Onaaaa 968 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Get Out napisał: Tylko na drodze żeby nie trafić na takiego , bo osobówka z tirem nie ma szans. Niestety nie ma szans. Takie świry są najgorsze. Żeby jeździć tirem powinni więcej jakiś badań robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Niestety nie ma szans. Takie świry są najgorsze. Żeby jeździć tirem powinni więcej jakiś badań robić. Łapią ich , zamykają , linczują, ale i tak wyrastają jak grzyby po deszczu. I jeszcze się chwali tym , jak on przeszedł badania na zawodowego. Brak słów. Oglądasz coś Ja się kładę pomału i rano będę. Kolorowych Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Łapią ich , zamykają , linczują, ale i tak wyrastają jak grzyby po deszczu. I jeszcze się chwali tym , jak on przeszedł badania na zawodowego. Brak słów. Oglądasz coś Ja się kładę pomału i rano będę. Kolorowych Magi Szkoda nawet o tym gadać tylko że zabiją kogoś i co ich to obchodzi bo to nikt z ich znajomych. Nie oglądam. Dzieciaki śpią w moim łóżku więc słucham muzy i pewnie sie położę gdzieś sie zmieszczę dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Makarona i Ziemniaka? Nie mieszaj mnie z nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie mieszaj mnie z nim Makaron z ziemniakiem to nie brzmi smacznie Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Makaron z ziemniakiem to nie brzmi smacznie Zdecydownie, bo jestem dużym chłopcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Zdecydownie, bo jestem dużym chłopcem Zdecydowanie to smakujesz najlepiej z sosem pomidorowym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zdecydowanie to smakujesz najlepiej z sosem pomidorowym A Ty na pizzy z sosem czosnkowym i ketchupem Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A Ty na pizzy z sosem czosnkowym W takim razie to sama bym siebie zjadła i popila piwem imbirowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W takim razie to sama bym siebie zjadła i popila piwem imbirowym Kużwa, miałaś się zdrowo odżywiać i wysypiać, a Ty pijesz do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Kużwa, miałaś się zdrowo odżywiać i wysypiać, a Ty pijesz do mnie Dziś i tak spanie mam z głowy. A wiesz ile ja zjadłam na kolację? O jednego gofra za dużo czuje sie tak najedzona że jutro nic nie zmieszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Dziś i tak spanie mam z głowy. A wiesz ile ja zjadłam na kolację? O jednego gofra za dużo czuje sie tak najedzona że jutro nic nie zmieszczę Nie wiem dlaczego nie sypiasz ostanio i nie jesz zbyt wiele. Serio? no kurde święto że jesz słodycze ale makraon z sosem Ci chodzi po głowie, więc zjedz coś innego Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiem dlaczego nie sypiasz ostanio i nie jesz zbyt wiele. Serio? no kurde święto że jesz słodycze ale makraon z sosem Ci chodzi po głowie, więc zjedz coś innego Nie jesteś w temacie widzę - dzis mam w łóżku dwóch chłopców to sie nie wyśpie a czemu cóś innego? Spagetti mi smakuje więc bede jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Margherite napisał: Muchos potatos? ja prawie nie piję xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie mieszaj mnie z nim ziemniak jest lepszy od makaronu bo z ziemniaka można zrobić wódkę frytki kluski i makaron a z makaronu już nic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie jesteś w temacie widzę - dzis mam w łóżku dwóch chłopców to sie nie wyśpie a czemu cóś innego? Spagetti mi smakuje więc bede jeść Jak zwykle ostatni dowiaduje się o ''zdradzie'' kużwa jego mać dramat z Tobą niech śpią temu, że jesz garściami, a jest pizza gówniaro kupiłem i nie jesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: ziemniak jest lepszy od makaronu bo z ziemniaka można zrobić wódkę frytki kluski i makaron a z makaronu już nic xD Nie kozacz, bo Cię zetrą na wiór baby na tarce i jeszcze będą się śmiać kozaku ze śląska Wracaj na Pomorze Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, mr_Kumpir napisał: ziemniak jest lepszy od makaronu bo z ziemniaka można zrobić wódkę frytki kluski i makaron a z makaronu już nic xD Bez ziemniaka świat by nie istniał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bez ziemniaka świat by nie istniał Nie jest pępkiem świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Spaghetti .... napisał: Jak zwykle ostatni dowiaduje się o ''zdradzie'' kużwa jego mać dramat z Tobą niech śpią temu, że jesz garściami, a jest pizza gówniaro kupiłem i nie jesz Jakiej zdradzie? Kilku chlopa w tą czy w tą nie robi różnicy i nie mów do nie gówniaro bo jak ci zasadze kopa to padniesz i nie wstajesz pizze lubie ale ty miałeś zrobić a nie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: Jakiej zdradzie? Kilku chlopa w tą czy w tą nie robi różnicy i nie mów do nie gówniaro bo jak ci zasadze kopa to padniesz i nie wstajesz pizze lubie ale ty miałeś zrobić a nie kupić Takiej, że śpisz z kim popadnie i teraz to mówisz kopa to możesz zasadzić jak ziemniaka w polu, bo ode mne dostaniesz w dupę i to porządnie aż padniesz na łożko miałem, ale skoro zdradzasz, to poszedłem na zakupy i sama se zrób Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie kozacz, bo Cię zetrą na wiór baby na tarce i jeszcze będą się śmiać kozaku ze śląska Wracaj na Pomorze i kto tu kozaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Takiej, że śpisz z kim popadnie i teraz to mówisz kopa to możesz zasadzić jak ziemniaka w polu, bo ode mne dostaniesz w dupę i to porządnie aż padniesz na łożko miałem, ale skoro zdradzasz, to poszedłem na zakupy i sama se zrób kolejna love z kafe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: kolejna love z kafe ? Nic mi o tym nie wiadomo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: i kto tu kozaczy Przywaliłeś się do mne nie ja do Ciebie Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: kolejna love z kafe ? Swojej dupy pilnuj Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Przywaliłeś się do mne nie ja do Ciebie zara zara to ty zacząłeś xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: zara zara to ty zacząłeś xD Pisałem do Ciebie pierwszy czy jak ? Skomentowałeś mnie, więc spjerdalaj do żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 117 Napisano 56 minut temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Pisałem do Ciebie pierwszy czy jak ? Skomentowałeś mnie, więc spjerdalaj do żony do mnie nie ale o mnie odp ci zabawnie a ty się rzucasz a tera rzucasz się jeszcze bardziej okres masz czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 124 Napisano 39 minut temu 18 minut temu, mr_Kumpir napisał: do mnie nie ale o mnie odp ci zabawnie a ty się rzucasz a tera rzucasz się jeszcze bardziej okres masz czy co O okres pytaj partnerkę i skończ rżnać błazna dzieciaku Sypiesz się Ty, więc swoje żarty wsadż sobie z tyłu jak chcesz. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach