Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mroczne widmo

Nie ma jak poranna kawka z moderacją o 8:00

Polecane posty

2 minuty temu, Mewa again napisał:

Wieczorna, golnij sobie mszalnego. Może (choć dziś nie Wigilia) przemówisz ludzkim głosem.

Sam widzisz ile emocji wzbudzasz. O mnie to już nie wspomnę 😜😁

Przed chwilą, Mewa again napisał:

Wieczorna, golnij sobie mszalnego. Może (choć dziś nie Wigilia) przemówisz ludzkim głosem.

Cały czas mówię ludzkim głosem. W wigilię mówią zwierzęta. Janusz ty nie pouczaj ludzi od święta bo zawsze cię jakaś bridzet dzons do kata postawi tam gdzie twoje miejsce. Chlop który się jara divkami i to nie takimi z dubaju i jeszcze ma czelność pouczać ludzi kafeterii to jest krindz. A ja mam uczulenie i wczons anafilaktyczny.

13 minut temu, Lilpedziowy napisał:

To on ale nie polecam bo on nawet rąk nie myje 🫣

... napisał ten, którego gdyby waran ugryzł, to waran by zdechł od zakażenia 😄

• Haha 1

11 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Cały czas mówię ludzkim głosem. W wigilię mówią zwierzęta. Janusz ty nie pouczaj ludzi od święta bo zawsze cię jakaś bridzet dzons do kata postawi tam gdzie twoje miejsce. Chlop który się jara divkami i to nie takimi z dubaju i jeszcze ma czelność pouczać ludzi kafeterii to jest krindz. A ja mam uczulenie i wczons anafilaktyczny.

Dobra Wieczorna, gudnajt ci mówię (bo mi się ciemno przed oczami robi jak czytam twoje kolejne wysrywy). Wpół do szóstej, to znaczy że i tak się tu dziś zasiedziałem 😉

3 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

jaki kraj taki richard gere 😄 i taka julia roberts 😄

W międzyczasie była jeszcze pokahontaz. Kobieta z wielką klasa i obyciem dama. W tle jak zawsze majaczy latająca za każdym pogubionym 40 latkiem Iskra.

• Haha 1

Przed chwilą, Mewa again napisał:

Dobra Wieczorna, gudnajt ci mówię (bo mi się ciemno przed oczami robi jak czytam twoje kolejne wysrywy). Wpół do szóstej, to znaczy że i tak się tu dziś zasiedziałem 😉

Wiem że prawda o nas samych zwala z nóg. Każdy musi to przeżyć aby pójść dalej. 

Jak tak tęsknisz za Poką, to chętnie dam ci namiar na miejsce gdzie ją można spotkać. A jak ją tu z powrotem zabierzesz, to ci nawet uroczyście tu podziękuję 🙂

Dobra, lecę.

4 minuty temu, Mewa again napisał:

... napisał ten, którego gdyby waran ugryzł, to waran by zdechł od zakażenia 😄

Ty nowe zaparcie lepiej odlatuj z powrotem na netkobiety do swojej pokusi bo tutaj już się wystarczająco skompromitowałes brudny paluchu 😆

Przed chwilą, Lilpedziowy napisał:

Ty nowe zaparcie lepiej odlatuj z powrotem na netkobiety do swojej pokusi bo tutaj już się wystarczająco skompromitowałes brudny paluchu 😆

Kojarzy mi się to z ręką pianisty kotarby

Żeby facet z dorosłą już córką która już się parzy szukał relacji romantycznej z aktywną prostytutką tez w wieku swojej córki , pół Polski do niej przejechał by zastać zamknięte drzwi..  ja pierdziele to była jedna z najbardziej zwariowanyvh akcji na kafe 😱

3 minuty temu, Lilpedziowy napisał:

Żeby facet z dorosłą już córką która już się parzy szukał relacji romantycznej z aktywną prostytutką tez w wieku swojej córki , pół Polski do niej przejechał by zastać zamknięte drzwi..  ja pierdziele to była jedna z najbardziej zwariowanyvh akcji na kafe 😱

Ale ty masz ból dopy jak reszta. Jprd 🤣🤣🤣🤣

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Każdy ma tu beke z januszexow a nie bol dùpy. Lezak przynajmniej wie gdzie jego miejsce a toto odwiecznie nadete i pouczające a w odpadach gustujące.

5 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Ty jak rozumiem aprobujesz takie zachowanie bo jesteś tak zdesperowana że nie wybrzydzasz w ogóle 👋

9 minut temu, Lilpedziowy napisał:

Smutna historia 😉

• Haha 1

28 minut temu, Mewa again napisał:

Jak tak tęsknisz za Poką, to chętnie dam ci namiar na miejsce gdzie ją można spotkać. A jak ją tu z powrotem zabierzesz, to ci nawet uroczyście tu podziękuję 🙂

Dobra, lecę.

Co to za problem niech szykuje kasę 500 zł starczy pisze i już  obrabia i idzie do domu.

Edytowano przez Fifofa

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Smutniejsze było, jak katolików nazwałeś ujami, obgadywałeś swoją pierwszą żonę, że nie chciałeś wesela, ale twoja rodzina cię zmusiła, że naśmiewałeś się z Kasi - Córki Prezydenta i że twoja 2 bezrobotna żona, którą poznałeś na erotycznym forum o wiązaniu linami 😄 jest podłą żmiją, że nawet ta skóra nie chce z niej zejść. No i biedaczka cały dzień poświęciła mi czas - Czyniąc mnie jeszcze bardziej SŁAWNĄ. 

Współczuję i trzymaj się zgredzie 👋😜😁

moze skopiuj sobie to bez sensu 20 razy to samo pisac po co sie tak meczyc. kopiujesz i wklejasz 

47 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

milo mi za ten komplement nie sadzilem ze tak dobrze pisze zeby mnie z crazy pomylic 😄 jak zawsze wykazales sie bystroscia 😄 

😘

18 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Każdy ma tu beke z januszexow a nie bol dùpy. Lezak przynajmniej wie gdzie jego miejsce a toto odwiecznie nadete i pouczające a w odpadach gustujące.

Ale on agresywny w ogóle jest 😀 taki widmok na emeryturze. Ja go ledwo co pamietam niestety nie załapałam sie na historie o lizaniu smakowitości czy tez klamki 😃

Kurde próbuje odnaleźć wiersz który kiedyś ukazał się w gazecie i chodzi za mna od kilku dni. Pamiętam tylko kilka fraz, autora nie. Google nie daje rady a madry inaczej czat uparcie piaty raz mi mowi ze to tekst kabaretowy andrusa co absolutnie nie jest prawda, bo żadna z fraz się nie zgadza w ogóle tematyka jest zupełnie inna.

32 minuty temu, Mewa again napisał:

Dobra, lecę.

Netkobiety? Tam sie nie da pisać, to forum wyglada jak dokument w Wordzie 😃

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Netkobiety? Tam sie nie da pisać, to forum wyglada jak dokument w Wordzie 😃

Tylko publicznie można 500 zł zaoferować 

36 minut temu, Mewa again napisał:

Dobra, lecę.

Przecież ja od dawna wiem gdzie ona jest ,pod nikiem Gia nawaliła już tysiące postów ta mitomanka i nikt jej tu nie chce bo ten koczkodan by tylko zassrywał forum 

Przecież ja od dawna wiem gdzie ona jest ,pod nikiem Gia nawaliła już tysiące postów ta mitomanka i nikt jej tu nie chce bo ten koczkodan by tylko zassrywał forum 

Jak ty zes ja odnalazł? To musiała być prawdziwa milosc z twojej strony 😃

5 minut temu, Lilpedziowy napisał:

Nie zasrywala tylko tutaj zawsze latają za kurtyzanami  i to w liczbie dużo chętnych 

Gdzieś Tiktoku oglądalem tego zawodu i one wolą 10 penòw na raz dosłownie,  bo każdy płaci np 300  razy z  10 ma 3 tysie, niż jeden. Tamta co brała nawet do 10 penòw na raz się szanuje nie połyka 

Edytowano przez Fifofa

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Jak ty zes ja odnalazł? To musiała być prawdziwa milosc z twojej strony 😃

Wystarczyło wejść na netkobiety na 5 minut i jak się ją trochę zna to od razu poznasz że to ona pisze. 

I ktoś tu wklejał ostatnio link do jej profilu. 

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Nie zasrywala tylko tutaj zawsze latają za kurtyzanami  i to w liczbie dużo chętnych 

Gdzieś Tiktoku oglądalem tego zawodu i one wolą 10 penòw na raz dosłownie,  bo każdy płaci np 300  razy z  10 ma 3 tysie, niż jeden.

No np ty latasz dziadku

Wystarczyło wejść na netkobiety na 5 minut i jak się ją trochę zna to od razu poznasz że to ona pisze. 

I ktoś tu wklejał ostatnio link do jej profilu. 

Ale ty pierwszy mówiłeś o tym ze ona tam pisze 😛

poza tym nie wiem czy to jest aż tak proste bo trzeba jeszcze znać forum netkobiety 😃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się