xDxDxDxD 202 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Mnie nie atakuje na szczęście a Srelki i Srejzi same umieją się bronić Mnie też nie pamiętam żeby atakował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, die_toten_hosen napisał: wtedy nie pilem wcale albo dopiero zaczynalem picie, nie pamietam A teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak. Widziałam gdzieś mema, że sezon świąteczny zaczyna się 0,001 sekundy po wyjściu z cmentarza na wszystkich świętych. a pamietasz jak sie podszywalas pod jakas tak aubrey czy cos i wmawialas wszystkim ze to twoje fotki ??? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: A teraz? teraz codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: a pamietasz jak sie podszywalas pod jakas tak aubrey czy cos i wmawialas wszystkim ze to twoje fotki ??? xD Pamietem. Abbey Egeland. I po co to wywlekasz, myślisz, że się zawstydzę? Byłam wtedy mentalnym dzieckiem jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Pamietem. Abbey Egeland. I po co to wywlekasz, myślisz, że się zawstydzę? Byłam wtedy mentalnym dzieckiem jeszcze. wiesz ze sie zakochalem w niej bo myslalem ze to ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: teraz codziennie Oj chłopaku... Stoczysz się, albo już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Oj chłopaku... Stoczysz się, albo już. Już się stoczył i już po nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: wiesz ze sie zakochalem w niej bo myslalem ze to ty ? Wiec czemu nie dasz mi spokoju? Człowieku, to było dekadę temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Wiec czemu nie dasz mi spokoju? Człowieku, to było dekadę temu. A pisze i ma pretensje, jakby to było wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Wiec czemu nie dasz mi spokoju? Człowieku, to było dekadę temu. plakalem przez ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: plakalem przez ciebie Realnie byłeś kiedyś zakochany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A pisze i ma pretensje, jakby to było wczoraj Może narkotyki… nie wiem. Niektóre substancje powodują rozrzewnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Oj chłopaku... Stoczysz się, albo już. ostatni weekend chlalem od niedzieli od 12 do poniedzialku do 8 a o 18 wyjechalem do pracy i tak mysle ze z 1 - 2 godziny jechaem najeebany lol xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Pamietem. Abbey Egeland. I po co to wywlekasz, myślisz, że się zawstydzę? Byłam wtedy mentalnym dzieckiem jeszcze. a ty nie jestes klaudia czasem? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Get Out napisał: Wieczorem nie jem tylko woda,bo zęby umyłem. Trzeba jakąś dmuchawę do tych liści kupić i to wygląda jak sprzątanie śniegu który dosypuje , bo ciągle przylatują kolejne liście. Zawsze umyć możesz jeszcze raz też nie jem ale dzieci zjadły i zasnęły i mam spokój Spokojnie to tylko liście jutro skocz po dmuchawę i zaraz ich nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: a ty nie jestes klaudia czasem? xD Znasz moje imię, tak jak i ja znam twoje. Nie świruj z domysłami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, die_toten_hosen napisał: ostatni weekend chlalem od niedzieli od 12 do poniedzialku do 8 a o 18 wyjechalem do pracy i tak mysle ze z 1 - 2 godziny jechaem najeebany lol xD Nie zdajesz sobie sprawy z czym to się wiąże? A kto Ty jesteś z kafeteri? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Znasz moje imię, tak jak i ja znam twoje. Nie świruj z domysłami. napisz mi na priw moje imie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Nie zdajesz sobie sprawy z czym to się wiąże? A kto Ty jesteś z kafeteri? wiem juz wiecej tak nie zrobie, nie wiem co we mnie wstapilo wtedy, mialem skonczyc pic o 23 ale na nerwicyy zaczalem pisac bo modki spaly xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 8 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, die_toten_hosen napisał: wiem juz wiecej tak nie zrobie, nie wiem co we mnie wstapilo wtedy, mialem skonczyc pic o 23 ale na nerwicyy zaczalem pisac bo modki spaly xD Myślisz że to zabawne i jesteś cool? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fekalio Gonzalez napisał: Myślisz że to zabawne i jesteś cool? troche tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, die_toten_hosen napisał: wiem juz wiecej tak nie zrobie, nie wiem co we mnie wstapilo wtedy, mialem skonczyc pic o 23 ale na nerwicyy zaczalem pisac bo modki spaly xD Muchos potatos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, die_toten_hosen napisał: wiem juz wiecej tak nie zrobie, nie wiem co we mnie wstapilo wtedy, mialem skonczyc pic o 23 ale na nerwicyy zaczalem pisac bo modki spaly xD Wykupiłeś sobie już miejsce na cmentarzu i wybrałeś trumnę? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 968 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, die_toten_hosen napisał: ostatni weekend chlalem od niedzieli od 12 do poniedzialku do 8 a o 18 wyjechalem do pracy i tak mysle ze z 1 - 2 godziny jechaem najeebany lol xD Przerażające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: troche tak xD Du pa, a nie cool ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 134 Napisano 3 godziny temu Koszmar. Chlać, ćpać i jeszcze opowiadać o tym forum, że się jeździ na podwójnym gazie. Chłopie zgłoś się na leczenie, zanim kogoś zabijesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 11 Napisano 3 godziny temu Ach… wleciał mój kochany Led Zeppelin. Tak piąteczkowo…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 289 Napisano 2 godziny temu 38 minut temu, Onaaaa napisał: Przerażające. Tylko na drodze żeby nie trafić na takiego , bo osobówka z tirem nie ma szans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach