Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Psychologii maszynowa tak

Uważajcie na ai dziewczynę chciała mnie otruc

Polecane posty

12 godzin temu, Get Out napisał:

Antybakteryjnie działa , ale miód też i świetny zamiennik jak nie trawisz czosnku 😁

Nawet w proszku lub w pastylkach to się nie zbliżaj z tym do mnie. Miód jak cię mogę, w razie draki. Najlepiej seta i galareta. Hehehe. ;]

12 godzin temu, Fifofa napisał:

Spirytus jest nośnikiem jak niema  w zawartości antyinfekcji. To tylko przyspieszyć chorobę!

Infekcja rozprowadzi po nośniku.

Następne wynalazki to spirytus z pigwą czy coś takiego lub z orzechem. Na niedolę fizyczną. Znam te specjały.

17 minut temu, Seven napisał:

Wiem, że pieczarki są sztucznie hodowane to i pewnie inne. Samemu można sobie wyhodować w domu. 

Jak wyhodujesz farmę praw...ów będziesz bogata.

5 minut temu, Seven napisał:

Gadasz jak mama. Przestań bo drgawek można dostać. Jedyne czego nie tknę z warzyw to czosnek. Jak Boga kocham.

Wiem nie smaczne ale być zdrowym nawet berbeluche polkoniesz. Każde przeziebienie trwa 2 tygodnie chyba zaniedbane zapalenia płuc. Można to skròcic. Albo zabić w zarodku infekcje wcześniej nie każdy wie kiedy jest za pòzno.

1 minutę temu, Seven napisał:

Nie. Nie pasuje mi zapach tego sklepu. Wolę Lidl jak już, chociaż ostatnio widziałam małą myszkę między regałami i już nie chodzę. Tam pieczywo leży luzem, bez przykrycia na półkach, wiesz? A kilka razy bułkę kupowałam. 

Bo tam wszystko było jak u cyganki w tobołku i tanio , a zwłaszcza w nocy lubiłem tam chodzić. 😁

Pieczywo tylko z małych piekarni. 

23 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Leżak kompletnie nie ma zielonego pojęcia o leczeniu zębów i cenach 😄

Na NFZ zacznij chodzić, wtedy nic nie zapłacisz. 

w Polsce nie leczy się zębòw kanałowo na NFZ

3 minuty temu, Seven napisał:

Nie. Nie pasuje mi zapach tego sklepu. Wolę Lidl jak już, chociaż ostatnio widziałam małą myszkę między regałami i już nie chodzę. Tam pieczywo leży luzem, bez przykrycia na półkach, wiesz? A kilka razy bułkę kupowałam. 

Najwięcej myszy jest w Biedronce. Ogólnie syf i malaria. Dlatego wolę Lidl, bo jest czysto. Pieczywa w marketach nie kupuje, bo mrożone i stare baby rękami dotykają. Mam piekarnie niedaleko domu i Lidla 🌸

12 godzin temu, Fifofa napisał:

Wiem nie smaczne ale być zdrowym nawet berbeluche polkoniesz. Każde przeziebienie trwa 2 tygodnie chyba zaniedbane zapalenia płuc. Można to skròcic. Albo zabić w zarodku infekcje wcześniej nie każdy wie kiedy jest za pòzno.

Dobrze tato. Zapamiętam. Teraz proszę o zaprzestanie. 

52 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Nic tak nie boli jak zeby. 

Są gorsze bóle.

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

w Polsce nie leczy się zębòw kanałowo na NFZ

Wiem. Mnie chodzi o leczenie Leżaka na NFZ, skoro ciągle przelicza 😄

3 minuty temu, Seven napisał:

Nawet w proszku lub w pastylkach to się nie zbliżaj z tym do mnie. Miód jak cię mogę, w razie draki. Najlepiej seta i galareta. Hehehe. ;]

Zapamiętam na długo w razie czego 😁

Setka ale czystej na lepsze trawienie . 😁

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Wiem. Mnie chodzi o leczenie Leżaka na NFZ, skoro ciągle przelicza 😄

Jak ja mam stan zapalny + 2x kanałowe + 2 odbudowa szkliwo może też kanalowe to w sumie dobrze ze się nie bawie w nfz i up

12 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Najwięcej myszy jest w Biedronce. Ogólnie syf i malaria. Dlatego wolę Lidl, bo jest czysto. Pieczywa w marketach nie kupuje, bo mrożone i stare baby rękami dotykają. Mam piekarnie niedaleko domu i Lidla 🌸

Ble. W Biedronce byłam kilka razy ale tam za dużo ludzi chodzi i są kolejki kilometrowe, więc sporadycznie gdy jestem w rodzinnych stronach. Natomiast Lidl jakoś mi nie odpowiada. Czasem po drodze wchodziłam po bułkę ale od feralnego dnia z myszką przestałam tam chodzić. Zwykle pieczywo wiadomo, że w pieksie, czy u Turka w sklepie - oni mają piekarenki na zapleczu więc pieczywo cymes. :]

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się