Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

Ale chipsy rozebrali w biedrze... rozbawiło mnie to...

Polecane posty

3 minuty temu, Get Out napisał:

Wątpię, bo orzechy lepsze 😜😁 Kiedyś kupiłem z ciekawości rację żywnościowe wojskowe i tam były batoniki, ciastka nawet spoko. Ogółem cała zawartość porządna do spożycia. 😁

A kolega był na tym szkoleniu wiesz co miesiąc trwa. Podobało mu sie nawet i namówił drugiego kolegę a tamten mnie męczył bym z nim poszła na to... chyba chory gdzie ja na to.. on mowi że bedzue fajnie i puśmiejemy z innnych 😅

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

A kolega był na tym szkoleniu wiesz co miesiąc trwa. Podobało mu sie nawet i namówił drugiego kolegę a tamten mnie męczył bym z nim poszła na to... chyba chory gdzie ja na to.. on mowi że bedzue fajnie i puśmiejemy z innnych 😅

Od nas też byli i dobra opcja dla kogoś kto nie ma pomysłu na życie , bo to jednak pewna budżetówka. A jak dla mnie to tam za małe zarobki 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Od nas też byli i dobra opcja dla kogoś kto nie ma pomysłu na życie , bo to jednak pewna budżetówka. A jak dla mnie to tam za małe zarobki 😁

Dla mnie zarobki to mogą być tylko ja sie nie nadaje, w sensie kobiety też byly widzialam ale ja bym tam zwariowała z tymi obcymi ludźmi 🤭 poza tym nie mogłabym isc na miesiąc tak sobie jak mam dziecko.

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Dla mnie zarobki to mogą być tylko ja sie nie nadaje, w sensie kobiety też byly widzialam ale ja bym tam zwariowała z tymi obcymi ludźmi 🤭 poza tym nie mogłabym isc na miesiąc tak sobie jak mam dziecko.

Ty akurat nie musisz się tułać po takich miejscach . Kolorowych 😚

1 minutę temu, Get Out napisał:

Ty akurat nie musisz się tułać po takich miejscach . Kolorowych 😚

No ty też nie ale pewnie byś na lajcie sobie to przeszedł 🙂 dobranoc 😘

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!