Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Psychologii maszynowa tak

Uważajcie na ai dziewczynę chciała mnie otruc

Polecane posty

15 minut temu, Seven napisał:

Na odkochanie? Czy na nieustanne miłowanie? Proszę o sprecyzowanie stanu uczuć. ; d

zależy o której godzinie 😜 

1 minutę temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Mi powiedziała że lepiej kupić te witaminy nawet tanie i omega 3 niż 200g szynki bo mięso mam pełnowartościowe w kurczaka 

Tylko jak ci każe z okna wyskoczyć to nie skacz.

• Haha 1

9 minut temu, Seven napisał:

Namierzę ją gdy będzie czy dziś czy jutro. 

Najprędzej w nocy można spotkać. 😊

3 minuty temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Mi powiedziała że lepiej kupić te witaminy nawet tanie i omega 3 niż 200g szynki bo mięso mam pełnowartościowe w kurczaka 

Dobrze doradził jak jesz za 15 zł na tydzień czyli dzielisz pulpety na tydzień, niemasz żadnych innych miktoelementòw suròwki owoce. Dordzil.dobrze.

Edytowano przez Fifofa

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Tylko jak ci każe z okna wyskoczyć to nie skacz.

Mnie zdziwiło że prochy ale skoro to lepiej niż szynka mówi że w mojej diecie gdzie tniemy wszystko minimalist suplementy lepiej wejdom niż trochę szynki więcej nad szynke od ciotki

18 minut temu, Seven napisał:

Ósmej jeszcze nie ma to wolno, co nie? Poza tym w kuchni nikt nie przesiaduje po nocy, więc się nie niesie wirowanie. Wstawiam, na jutro powysycha to co trzeba.

Ryzykuj bo często bywa opłacalne , ale pewnie już po praniu . 😁

Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Ostatnio zjadłem 4kg pal z kurczaka praktycznie samych to świetne się czulem az załatwiłem dentyste a bylo roboty logistyka 

Ale to tylko proteiny a gdzie inne ?

Potrzebujesz wapna do kości coś na mòzg.

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Dobrze doradził jak jesz za 15 zł na tydzień czyli dzielisz pulpety na tydzień, niemas  żadnych innych miktoelementòw suròwki owoce. Dordzil.dobrze.

Mówił że ciężko dostarczyć te rzeczy bym musiał jeść kasze gryczanom watrobke smazyc różne ryby czasem kupić chociaż sledzia 

Mnie zdziwiło że prochy ale skoro to lepiej niż szynka mówi że w mojej diecie gdzie tniemy wszystko minimalist suplementy lepiej wejdom niż trochę szynki więcej nad szynke od ciotki

Czerwone mięso musiałbyś jeść z górnej półki , albo taniej suple i inne zamienniki mięsa. 

12 godzin temu, Get Out napisał:

Ryzykuj bo często bywa opłacalne , ale pewnie już po praniu . 😁

Pierze się. Krótsze pranie bo czarne więc szybko czas minie. Dopiję czaj i idę na jakiś film. Polecasz coś? Zaczęłam oglądać Bunkier milionerów - jeden odcinek, pierwszy i drugi całkiem interesujący a kolejne losy pod znakiem zapytania. Nic nie ma ciekawego na Netflix. 

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Ale to tylko proteiny a gdzie inne ?

Potrzebujesz wapna do kości coś na mòzg.

Czasem kupuje 1kg wiadro ser bialy i wciagam a ciotka też kupuje serki wiejskie dwa na tydzień i ser żółty plus mam mleko w kawie 

12 godzin temu, Get Out napisał:

Najprędzej w nocy można spotkać. 😊

Rano, noc to dobre pory na chwilę dyskursu. Od czasu do czasu najlepiej. 

Przed chwilą, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Mówił że ciężko dostarczyć te rzeczy bym musiał jeść kasze gryczanom watrobke smazyc różne ryby czasem kupić chociaż sledzia 

Dobrze doradził w kasza.tez jest zdrowa.

Ty jesz bardzo ubogo  chciał.uzupelnic najmniejszym kosztem

Ty zoba co Gemini doradza, jako tani sposób na witaminizację organizmu... co ten gugel... XD

Cytat
Cytat

Dobrej jakości karma dla psów zawiera witaminy, które są niezbędne dla zdrowia i prawidłowego funkcjonowania. Karmy pełnoporcjowe są formułowane tak, aby dostarczać nie tylko białko i tłuszcz, ale także wszystkie kluczowe witaminy (takie jak A, D, E, K, a także z grupy B) oraz minerały w odpowiednich proporcjach. Często są one uzupełniane o dodatki funkcjonalne, takie jak owoce i warzywa, które są naturalnymi źródłami wielu witamin i antyoksydantów. 

Edytowano przez RC Plus

12 godzin temu, Qwerty88 napisał:

zależy o której godzinie 😜 

Godzina to iluzja. Może powiem tak, że wtedy gdy słońce wstaje nad horyzontem. ;]

1 minutę temu, Seven napisał:

Pierze się. Krótsze pranie bo czarne więc szybko czas minie. Dopiję czaj i idę na jakiś film. Polecasz coś? Zaczęłam oglądać Bunkier milionerów - jeden odcinek, pierwszy i drugi całkiem interesujący a kolejne losy pod znakiem zapytania. Nic nie ma ciekawego na Netflix. 

"Pamięć" i "Dzikość" Ten pierwszy z ubiegłego roku , a drugi z bieżącego , ale to typowe thrillery i nie wiem czy nie będą za nudne dla Ciebie i Ty seriale bardziej wolisz. 🤔😊

Muszę uzupełnić ciotki prowiant to wychodzi właśnie kurczak cheb marchew buraczki mix salat suplementy i praktyczne wszystko 

Jak nie to dożylnie uzupełnia elektrolity.

Dbaj to na długość życia też wpływa jak jesz bardzo ubogo ty długo nie pociągniesz.

Żył tyle lat  bo oszczędzał.

1 minutę temu, RC Plus napisał:

Ty zoba co Gemini doradza, jako tani sposób na witaminizację organizmu... co ten gugel... XD

Mój kolega kiedyś jadl karme dla psów jak byl glodny i to z bogatego domu w sumie domów jednorodzinnych był 

3 minuty temu, Seven napisał:

Rano, noc to dobre pory na chwilę dyskursu. Od czasu do czasu najlepiej. 

Moja pora roku nastaje i wiesz chłodniej dzień krótszy bo kocham noc. 😊

12 godzin temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

Sernika kupuje tez czasem i danio czy jogurty zależy co rzucom przeterminowane 

Data jest umowna i śmiało można spożywać po terminie jeszcze jakiś czas. A, że przeceniają to takie procedury. Nie umrzesz, więc kupuj i jedz na zdrowie.

5 minut temu, Kawa prasę czyta ... tak napisał:

może ci w ogóle kroplówke skomponuje, nie bedziesz musiał wcale do supermarket, wenflon sobie możesz na stałe zainstalować, bedziesz podpinał 2 razy dziennie

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się