Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

My z Madzią rządzimy tym forum

Polecane posty

5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Podręczne, jak je ładnie nazwałaś, haha. Ale masz rację, pycha kroczy przed upadkiem. 

W sumie dziwne, że postanowiłaś z tą nieszczęsną Madzią hejtować całe pozostałe forum, ale widocznie masz jakiś motyw. 

4 minuty temu, die_toten_hosen napisał:

chciala bys zeby wrucil upocony cie wyruuhal bez mycia, jak barbarzynca

Chude, rude i z pazurem, takie lubimy 🥰

Przed chwilą, selkie napisał:

W sumie dziwne, że postanowiłaś z tą nieszczęsną Madzią hejtować całe pozostałe forum, ale widocznie masz jakiś motyw. 

Nie hejtuję całego forum, ja w ogóle nie hejtuję. Ciebie nie znam. Otrząśnij się z osądami. 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Nie hejtuję całego forum, ja w ogóle nie hejtuję. Ciebie nie znam. Otrząśnij się z osądami. 

Hejtujesz. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Podręczne kury domowe na łasce męża, który musi się nimi opiekować. Pieprz jest do tego stopnia bezczelna, że pomysły na nicki i awatary brała ode mnie. W dodatku mając rodzinę, siedzi na 3 forach. Skąd ma tyle czasu? I to pytanie pozostawię bez komentarza 😄

W sumie brzmi to przykro…

Ale przecież to są wymysły samotnej rozwódki Madzi. Z jakiegoś powodu uparłaś się dawać wiarę ot tak. Twoja sprawa. 

Sama hejtuje i hejtowała. To, że ktoś jest szczery, nie znaczy, że od razu musi hejtować. 

Ruda widzę cię w cytowaniu. Potraktuj to jako karmę, bo skoro ty możesz wozić się chamsko po innych nie przebierając w środkach ( masz podły charakter, Mewa dobrze cie podsumował) to dlaczego my mamy chować głowę w piasek? 😅

A teraz w górę, bo ważny temat 😄👊

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Sama hejtuje i hejtowała. To, że ktoś jest szczery, nie znaczy, że od razu musi hejtować. 

Ruda widzę cię w cytowaniu. Potraktuj to jako karmę, bo skoro ty możesz wozić się chamsko po innych nie przebierając w środkach ( masz podły charakter, Mewa dobrze cie podsumował) to dlaczego my mamy chować głowę w piasek? 😅

No właśnie. To że ktoś jest szczery i merytorycznie wyraża swój pogląd na dany temat, nie oznacza od razu hejtu. 

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Obydwie pozyskały facetów w sieci. Jedna na naszej klasie, a ruda na erotycznym. Bo realnie nie są tak ciekawe jak my. Więc jedna złapała gospodarza, a druga wulgarnego rozwodnika i alimenciarza udającego agenta nieruchomości 👌😄

• Haha 1

Ale mnie to zwisa stuknięta przegrywko, tak samo jak opinie takiego dna życiowego jak mewa, to ty sobie stawiasz tu pomnik uposledzenia 🙂

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

No właśnie. To że ktoś jest szczery i merytorycznie wyraża swój pogląd na dany temat, nie oznacza od razu hejtu. 

Dlatego mają ból dopy o wszystko. Samotne zakompleksione bezrobotne damy z wielkich miast, pod opieką mężów opiekunów 😄

Myślę, że te panie należy zostawić we własnym, najlepszym towarzystwie 😉

• Like 1

2 minuty temu, die_toten_hosen napisał:

ty mnie tak shejtowalas ostatnio z krejzi ze mi sie koszmary snily

Uspokój się w końcu. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Dlatego mają ból dopy o wszystko. Samotne zakompleksione bezrobotne damy z wielkich miast, pod opieką mężów opiekunów 😄

Jeśli to prawda to już rozumiem, skąd ten jad o wszystko… i osądzanie. 

Oczywiscie, że prawda, Madzia jest tu znana z samej prawdy, każdy ci to potwierdzi 🙂

No nic, baw się dobrze na forum 😉

Dziś bardzo słodkie winogrono kupiłam w biedronce i bardzo wcześnie wstałam. Bo ja w soboty nie sypiam jak niektóre do 13...😇Będę zajadać i zapale sobie świeczkę zapachową. 

Mąż pojechał na imprezę z myśliwymi z koła łowieckiego. Niestety same męskie towarzystwo, więc wróci pewnie późno i będę go musiała przywieź, bo jak mój najdroższy wróci 😈

Ale niech ma wypad w męskim gronie i gadaniu o dzikach 🤣Bo facet musi mieć pasję, by nie być nudnym. 

• Haha 1

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Że mamy lepiej od nich i jesteśmy sympatyczniejsze. Zresztą Mewa dobrze je ocenił, dwie wariatki, gdzie psychiatrzy mieliby pełne ręce roboty 😁

Mąż pojechał na imprezę z myśliwymi z koła łowieckiego. Niestety same męskie towarzystwo, więc wróci pewnie późno i będę go musiała przywieź, bo jak mój najdroższy wróci 😈

Przypomniało ci się że masz męża? 

Przed chwilą, Lilpedziowy napisał:

Przypomniało ci się że masz męża? 

Od lat ten sam. 

A gdzie twoja żona? 😅

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Że mamy lepiej od nich i jesteśmy sympatyczniejsze. Zresztą Mewa dobrze je ocenił, dwie wariatki, gdzie psychiatrzy mieliby pełne ręce roboty 😁

O tak. Ach, wpada do mnie kolega za godzinę, a ja jestem w proszku i do tyłu ze wszystkim…. Tak to forum wciąga hihi. Wszystkim kobiecinom i nie tylko serdeczne buziaki i uściski, niech w was miłość wstąpi. 

Od lat ten sam. 

A gdzie twoja żona? 😅

Tam gdzie twój mąż 

• Haha 3

10 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Dziś bardzo słodkie winogrono kupiłam w biedronce i bardzo wcześnie wstałam. Bo ja w soboty nie sypiam jak niektóre do 13...😇Będę zajadać i zapale sobie świeczkę zapachową. 

Ale niech ma wypad w męskim gronie i gadaniu o dzikach 🤣Bo facet musi mieć pasję, by nie być nudnym. 

ja o 6 musialem wstac dzisiaj, mialem sprawe do zalatwienia

maz mysliwy ? uwazaj zeby kolegi po pijaku nie ustrzelil. haha bylem kiedys u mysliwego w domu cos montowac, mialem wiertatke a on mial sejf taki na bron, ciekawe czy jak bym jej najeebal to bym sejf przewiercil i mial bron palna

9 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

O tak. Ach, wpada do mnie kolega za godzinę, a ja jestem w proszku i do tyłu ze wszystkim…. Tak to forum wciąga hihi. Wszystkim kobiecinom i nie tylko serdeczne buziaki i uściski, niech w was miłość wstąpi. 

kolega fwb ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się