WychodzeNaChwile 895 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Hypedotella napisał: Wlasnie, że placi sie przelewem jesli miedzy konsumentem a przedsiebiorca powyzej 20 tys. osoba fizyczna nie ma takiego obowiązku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 895 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Oj tam przecież słucham chyba jak radia w kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 113 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: To dobrze bo ja nie do końca Prawie juz śpię Wiem, zauważyłem tą gorączkę Więć położ się i wyśpij w końcu Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 103 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: osoba fizyczna nie ma takiego obowiązku Moze przeczytalam jakis dziwny artykul, ale gdzies mi sie cos takiego rzucilo w oczy. Musialabym sprawdzic w ustawach z najnowszymi aktualizacjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Oj tam przecież słucham chyba Wątpię . Dobranoc Magi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Hypedotella napisał: O 2 w nocy można iść do siłowni, do fryzjera, prawnika, sklepu. Chcielibyście tam mieszkać? Aha, tylko korki są takie, że można stać i 3 godziny w nocy. Ale za to tętnią życiem w nocy. Co do takiej opcji, to mi by to pasowało.Te korki to już nie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 103 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Get Out napisał: Kiedyś było 15 k a teraz nie wiem Moze cos dziwnego przeczytalam i wygaduje glupoty moglabym przysiac ze czytalam taki artykul, ale moze cos mi sie pomieszalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 284 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Hypedotella napisał: Moze cos dziwnego przeczytalam i wygaduje glupoty moglabym przysiac ze czytalam taki artykul, ale moze cos mi sie pomieszalo Mnie zastanawia kto płaci takimi kwotami w gotówce , bo elektroniczne pieniądze łatwiej przelać. Dobranoc i dbaj o zdrowie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 946 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jak radia w kuchni Czyli wchodzi do ucha i wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 946 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Get Out napisał: Wątpię . Dobranoc Magi Słucham tylko nie stosuje sie do niektórych poleceń dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 103 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: osoba fizyczna nie ma takiego obowiązku Sprawdziłam przed chwila i jest taki artykul, że w związku z wprowadzeniem nowych przepisów, które będą obowiązywały od 2024 roku wprowadzone limity płatności gotówkowych, które dotyczyć one będą zarówno transakcji finalizowanych między przedsiębiorcami, jak również na linii przedsiębiorca - konsument. W praktyce osoby prywatne będą mogły zakupić samochód albo jakikolwiek inny towar w sklepie za gotówkę wyłącznie do 20 tys. złotych. Ale nie wiem czy te zmiany weszly czy zostaly odrzucone. Ale jesli to jezeli ktos nie ma np 80 tys na koncie i chce kupic auto to jezeli wplaci do banku to znowu skad ma te pieniadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 946 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, zauważyłem tą gorączkę Więć położ się i wyśpij w końcu Tak? Że glupoty gadam? Ide zaraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 2 Napisano 3 godziny temu Hypedotella, dobranoc Pojawiaj się częściej na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 103 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Mnie zastanawia kto płaci takimi kwotami w gotówce , bo elektroniczne pieniądze łatwiej przelać. Dobranoc i dbaj o zdrowie . Dobranoc Milych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 103 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Hypedotella, dobranoc Pojawiaj się częściej na forum. Spij slodko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 103 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak? Że glupoty gadam? Ide zaraz Dobranoc, kuruj się 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 113 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak? Że glupoty gadam? Ide zaraz Też tak gadałem jak miałem gorączkę Jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach