Minnie Moskowitz 13 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Być może tobie doskwiera brak czytania ze zrozumieniem poza zarozumialstwem, bo ta wypowiedź odnosi się do Madźki, która doskonale wie skąd się bierze czyjaś obecność na forum nerwica. Jeśli jesteś stałą bywalczynią baru, to myślę że możesz się już szykować do wyjścia. Uderz w stół, a nożyce zabrzękną. Twoje zarozumialstwo akurat tutaj wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 136 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Uderz w stół, a nożyce zabrzękną. Twoje zarozumialstwo akurat tutaj wychodzi. Się odezwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Się odezwą. To było celowe przekształcenie. Damulko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 136 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: To było celowe przekształcenie. Damulko. Na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Na pewno Przyszłaś i plujesz jadem. Po co to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1062 Napisano 2 godziny temu Czy ja dobrze zrozumiałam, że "Gina" na tych patologicznych kowbojkach "kręciła" z tym tłustym, obleśnym, brudnym patusem z tira, który obecnie nie daje mi spokoju, bo nie rozumie słów "wypier....j, oblechu"? Instna klasa w takim razie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: Czy ja dobrze zrozumiałam, że "Gina" na tych patologicznych kowbojkach "kręciła" z tym tłustym, obleśnym, brudnym patusem z tira, który obecnie nie daje mi spokoju, bo nie rozumie słów "wypier....j, oblechu"? Instna klasa w takim razie Z nikim nie kręciłam. To że ktoś się zakochał to już inna broszka. Nie mam na to wpływu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1062 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Z nikim nie kręciłam. To że ktoś się zakochał to już inna broszka. Nie mam na to wpływu. No to całe szczęście, bo to jakiś król oblechów, pijak w dodatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: No to całe szczęście, bo to jakiś król oblechów, pijak w dodatku. Każdy to wie, wystarczy spojrzeć na wypowiedzi. A legenda obrosła bo gawiedź lubi się pastwić nad niewinnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Z nikim nie kręciłam. To że ktoś się zakochał to już inna broszka. Nie mam na to wpływu. a to skad pamietasz moje imie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 136 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Przyszłaś i plujesz jadem. Po co to wszystko? Skończ pyskować i się rzucać do wszystkich. Po prostu zjedz snickersa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Skończ pyskować i się rzucać do wszystkich. Po prostu zjedz snickersa. Wypraszam sobie, do nikogo nigdy sie nie rzucam pierwsza. Jak jakieś totalne zera się do mnie sadzą pokroju tego bezdomnego to jak mam reagować. Ty też sympatią nie pałasz w wypowiedziach tak więc zbastuj lalka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 5 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Z nikim nie kręciłam. To że ktoś się zakochał to już inna broszka. Nie mam na to wpływu. Pewnie nudesy wysłałaś, robiłaś nadzieję a potem się zawinelas typowa p0lka 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Lilpedziowy napisał: Pewnie nudesy wysłałaś, robiłaś nadzieję a potem się zawinelas typowa p0lka 🥱 podszywala sie pod jakas zagraniczna influencerke, ktorej nazwy nie pamietam juz. ale to bylo z 10 lat temu ponad, jak sobie pomysle ze tyle sie znamy i mogli bysmy miec juz 8 letniego bombelka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, die_toten_hosen napisał: podszywala sie pod jakas zagraniczna influencerke, ktorej nazwy nie pamietam juz. ale to bylo z 10 lat temu ponad, jak sobie pomysle ze tyle sie znamy i mogli bysmy miec juz 8 letniego bombelka xD Śmieszne że pewnie sama co najwyżej jest przeciętniarą a do facetów się sadzi jakby była ksieżniczką jakąs xD z buta stary kopal a teraz chce tak traktować innych lafirynda No i na pewno ma 30 plus skoro ma taki staż na forach czyli odpad matrymonialny Edytowano 2 godziny temu przez Lilpedziowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lilpedziowy napisał: Śmieszne że pewnie sama co najwyżej jest przeciętniarą a do facetów się sadzi jakby była ksieżniczką jakąs xD z buta stary kopal a teraz chce tak traktować innych lafirynda No i na pewno na 30 plus skoro ma taki staż na forach czyli odpad matrymonialny 30 lat ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, die_toten_hosen napisał: 30 lat ma Co Dariusz, od wielkiej miłości do nienawiści? Od początku jesteś rozchwiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
die_toten_hosen 0 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 145 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: jakieś ciekawe tematy ? Makro, a jutro portrety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 145 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Wypraszam sobie, do nikogo nigdy sie nie rzucam pierwsza. Jak jakieś totalne zera się do mnie sadzą pokroju tego bezdomnego to jak mam reagować. Ty też sympatią nie pałasz w wypowiedziach tak więc zbastuj lalka. Caryca do nikogo nie pała sympatią, stąd ból dópy Widzę, że podręczne powychodziły z nor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1062 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Makro, a jutro portrety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 145 Napisano 2 godziny temu 54 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Uderz w stół, a nożyce zabrzękną. Twoje zarozumialstwo akurat tutaj wychodzi. Raczej prostota i zacofanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 145 Napisano 2 godziny temu 43 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Każdy to wie, wystarczy spojrzeć na wypowiedzi. A legenda obrosła bo gawiedź lubi się pastwić nad niewinnymi. Może wystarczy nie reagować? Do ignora i w siatę. Polecam taki komfort psychiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 5 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Caryca do nikogo nie pała sympatią, stąd ból dópy Widzę, że podręczne powychodziły z nor Ty jesteś za to (nie)poręczna dla nikogo bapka Edytowano 2 godziny temu przez Lilpedziowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 13 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Caryca do nikogo nie pała sympatią, stąd ból dópy Widzę, że podręczne powychodziły z nor Podręczne, jak je ładnie nazwałaś, haha. Ale masz rację, pycha kroczy przed upadkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 145 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lilpedziowy napisał: Ty jesteś za to (nie)poręczna dla nikogo babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 2 godziny temu Ja już Was nie rozpoznaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1062 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Makro, a jutro portrety Przecież ty nie robisz żadnych makr i żadnych portretów. Cykasz sztampowe widoczki i udajesz fotografkę. Nigdy nie widziałam, byś napisała jedną wypowiedź, wskazującą na jakiekolwiek znawstwo. O fotografice jako sztuce nie masz zielonego pojęcia, nie potrafiłaś słowa nigdy napisać o żadnym fotografiku (czy ktoś cie inspiruje, podoba ci się i dlaczego). Walisz latami jakąś ściemę, prawdziwą jak twój jędrny tyłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Ja już Was nie rozpoznaję My ciebie też Aniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 145 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, die_toten_hosen napisał: chciala bys zeby wrucil upocony cie wyruuhal bez mycia, jak barbarzynca Zachowuj się, wytrzeźwiej i popraw te literówki, bo tutaj damy piszą. A nie jakieś baby ze wsi. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach