Lilpedziowy 1 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Ale ty pierwszy mówiłeś o tym ze ona tam pisze poza tym nie wiem czy to jest aż tak proste bo trzeba jeszcze znać forum netkobiety Z pół roku czy rok temu już ją znalazłem, ale ja tam ani nie pisze ani nie wchodzę. Aż tak mnie nie interesuje ta osoba. Ale widziałem że pravik ostatnio tam był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Mewa again napisał: Boś No to cieszy mnie, że to jakiś incydentalnty wy.sryw z twojej strony w moim kierunku i wracasz do swojej przygody życia na zapadłych dworcach :) Choć oczywiście jakbyś potrzebował zapewnienia stąd, że wcale nie jesteś zchamiałym, przegranym komiwojażerem bez grosza przy duszy, to Madzia będzie czekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 13 godzin temu 39 minut temu, Bob Guccione napisał: Smutna historia Mnie bardziej zastanawia to, że jak na kogoś, kogo tu rzekomo nie ma, on zdaje się całkiem dobrze kojarzyć, kim jesteś (nawet na nicku, który ma 2 dni) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 115 Napisano 13 godzin temu 15 minut temu, Lilpedziowy napisał: No np ty latasz dziadku Nieprefeuje nawet jak skończyła zawod,.ona więcej penòw widziała niż ty masz wlosòw na głowie Są chłopy co lubieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1057 Napisano 13 godzin temu 40 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: moze skopiuj sobie to bez sensu 20 razy to samo pisac po co sie tak meczyc. kopiujesz i wklejasz W sumie może ona już to ma skopiowane i właśnie wkleja od dawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 13 godzin temu 32 minuty temu, aphex_twin napisał: Ale ty pierwszy mówiłeś o tym ze ona tam pisze poza tym nie wiem czy to jest aż tak proste bo trzeba jeszcze znać forum netkobiety Te netkobiety to co to za forum i dlaczego ludzie prześladują innych ludzi, znosząc tutaj inny syf, jakby bajzlu było mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Lilpedziowy napisał: Ty jak rozumiem aprobujesz takie zachowanie bo jesteś tak zdesperowana że nie wybrzydzasz w ogóle Ale czym mam wybrzydzać, jak już lata temu wybrałam, a ty się ośmieszasz i hejtujesz faceta, którego na oczy nie wiedziałeś. Przestań pić i zazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 12 godzin temu 30 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale czym mam wybrzydzać, jak już lata temu wybrałam, a ty się ośmieszasz i hejtujesz faceta, którego na oczy nie wiedziałeś. Przestań pić i zazdrościć Codziennie rano wybierasz- kawa czy herbata. To też jest wybór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 116 Napisano 12 godzin temu 46 minut temu, Lilpedziowy napisał: Codziennie rano wybierasz- kawa czy herbata. To też jest wybór Rano zawsze kawa, więc jaki wybór Do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach