Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mroczne widmo

Nie ma jak poranna kawka z moderacją o 8:00

Polecane posty

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

A co on tam pakuje na to dziaslo? Bo ja nie wiem do tej pory.

nikt  nie wie ale musi uzalezniac jak heroina skoro nie potragi godzine wystac i nawet przed kamerami bierze 

14 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

tak za temat z linkiem ktory na kazdym portalu jest przerdstawiajacy zgromadzenie onz na ktorym jeden pan cos pakuje na dziaslo 😄

No tak, Crazy; czego się innego spodziewać po takiej (nomen omen) popi...nej amebie jak ty 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Wszędzie o tym mówią. 

na kafeterii nie tu jest tematem zakaznym 😄 ty mozna o gwa.lceniu dzieci czy kazirodztwie ale nie mozna o braniu na dziaslo

2 minuty temu, salix napisał:

Wątpię w to zakochanie, raczej ich intencje od początku były niekompatybilne więc szybko odbili od siebie jak dwa magnesy o tych samych biegunach. Każde czegoś chciało, ale żadne nie chciało dać tego czego druga strona naprawę oczekiwała.😄

raczej ona czula w nim piniondz i sie rozczarowala bo zamiast pretty woman byla wizja pracy w lewiatanie 😄 to juz woli roxe pewnie 😄 

po uj prostytutce stary dziad jak biedny  ?

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

A co on tam pakuje na to dziaslo? Bo ja nie wiem do tej pory.

Tez nie wiem. Ale wygląda po tym na bardziej rozluznionego. To nie jest typowa walka z nałogiem. Zresztą widac po gosciu jak sie mocno denerwuje, widac to po jego twarzy. On zgrywa silnego dlatego m.in RC sie zakochał. Ale jest bardzo słaby. 

2 minuty temu, Mewa again napisał:

No tak, Crazy; czego się innego spodziewać po takiej (nomen omen) popi...nej amebie jak ty 😄

milo mi za ten komplement nie sadzilem ze tak dobrze pisze zeby mnie z crazy pomylic 😄 jak zawsze wykazales sie bystroscia 😄 

22 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Wzajemnie pozdrawiam. 

Widma, psycholki z lasu oczywiście nie 😁

Ja tam z Widmem zatargów nie mam 😉

Swoją drogą dziwię się, że jeszcze chce Ci się tyle przesiadywać w tym szambie. Zobacz: wpadam sobie raz na jakiś czas, ...ię kilkoro przygłupów płci mieszanej i z pogodną miną wracam do świata zewnętrznego, do normalnego życia. Siedzenie tutaj przez zbyt długi czas źle robi na samopoczucie i skórę; lepiej korzystać ze słońca póki jest 😉

• Like 2

4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

nikt  nie wie ale musi uzalezniac jak heroina skoro nie potragi godzine wystac i nawet przed kamerami bierze 

Jak stary kibol to wiadomo że od czegoś uzależniony.

12 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

milo mi za ten komplement nie sadzilem ze tak dobrze pisze zeby mnie z crazy pomylic 😄 jak zawsze wykazales sie bystroscia 😄 

Magda mnie trochę zmyliła. Czyli jednak żeś knur...

Przed chwilą, Mewa again napisał:

Swoją drogą dziwię się, że jeszcze chce Ci się tyle przesiadywać w tym szambie. Zobacz: wpadam sobie raz na jakiś czas, ...ię kilkoro przygłupów płci mieszanej i z pogodną miną wracam do świata zewnętrznego, do normalnego życia. Siedzenie tutaj przez zbyt długi czas źle robi na samopoczucie i skórę; lepiej korzystać ze słońca póki jest 😉

Siwy jak mogłeś to zrobić pokusi Bozia cię za to ukarze ☝️😆

Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał:

Przybył kolejny mezczyzna z klasom i już Iskra wylazła z bunkra przypominając o swojo osobo. 

w takich tematach widac kto cale dnie siedzi czyta zglasza a sie nie odzywa

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

raczej ona czula w nim piniondz i sie rozczarowala bo zamiast pretty woman byla wizja pracy w lewiatanie 😄 to juz woli roxe pewnie 😄 

No właśnie ona chyba liczyła, że będzie jak w pretty woman i on ja będzie obsypywał drogimi prezentami nie chciała rozdawać usług za darmo, a on nie chciał płacić. Taka to była miłość. 

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

chociaz raz sie z toba zgadzam kibole gangusy zwykle cos wciagaja 

Nie raz bo to nie pierwszy raz jak się ze mną zgadzasz.

Nie jestem przekonana czy to Mewa.  /W każdym razie jeśli masz ochotę, możesz wpadać na priv, co tam porabiasz. Muszę lecieć. 

• Haha 2

1 minutę temu, salix napisał:

No właśnie ona chyba liczyła, że będzie jak w pretty woman i on ja będzie obsypywał drogimi prezentami nie chciała rozdawać usług za darmo, a on nie chciał płacić. Taka to była miłość. 

no to nie zrozumielismy z tym sie zgadzam tak bylo zapewne a najlepsze to bylo to ze dwoch klepiacych biede rywalizowalo o wzgledy tej samej baby  i ona okazala sie z nich najsprytniejsza mimo ze pewnie powdstawowki nie skonczyla i przejrzała ich 😄

juz madrzejszy okazal sie lezak bo bez hodowli pieczarek na jezyku wspomina te znajomosc 😄

6 minut temu, Mewa again napisał:

Opalona jestem i jadę na wczasy niedługo. Ruda z lasu cały dzień dziś mnie poświęciła, a ja zrobiłam tyle rzeczy 😄 Wpadaj kiedyś tutaj częściej, może więcej pogadamy 😁

9 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

No dziadyga nawet skąpił na mydle i wodzie i z brudnymi paluchami wstawiał foty co za przegryw... 😆

3 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Nie jestem przekonana czy to Mewa.  /W każdym razie jeśli masz ochotę, możesz wpadać na priv, co tam porabiasz. Muszę lecieć. 

To on ale nie polecam bo on nawet rąk nie myje 🫣

Przed chwilą, Lilpedziowy napisał:

No dziadyga nawet skąpił na mydle i wodzie i z brudnymi paluchami wstawiał foty co za przegryw... 😆

no on juz na zawsze w annałach kafeterii bedzie wzorcem przegrywa zaraz obok inceli jak ty bicu 😄

11 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Biznesmen mewa i jego dzulia Roberts xD

Wieczorna, golnij sobie mszalnego. Może (choć dziś nie Wigilia) przemówisz ludzkim głosem.

• Haha 1

niejedna prostytuta zarabiajaca pewnie srednia krajowa chcialaby rzucic swoja prace z milosci do siwego dziada, zeby pracowac w lewiatanie z a minimalna z ktorej sie bedzie dorzucac dziadowi do alimentow 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się