250GodzinTak 148 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: mnie nie interesują już męskie portki Chodziło o odpuszczenie grzechów. A ty znowu o jednym Sąsiad jakie portki nosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Margherite napisał: Piotr żałosne to jest doprawdy. mnie bawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 774 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chodziło o odpuszczenie grzechów. A ty znowu o jednym Sąsiad jakie portki nosi? Aaa, sąsiad to inna para kaloszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 3 godziny temu piiizdy sobie zszywaja po porodach zeby znowu ciasne byly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: piiizdy sobie zszywaja po porodach zeby znowu ciasne byly? Z tego co wiem to zszywają jeszcze na sali porodowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Z tego co wiem to zszywają jeszcze na sali porodowej. Tak, przy nacięciu czy pęknięciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Tak, przy nacięciu czy pęknięciu. Tak, czytałam o tym kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Z tego co wiem to zszywają jeszcze na sali porodowej. 1 minutę temu, Margherite napisał: Tak, przy nacięciu czy pęknięciu. mialyscie piipki zszywane? bolalo? igle sie wkluwa i sznurkiem zszywa ? czy spinaczem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, die_toten_hosen napisał: mialyscie piipki zszywane? bolalo? igle sie wkluwa i sznurkiem zszywa ? czy spinaczem? Nie rodzilam nigdy porodem naturalnym więc wiem tylko tyle co kiedyś gdzieś wyczytałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie rodzilam nigdy porodem naturalnym więc wiem tylko tyle co kiedyś gdzieś wyczytałam. bleeeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu ja bym na superglue zakleil i silikonem przykryl, zeby poslizg byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, die_toten_hosen napisał: mialyscie piipki zszywane? bolalo? igle sie wkluwa i sznurkiem zszywa ? czy spinaczem? To jest nić rozpuszczalna. W innych przypadkach nici chirurgiczne i te się usuwa np. po 2 tygodniach, zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu ja bym chcial zalac dziewczyne kiedys, bez kondona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: To jest nić rozpuszczalna. W innych przypadkach nici chirurgiczne i te się usuwa np. po 2 tygodniach, zależy. bleeeeeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu teraz sobie myse ze bym mogl wyjsc z domu schowac sie i czekac az kto bedzie zapieerdalal i mu wyskoczyc i glowa zeby w jego zderzak zajeebac, czacha peknie chyba szybko co ? nie wiem juz po co zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 202 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: teraz sobie myse ze bym mogl wyjsc z domu schowac sie i czekac az kto bedzie zapieerdalal i mu wyskoczyc i glowa zeby w jego zderzak zajeebac, czacha peknie chyba szybko co ? nie wiem juz po co zyje Tak to nie rób bo nie dość że komuś rozpiêrdolisz samochód to jeszcze kierowca pójdzie siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Tak to nie rób bo nie dość że komuś rozpiêrdolisz samochód to jeszcze kierowca pójdzie siedzieć. w choooju go mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 119 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Margherite napisał: Piotr żałosne to jest doprawdy. Zgadzam się z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 5 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, die_toten_hosen napisał: bleeeeeh Ale co bleeeeh. ...? Masz palec rozciety, trzeba szyć, czy coś innego też trzeba szyć.I te szwy się usuwa bo nierozpuszczalne są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, die_toten_hosen napisał: Gaja z moonem sppotkanie bylo ostatnio ? forever mine ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Nadija* napisał: forever mine ;)) hej cukiereczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Nadija* napisał: forever mine ;)) spotykacie sie z moonm czesto ? co lubisz w nim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: hej cukiereczku hi, who are you? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: spotykacie sie z moonm czesto ? co lubisz w nim ? On jest inteligentny i mądry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: hi, who are you? kolega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 2 godziny temu Muszę mieć faceta który mną steruje, lubię to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu slodziutka Gaja, la la la, slodka jak cukiereczek , la la la 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Muszę mieć faceta który mną steruje, lubię to. wiem, bo mialas chlopaka co cie bil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 3 Napisano 2 godziny temu ja jestem miekka faja, bys mi pewnie lep zryla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach