Fifofa 116 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Taki jest wysyp? Edytowano 19 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 19 godzin temu Na grzyby to tylko do anastazji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 14 godzin temu Anastazja podobno zapraszała gdzies na masaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 14 godzin temu Nie lubie zbierać ani za bardzo jeść ale niektórzy chodzą biegać po lesie nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 13 godzin temu pokażcie tę Anastazję i jej masaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 200 Napisano 12 godzin temu 38 minut temu, mr_Kumpir napisał: pokażcie tę Anastazję i jej masaże https://www.roksa.sx/listing/dzikakotka/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 11 godzin temu Anaatazja widze od 10 lat ma 24 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, aphex_twin napisał: Anaatazja widze od 10 lat ma 24 lata Właśnie coś mi się ten wiek podejrzany wydawał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 4 godziny temu Leżak pisal że widział swieze propozycje od Anastazji albo może źle zrozumiałam go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 4 godziny temu Nie byłam w lesie na grzybach, mam już w domu 4 dostawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Nie byłam w lesie na grzybach, mam już w domu 4 dostawy Cześć. To znaczy ile? Dostawa liczona w kilogramach? A jakich najwięcej? Są w nich kanie? A kurki? I co z nimi robicie? Suszycie, mrozicie, w słoiki? W moich terenach temperatura minusowa i nie widać jeszcze grzybów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Seven napisał: Cześć. To znaczy ile? Dostawa liczona w kilogramach? A jakich najwięcej? Są w nich kanie? A kurki? I co z nimi robicie? Suszycie, mrozicie, w słoiki? W moich terenach temperatura minusowa i nie widać jeszcze grzybów. Masz jeszcze jakieś pytanie, czy już odpowiadać? Kozaki, maślaki. Niestety zero podgrzybków. Zbiera je w lesie niedaleko domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Masz jeszcze jakieś pytanie, czy już odpowiadać? Kozaki, maślaki. Niestety zero podgrzybków. Zbiera je w lesie niedaleko domu. Wyspałaś się? Na którym boku śpisz i po której stronie łóżka? Jadłaś śniadanie? W co jesteś ubrana? Nosisz czapkę i buty jesienne? Siedzisz w ciszy czy słuchasz szumu wiatru? A może muzyki? A jakiej jeżeli? Co planujesz na obiad? Będziesz w międzyczasie malowała paznokcie? Pytania z kategorii zamkniętych pojawią się po drugiej, trzeciej kawie. Maślaki to nie grzyby. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu Suszone grzyby pachną w całym domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Seven napisał: Maślaki to nie grzyby. A co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: A co? Przypominają ryby po obraniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Seven napisał: Przypominają ryby po obraniu. ... maślaki są uważane za bardzo dobre i smaczne grzyby jadalne, cenione w kuchni za wszechstronność i wyraziste walory smakowe, ale wymagają obranej ze skórki, nieco śliskiej i kwaśnej skórki z kapelusza przed spożyciem. Są bogate w białko, błonnik, witaminy i minerały, co czyni je dobrym uzupełnieniem diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: ... maślaki są uważane za bardzo dobre i smaczne grzyby jadalne, cenione w kuchni za wszechstronność i wyraziste walory smakowe, ale wymagają obranej ze skórki, nieco śliskiej i kwaśnej skórki z kapelusza przed spożyciem. Są bogate w białko, błonnik, witaminy i minerały, co czyni je dobrym uzupełnieniem diety. Wiem. Wszystkie właściwie grzyby mają te cenne walory. Maślaki lubię najmniej dlatego podchodzę do nich nieco krytycznie. Bo śliskie, bo ślimaki się do nich przyczepiają i trudno je czyścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Wiem. Wszystkie właściwie grzyby mają te cenne walory. Maślaki lubię najmniej dlatego podchodzę do nich nieco krytycznie. Bo śliskie, bo ślimaki się do nich przyczepiają i trudno je czyścić. Nawet ciebie rozumiem. Z grzybów najbardziej lubię kupne pieczarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Nawet ciebie rozumiem. Z grzybów najbardziej lubię kupne pieczarki Już obrane, co nie? Bo ty nie pchasz się do kuchni jak nie trzeba. Może się skradasz po tiramisu jak nikt nie widzi. ; p Z czym pieczarki jesz? Pewnie zupę pieczarkową? Te grzyby są nawet dobre usmażone na złoty kolor, same albo w samym sosie sojowym na ostro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, Baba napisał: A co? O Babo, masz w awatarze kuleczki brązujące 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Już obrane, co nie? Bo ty nie pchasz się do kuchni jak nie trzeba. Jak ty mnie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: O Babo, masz w awatarze kuleczki brązujące Miałam opory żeby te brązowe kulki wstawić. Bałam się twoich skojarzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 131 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Miałam opory żeby te brązowe kulki wstawić. Bałam się twoich skojarzeń Z daleka wyglądają jak mieszanka kasztanów i żołędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madźka wiązoska 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Z daleka wyglądają jak mieszanka kasztanów i żołędzi salowa ty nie w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Jak ty mnie znasz Często przekazujesz głębokie prawdy życiowe i obraz jak malowany. Zaraz robię drugą kawę. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Z daleka wyglądają jak mieszanka kasztanów i żołędzi Pieczone ziemniaki z ogniska na moje oko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 27 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Baba napisał: Miałam opory żeby te brązowe kulki wstawić. Bałam się twoich skojarzeń Nie mogę wejść na profil i nie widzę w okazałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 184 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Z daleka wyglądają jak mieszanka kasztanów i żołędzi Ja wam kuźwa dam kulki i żołędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 134 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Baba napisał: Miałam opory żeby te brązowe kulki wstawić. Bałam się twoich skojarzeń Słusznie. Eve np.wstawia namiętną parę w czerni i bieli a ja widzę niesporczaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach