaybista promyka. 3 zł w kieszeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 257 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: czy tu może być choć raz spokój na wątku? Dopiero jak umrą niepożądane jednostki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 8 godzin temu crunchips kebab n onion mniam z pepsi w puszce, to byly moje ulubione ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 108 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, P0123 napisał: crunchips kebab n onion mniam z pepsi w puszce, to byly moje ulubione Zbyt dużo kalorii i ciężkie spalanie później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 8 godzin temu (edytowany) To prawda, dlatego ja bardzo rzadko jem chipsy. zazwyczaj jak mam glod, oszczedzam pieniadze a w brzuchu pusto i malo tkanki tluszczowej ;P Edytowano 8 godzin temu przez P0123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 25 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Qwerty88 napisał: czy tu może być choć raz spokój na wątku? Nie, ale dlatego to foruum ma swój urok właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 25 Napisano 8 godzin temu 30 minut temu, tymczasowablokada napisał: Ogólnie chyba są droższe i paczka coraz mniejsza.Tak samo chusteczki higieniczne i makaron Lubella. Cena wyższa, a w paczce coraz mniej produktu.. Z galaretką Winiary to samo. Laysów nie jem odkąd wykryli, że jakąś partię na dziwnym oleju smażyli... pewnie silnikowym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 257 Napisano 8 godzin temu Na oleju palmowym chyba nadal są . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 750 Napisano 8 godzin temu Ano. A gdzie sie podziało kółko emeryckie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 8 godzin temu do produkcji oleju palmowego wycinaja lasy i zabijaja malpy i orangutany, ktore wpadaja na hodowle owocow palmowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 91 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, RC Plus napisał: Laysów nie jem odkąd wykryli, że jakąś partię na dziwnym oleju smażyli... pewnie silnikowym Kurde, właśnie jem paprykowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: Ano. A gdzie sie podziało kółko emeryckie? samej tak stać to smutno? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 569 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, P0123 napisał: To prawda, dlatego ja bardzo rzadko jem chipsy. zazwyczaj jak mam glod, oszczedzam pieniadze a w brzuchu pusto i malo tkanki tluszczowej Tak samo jak mięśni, a co chwilę siłka i wioślarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, RC Plus napisał: Laysów nie jem odkąd wykryli, że jakąś partię na dziwnym oleju smażyli... pewnie silnikowym jak wykryli to chyba mają sprawną kontrolę jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 750 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: samej tak stać to smutno? No, łyso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Kurde, właśnie jem paprykowe paprykowość laysów paprykowych to całkowicie nie mój smak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 892 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: No, łyso złap mnie pod ramię poczekamy może jeszcze przyjdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 91 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: paprykowość laysów paprykowych to całkowicie nie mój smak Jako dziecko jadałam jakieś inne (może chio?), ale gdy pierwszy raz spróbowałam laysów paprykowych, to już mi inne nie smakowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 750 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: złap mnie pod ramię poczekamy może jeszcze przyjdą czekaj balkonik odstawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 8 godzin temu no ja bardziej saunuje i uprawiam joge i rozciaganie w basenie niz silownia jakos nie przepadam za silownia, ale w sesje saunie to moge po 3 godziny odpieerdalac z lodowatym prysznicem i basenem xP na wioslarz tez czasami pojde, ale za pierwszym razem trening odjeebalem ,ze potem zdychalem z glodu i mam traume od tamtej pory w kazdym razie karnet na silke i wioslarz jest, tylko checi brak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: Na konserwy też tak się rzucali homo sapiens jak covid ogłoszono aż bili się o konserwy. Coca coli też dziś nie było. Może z czipsami kupowali razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 257 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Coca coli też dziś nie było. Może z czipsami kupowali razem? Dopiero na weekendzie będę na zakupach i obczaje , ale kompletnie nieprzygotowany jestem i mam tylko krakersy słone na wypadek w . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 7 godzin temu o papier toaletowy tez sie bili xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 1 Napisano 7 godzin temu Kùrwa leb mnie boli zawsze gdy muszę się zabrać za coś xD ja pjerdole dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 36 minut temu, Get Out napisał: Dopiero na weekendzie będę na zakupach i obczaje , ale kompletnie nieprzygotowany jestem i mam tylko krakersy słone na wypadek w . Codziennie jestem ale dziś trochę pustych półek było. Mam paluszki, jeżyki, popcorn i ptasie mleczko Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 257 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Codziennie jestem ale dziś trochę pustych półek było. Mam paluszki, jeżyki, popcorn i ptasie mleczko Jeżyki to podstawa w razie W, albo chociaż delicje wiśniowe żeby sobie osłodzić życie w ciężkich czasach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P0123 29 Napisano 5 godzin temu nie wiem dlaczego, mnie dawno glowa nie bolala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 921 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Jeżyki to podstawa w razie W, albo chociaż delicje wiśniowe żeby sobie osłodzić życie w ciężkich czasach. Albo Kinder Bueno jest pyszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 257 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Albo Kinder Bueno jest pyszne Wątpię, bo orzechy lepsze Kiedyś kupiłem z ciekawości rację żywnościowe wojskowe i tam były batoniki, ciastka nawet spoko. Ogółem cała zawartość porządna do spożycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach