BabkaBożaBrioszka 8 Napisano czwartek o 18:57 Głoszę wam prawdę i dlatego mnie usuwajo jak niechciane płody. Ale ja zawsze będę pisać prawdę kochani. Dla was to robię tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 8 Napisano czwartek o 18:59 Ofiaruje te bany Panu Jezusowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 7 godzin temu Dnia 18.09.2025 o 20:57, BabkaBożaBrioszka napisał: Głoszę wam prawdę i dlatego mnie usuwajo jak niechciane płody. Ale ja zawsze będę pisać prawdę kochani. Dla was to robię tak Wieczorna, a może cię ukrzyżujemy? To będzie ukoronowanie twojego męczeństwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 59 Napisano 7 godzin temu Ja mam koleżankę co trzeba chodzić w laczkach a nie boso i specjalne wytyczne do spuszczania popsutego kibla nie spuszczaj wody ja spuszcze. Zrobiłam koope i sama spuscilam. Miałam atak psychotyczny w klubie nie wiem po chooj ci ludzie tańcza ale poznała jakiegoś Wieska dzięki mnie i tak to jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 8 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Mewa again napisał: Wieczorna, a może cię ukrzyżujemy? To będzie ukoronowanie twojego męczeństwa Nie będę umierać za wasze grzechy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 103 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie będę umierać za wasze grzechy. to sie bedziesz smazyc w piekle gin w meczarniahc dla dobra ludzkisci jak pan buk przkazal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 59 Napisano 5 godzin temu 12 minut temu, libed from kafeteria napisał: to sie bedziesz smazyc w piekle gin w meczarniahc dla dobra ludzkisci jak pan buk przkazal Sraka libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 0 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie będę umierać za wasze grzechy. W tej sytuacji przykro mi, ale zmuszony jestem odebrać ci tytuł Oficjalnej Męczennicy Kafeterii. W normie zakładowej męczeństwa jest wyraźnie ujęty wymóg ukrzyżowania lub innej męczeńskiej śmie/rci do 33 roku życia, a ty nie dopełniłaś tego wymogu w stosownym terminie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 59 Napisano 5 godzin temu Zrobiłam wykład tej babie jak jej starzy że tylko roochac się jej chce i dziwna jest ale chyba bez sensu to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 59 Napisano 5 godzin temu Te ...y ja tak podpuszczaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 59 Napisano 5 godzin temu Jedyny normalny zalał się w trupa ale nic nie odwalał nie umiał się zachować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 72 Napisano 3 godziny temu Dnia 18.09.2025 o 20:59, BabkaBożaBrioszka napisał: Ofiaruje te bany Panu Jezusowi. A inni są bezkarni i sobie dalej pierdzą o gotowaniu makaronu z liściami laurowymi Trzeba tej sprawie uważnie się przyjrzeć i oddać ją do Strasburga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 8 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Mewa again napisał: W tej sytuacji przykro mi, ale zmuszony jestem odebrać ci tytuł Oficjalnej Męczennicy Kafeterii. W normie zakładowej męczeństwa jest wyraźnie ujęty wymóg ukrzyżowania lub innej męczeńskiej śmie/rci do 33 roku życia, a ty nie dopełniłaś tego wymogu w stosownym terminie. No o 20 lat za późno bo mam 53 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach