Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

My z Madzią rządzimy tym forum

Polecane posty

13 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

O tak. Ach, wpada do mnie kolega za godzinę, a ja jestem w proszku i do tyłu ze wszystkim…. Tak to forum wciąga hihi. Wszystkim kobiecinom i nie tylko serdeczne buziaki i uściski, niech w was miłość wstąpi. 

to godzine musis sie szykowac dla kolegi co wpada? pewnie sie musisz umyc i makijaz zrobic? w domu bedziecie siedziec u cb ?

6 minut temu, die_toten_hosen napisał:

ja o 6 musialem wstac dzisiaj, mialem sprawe do zalatwienia

maz mysliwy ? uwazaj zeby kolegi po pijaku nie ustrzelil. haha bylem kiedys u mysliwego w domu cos montowac, mialem wiertatke a on mial sejf taki na bron, ciekawe czy jak bym jej najeebal to bym sejf przewiercil i mial bron palna

Na szczęście mój mąż jest normalny, a ty nie. Więc nie ma co porównywać 🤣😁

14 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

O tak. Ach, wpada do mnie kolega za godzinę, a ja jestem w proszku i do tyłu ze wszystkim…. Tak to forum wciąga hihi. Wszystkim kobiecinom i nie tylko serdeczne buziaki i uściski, niech w was miłość wstąpi. 

Kolega powiadasz? 😝

Niech Ci coś chociaż ugotuje, bo tak o pustym żołądku siedzieć 💙

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Na szczęście mój mąż jest normalny, a ty nie. Więc nie ma co porównywać 🤣😁

mialas kiedys montera w domu i poczestowalas go bigosem z kielbasa z dzika? 

Przed chwilą, die_toten_hosen napisał:

mialas kiedys montera w domu i poczestowalas go bigosem z kielbasa z dzika? 

Nie.. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Kolega powiadasz? 😝

Niech Ci coś chociaż ugotuje, bo tak o pustym żołądku siedzieć 💙

Kolega. Ma mi jakąś niespodziankę przynieść. 

2 godziny temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Śliwka, na X masz konto z nazwiskiem czy jakieś śliwkowe? Bo czasem bym miała ochotę ci coś wysłać do konsultacji np. filmiki z Wielkiej Brytanii. Mogłabyś mi sprawdzać czy ktoś dezinformuje czy już naprawdę jest tak źle. Właśnie oglądam jak 10-latkowi na ulicy zakładają kajdanki.

Nie odważy się z oczywistych powodów i kiedyś tylko jeden wpis zamieścił a później miał żal , że nie został doceniony bystrzaku. 😁

3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Kolega. Ma mi jakąś niespodziankę przynieść. 

Super 😄

Niespodziankę różnie można interpretować 😅Gdybym randkowała i facet przyniósł mi do opieki kota, to byłabym bardzo szczęśliwa... ☺️

Brałabym i o nic nie pytała, bo kocham wszystkie koty 💛

• Like 1

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Caryca jest do tego stopnia bezczelna i wścibska, że tylko cudze chłopy, stany cywilne i ilość dzieci ją interesują. 

Koszmar i szkods słów na nią 🫣

A co, atakuje Cię? 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

A co, atakuje Cię? 

Widmo zacytował wpis, w którym widzę jej wścibskość odnośnie Śliwki i jakiegoś konta... 

Wszystko musi wiedzieć, a jutro przecież do Kościoła w garsonce i rajtuzach pokazać się księdzu trzeba. Bo co ludzie i sołtys powiedzą 😅☺️

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Widmo zacytował wpis, w którym widzę jej wścibskość odnośnie Śliwki i jakiegoś konta... 

Wszystko musi wiedzieć, a jutro przecież do Kościoła w garsonce i rajtuzach pokazać się księdzu trzeba. Bo co ludzie i sołtys powiedzą 😅☺️

Najgorszy typ człowieka to właśnie taki, co modli się pod figurą, a diabła ma za skórą…

• Haha 1

jak już tu ktoś nowy sie pojawia to nie mógłby choc raz być normalny? 

• Like 1

25 minut temu, die_toten_hosen napisał:

to godzine musis sie szykowac dla kolegi co wpada? pewnie sie musisz umyc i makijaz zrobic? w domu bedziecie siedziec u cb ?

Dziś postawiłam na Basic make up + false lashes. Już jestem na etapie końcowym, tylko utrwalaczem psiknę. 

5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Najgorszy typ człowieka to właśnie taki, co modli się pod figurą, a diabła ma za skórą…

Kiedyś na dziale antykoncepcja wyzywała kobiety, które stosują antykoncepcję, a geja chciałby leczyć terapią 🤨

(Teraz siedzi na forum, bo o wilku mowa) 

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ty nie ma nowych ludzi i nie będzie 😄

Edytowano przez 250GodzinTak

Dziś postawiłam na Basic make up + false lashes. Już jestem na etapie końcowym, tylko utrwalaczem psiknę. 

Makijaż od wzruszenia i tak się rozmarze, więc lepiej postawić na naturalność ☺️

Makijaż od wzruszenia i tak się rozmarze, więc lepiej postawić na naturalność ☺️

Ej, chyba włożyłaś kij w mrowisko…

2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Ej, chyba włożyłaś kij w mrowisko…

Mam ją w ignorze 😅Niech się wykrzyczy biedaczka, skoro nie ma gdzie 😄Tylko później, żeby nie ryczała, że znowu ma bana w garsonce 😄

2 minuty temu, Jеrzy napisał:

Fajne masz projekcje, łysa.

Witaj Moon mój oddany stalkerze i psycholu. 

19 minut temu, Qwerty88 napisał:

ona nie jest nowa

54 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Tak widzę Madzię

Widzę, że Twój następny post zniknął. Wiem, jak ona jątrzy przeciwko Tobie, ale nie warto tracić nerwów na nią. Pomyśl, że w wyobraźni będzie jechać do lasu po Bunię, który dawno ją zostawił 😉 

15 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

wzorowalas sie na tej egeland cos tam, co jej foty wrzucalas i pisalas ze to ty ??

1 minutę temu, selkie napisał:

Widzę, że Twój następny post zniknął. Wiem, jak ona jątrzy przeciwko Tobie, ale nie warto tracić nerwów na nią. Pomyśl, że w wyobraźni będzie jechać do lasu po Bunię, który dawno ją zostawił 😉 

Aaach, to tak się bawimy, że ona może nas obrażać a nasze riposty moderacja kasuje? No cóż, nic nowego. 

• Like 1

1 minutę temu, die_toten_hosen napisał:

ona nie jest nowa

Napisałam, że tutaj nie ma nowych osób. 

Zresztą dlaczego ją pijaku gnębisz? Odwal się i pomyśl o leczeniu. Bo normalni ludzie nie wsiadają za kółko po alkoholu i jeszcze się tym nie ekscytują, pisząc o tym na forum. 

Zjazd stąd 😈

• Thanks 1

Zresztą dlaczego ją pijaku gnębisz? Odwal się i pomyśl o leczeniu. Bo normalni ludzie nie wsiadają za kółko po alkoholu i jeszcze się tym nie ekscytują, pisząc o tym na forum. 

Zjazd stąd 😈

ja sie nie ekscytowalem tylko zalilem ze sie nie moglem opanowac przed piciem jak wiedzialem ze jutro jade, ale juz z rym cymem pisalem o tym ze musze sie pilnowac bo teraz zdawac egzaminy na 3 prawka to bool doopy by byl, pamietam jak  mi na b tylko zabrali to tez prawie rok jezdzilem bo nie chcialo mi sie uczyc tej teorii jeeebanej xD

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zjazd stąd 😈

No i powiedz Kochana kto tu kogo obraża. Egzystujemy sobie tutaj spokojnie a lawina z każdej strony… o czym to świadczy? 

Przed chwilą, die_toten_hosen napisał:

ja sie nie ekscytowalem tylko zalilem ze sie nie moglem opanowac przed piciem jak wiedzialem ze jutro jade, ale juz z rym cymem pisalem o tym ze musze sie pilnowac bo teraz zdawac egzaminy na 3 prawka to bool doopy by byl, pamietam jak  mi na b tylko zabrali to tez prawie rok jezdzilem bo nie chcialo mi sie uczyc tej teorii jeeebanej xD

Jesteś alkoholikiem i jak najszybciej zgłoś się na leczenie. 

Zresztą zapytałam cię wczoraj, czy wybrałeś sobie miejsce na cmentarzu i czy wybrałeś trumnę. 

Nie licytuj się ze mną, bo nie warto. 

No i powiedz Kochana kto tu kogo obraża. Egzystujemy sobie tutaj spokojnie a lawina z każdej strony… o czym to świadczy? 

Malowany, a ty przypadkiem jakiegoś wylewu od wódy nie dostałeś, że teraz babę udajesz? 😄 

• Haha 2

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się