BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: nie znam ludzi znanych z tego ze sa znani Wiem. Nie spodziewałam się ze zaniżasz się do rozrywek plebsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Wiem. Nie spodziewałam się ze zaniżasz się do rozrywek plebsu musze cie rozczarowac ale ja naprawde nie udaje i nie ogladam tych smieci i nie czytam pudelkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: musze cie rozczarowac ale ja naprawde nie udaje i nie ogladam tych smieci i nie czytam pudelkow A se rób co tam chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 332 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Obrzydliwa sprawa. Jak megakot. Wlasnie takie rzekome "chady" lecą na nieletnie azjatki wywodzące się z biedy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 332 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: nie pamietam ale baby czesto obrazaja inne z zazdrosci moze to byl jakis hejt Haha na pewno no ja akurat nikogo nie hejtuje chociaż umówmy się było i jest co komentowac w tym tonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: Wlasnie takie rzekome "chady" lecą na nieletnie azjatki wywodzące się z biedy. kupuja na co ich stac i tyle. popatrz na nich jak dla nich baba 20 lat mlodsza to nawet bez zebow to beda zachwyceni wojciechowski ma wiecej kasy to sobei w pl kupuje baby to przezywaja takie jakies derepienskie itd. jakby pierwszy raz w zyciu uslyszaly o czyms takim jak prostytucja mlodszej o dwie czy trrzy dekady baby z dziadem jakims Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu nawet na kafeterii byly takie przypadki ze oczadzialy chlop jechal po pol.ski po smakowitosci a ludzie tu nadal sie dziwi ze ktos niewolnice sobie kupil po taniosci naprawde nie wiem co was dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu moze byc brzydka i tepa ale jak dwie dekady mlodsza to zawsze jakis dziad sie skusi tak swiat wyglada i tyle. tak samo jak moze byc cham i prostak i wygladac jak 7-0 letni wojciechowski ale jak ma miliony to sie znajdzie i niejedna polka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu chca to niech sobei kupuje mnie to nie rusza i nie dziwi tak samo w druga strone ze leniwa baba szuka sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 123 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: chca to niech sobei kupuje mnie to nie rusza i nie dziwi tak samo w druga strone ze leniwa baba szuka sponsora Od rana ciekawy szajs podręcznych raczej gnuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu 109 kg podczucac może czynić zmiany w placie czołowym jak najbardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 51 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: 109 kg podczucac może czynić zmiany w placie czołowym jak najbardziej. taka baba to moze nawet udusic jak ktos ma mocny sen i sie przewroci na czlowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 215 Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: tak nie jest mala bo daja im nagrody i podnosza pensja jak odchodza bo oni maja emeryture xx % ostatniej pensji moj sasiad ma nieco ponad 40 lat i zostal emerytem No, emerytura + wypłata ale ile to nie wiem bo nawet nie dopytywalam gdzie pracuje. W każdym razie łącznie to juz spora suma, moja matka wie jak się ustawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co tam słychać huh 7 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: No, emerytura + wypłata ale ile to nie wiem bo nawet nie dopytywalam gdzie pracuje. W każdym razie łącznie to juz spora suma, moja matka wie jak się ustawić. Moja też oszukiwala system udawala choroby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 332 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: kupuja na co ich stac i tyle. popatrz na nich jak dla nich baba 20 lat mlodsza to nawet bez zebow to beda zachwyceni wojciechowski ma wiecej kasy to sobei w pl kupuje baby to przezywaja takie jakies derepienskie itd. jakby pierwszy raz w zyciu uslyszaly o czyms takim jak prostytucja mlodszej o dwie czy trrzy dekady baby z dziadem jakims A to nie ty rozpisywałeś się o tym że na azjatke trzeba miec aparycję i dochody chada? Uroda tych "piękności" też często bywa mocno dyskusyjna więc te teorie o konieczności bycia chadem w biednej azji "troche" rozbiegają się z rzeczywistościa darujmy sobie zatem te bajki o wyśrubowanych standardach panujacych w biednej azji bo tam często jakikolwiek zagraniczny paszport wystarczy do miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach