Spaghetti .... 130 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Gramy ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu Będziesz teraz lezaka udawał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 130 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Będziesz teraz lezaka udawał? Wygoniłaś mnie z twojego tematu, więc po co ten hejt Brioszka ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 995 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Wygoniłaś mnie z twojego tematu, więc po co ten hejt ? Ciebie da sie wygonić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Wygoniłaś mnie z twojego tematu, więc po co ten hejt Brioszka ? Tutaj weszlam również moim prawem ustanowionym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 995 Napisano 2 godziny temu Mi się dzis takiej piosenki zachciało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 130 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ciebie da sie wygonić W zasadzie nie, ale nie chce mi się z nią kłócić Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu Nagrywam wam asmr crispi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 995 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: W zasadzie nie, ale nie chce mi się z nią kłócić To coś nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CelleQuiPrévoit 0 Napisano 2 godziny temu Ten uposlak co blokuje to ten konus Krasnal, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu To twój stary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CelleQuiPrévoit 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: To twój stary Widze, że pomimo tego co pisałas o mnie i o nimfie ostatnio postanowiłaś wrocić do starej narracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 130 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To coś nowego Specjalnie dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, CelleQuiPrévoit napisał: Widze, że pomimo tego co pisałas o mnie i o nimfie ostatnio postanowiłaś wrocić do starej narracji. Wiedziałam że czytasz mamuska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 130 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, CelleQuiPrévoit napisał: Ten uposlak co blokuje to ten konus Krasnal, nie? Nie wiem, ale w szoku jestem, że tutaj wróciłaś jeśli to Ty Poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CelleQuiPrévoit 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Wiedziałam że czytasz mamuska To po co piszesz tak jakbys pisala z wrogiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CelleQuiPrévoit 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie wiem, ale w szoku jestem, że tutaj wróciłaś jeśli to Ty Poka Ja też Ale usmiałam się z ostatnich wątków dot. Racicy i starego mewy i postanowiłam was za to docenić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 6 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, CelleQuiPrévoit napisał: Ten uposlak co blokuje to ten konus Krasnal, nie? Kto by to nie był, to props, bo to forum nie zniesie już kolejnych hektolitrów Twojej mitomanii, patusiarska karyno, więc żegnamy i wracaj do swojego urojonego żyćka na innych forumkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 130 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, CelleQuiPrévoit napisał: Ja też Ale usmiałam się z ostatnich wątków dot. Racicy i starego mewy i postanowiłam was za to docenić A jednak Spoko, ale ja w tej inbie nie uczestniczę jak oni i dobrze wiesz, że raczej zawsze trzymalem się swojego klimatu Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 187 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dumboliev napisał: Kto by to nie był, to props, bo to forum nie zniesie już kolejnych hektolitrów Twojej mitomanii, patusiarska karyno, więc żegnamy i wracaj do swojego urojonego żyćka na innych forumkach Dlaczego ją Moon wyganiasz i kto ci dał takie prawo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CelleQuiPrévoit 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dumboliev napisał: Kto by to nie był, to props, bo to forum nie zniesie już kolejnych hektolitrów Twojej mitomanii, patusiarska karyno, więc żegnamy i wracaj do swojego urojonego żyćka na innych forumkach żaden przegryw nie będzie mi mowił gdzie moge pisac, nie osmieszaj się przyglupie - nic się nie zmieniło w pewnych kwestiach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 6 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, CelleQuiPrévoit napisał: Ja też Ale usmiałam się z ostatnich wątków dot. Racicy i starego mewy i postanowiłam was za to docenić I nadal daleko im do wzbudzania takiej niechęci jaką większość stąd darzy Ciebie, nie łudż się Edytowano 2 godziny temu przez Dumboliev Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Dumboliev napisał: Kto by to nie był, to props, bo to forum nie zniesie już kolejnych hektolitrów Twojej mitomanii, patusiarska karyno, więc żegnamy i wracaj do swojego urojonego żyćka na innych forumkach Ciekawe czy jej mąż też będzie córkę z kolegami umawiał za 800 zlotych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 995 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Specjalnie dla Ciebie Dla mnie bez kłótni no to spoko pod wrażeniem jestem ale marne twoje szansę by ci sie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CelleQuiPrévoit 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A jednak Spoko, ale ja w tej inbie nie uczestniczę i dobrze wiesz, że raczej zawsze trzymalem się swojego klimatu Wiem. Ty akurat sie nie zmieniasz Ma to swoje plusi i minusy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumboliev 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Ciekawe czy jej mąż też będzie córkę z kolegami umawiał za 800 zlotych Cóż, + inflacja, nie zapominajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CelleQuiPrévoit 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Ciekawe czy jej mąż też będzie córkę z kolegami umawiał za 800 zlotych Jestes przykładem osoby, która nawet jak kogoś ceni, to pod wpływem presji grupy jak ta osoba sie pojawi będzie udawać, że mysli to co większość. ale niektorzy spędza na tym forum życie nie bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Dumboliev napisał: Cóż, + inflacja, nie zapominajmy Teraz pewnie takie biznesy zaczynają się od 2 kol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 101 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, CelleQuiPrévoit napisał: Jestes przykładem osoby, która nawet jak kogoś ceni, to pod wpływem presji grupy jak ta osoba sie pojawi będzie udawać, że mysli to co większość. ale niektorzy spędza na tym forum życie nie bez powodu Tak tak. Taka presje na mnie grupa wywiera teraz że przejmuje cudze poglądy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 36 Napisano 2 godziny temu Czat mi zapodał ten link jak poprosiłam o coś w stylu HIM ale współczesnego... chyba coś stworzonego przez sztuczną inteligencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach