250GodzinTak 78 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Nie jest hejterem nie odnosi się oblesnimu opisami. Ok graj I nie pyta o cudzych mężów jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Odechciało mi się grania ... Tak na codzien co słuchasz dla siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I nie pyta o cudzych mężów jak ty Tak jak ty i żony, co robi twuj mąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tak jak ty i żony, co robi twuj mąż? Myślisz ze on istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 939 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Tak na codzien co słuchasz dla siebie? A ty jaki polski zespół lubisz najbardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: A ty jaki polski zespół lubisz najbardziej? Przeważnie radia słucham. Ostatnio nie słucham jeździłem skuterem nie miałem.gdzie tego radia wziąc. Dziś chciałem zatankować a tu klops światła nie dzialają. Temu kupiłem nowy zestaw silnik komplet do roweru. Dziś pierwszy 1 km przejechałem, ten silnik w rowerze jest duży max 65 km ma, jeszcze trochę boję ten rower ciągnie jak jakaś formuła normalnie asfalt zrywa. Jutro przetestuje jak jeździ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 110 Napisano 2 godziny temu 50 minut temu, Daniel86 napisał: Chyba tak. Wszyscy mnie za takiego uważają, a kiedyś ja też uczyłem się w szkole specjalnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach