Spaghetti .... 108 Napisano wczoraj o 21:55 (edytowany) Edytowano wczoraj o 21:55 przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano wczoraj o 22:08 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano wczoraj o 22:38 Co z ciebie wyrośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano wczoraj o 22:45 Zwłaszcza, że bardzo ciepła noc i już prawie jesień za oknem Zmęczona jestem po wczorajszym dniu i uwielbiam ten moment kiedy dziś i jutro nic nie muszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano wczoraj o 22:45 7 minut temu, Onaaaa napisał: Co z ciebie wyrośnie Zobaczymy co z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano wczoraj o 22:46 Kocham ten kawałek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano wczoraj o 22:50 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Zobaczymy co z ciebie Ze mnie juz wyrosło a ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano wczoraj o 23:04 (edytowany) 13 minut temu, Onaaaa napisał: Ze mnie juz wyrosło a ty... Cóż czasem mam inny bit... Edytowano wczoraj o 23:04 przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano wczoraj o 23:11 Tylko nie ten Massimo 🫣 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano wczoraj o 23:11 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kocham ten kawałek Spoko, ale przeginasz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano wczoraj o 23:12 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano wczoraj o 23:21 9 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 23 godziny temu Więc dobranoc Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 23 godziny temu Żadne adinisy nadmuchiwane ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Fifofa napisał: Żadne adinisy nadmuchiwane ego Wypad ogór z mojego tematu Edytowano 23 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 63 Napisano 13 godzin temu Moje jeszcze świeże mega odkrycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 13 godzin temu Na dobry dzień. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 12 godzin temu I na dobry początek. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 91 Napisano 4 godziny temu Znów masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Bożenka LuBicz napisał: Ty masz jakiś stopień upośledzenia? Pytam poważnie, bez ironii. Niema fajny chłopak możesz podrywać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Pył na wietrze napisał: Znów masz rację Kogo masz na myśli ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 78 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 63 Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: Ty masz jakiś stopień upośledzenia? Pytam poważnie, bez ironii. Chyba tak. Wszyscy mnie za takiego uważają, a kiedyś ja też uczyłem się w szkole specjalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 3 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 36 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Daniel86 napisał: Chyba tak. Wszyscy mnie za takiego uważają, a kiedyś ja też uczyłem się w szkole specjalnej. Ok, dzięki za odp. To wiele wyjaśnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Bożenka LuBicz napisał: Ok, dzięki za odp. To wiele wyjaśnia. Skromny chłopak wstydziła byś się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Skromny chłopak wstydziła byś się. Prowadżcie konwersajce tego typu w swoim temacie tutaj gra muza i film Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Prowadżcie konwersajce tego typu w swoim temacie tutaj gra muza i film Nie jest hejterem nie odnosi się oblesnimu opisami. Ok graj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 108 Napisano 2 godziny temu Odechciało mi się grania ... czas na serial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach