Minnie Moskowitz 26 Napisano 28 minut temu (edytowany) Och, bardzo to lubiłam jako dziecko, miałam na kasecie. Patsy Kensit jest niezwykle uwodzicielska. Edytowano 27 minut temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 24 minuty temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, bardzo to lubiłam jako dziecko, miałam na kasecie. Patsy Kensit jest niezwykle uwodzicielska. Koniec dziewczyno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 20 minut temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Koniec dziewczyno. To idź. Pamiętaj, że jesteś w moim wątku. Ja tu posiedzę ile będę chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: To idź. Pamiętaj, że jesteś w moim wątku. Ja tu posiedzę ile będę chciała. Przecież nie będę do rana z Tobą rozmawiał. Rób jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 16 minut temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Przecież nie będę do rana z Tobą rozmawiał. Rób jak chcesz. Nikt ci nie każe. Lubię swoje towarzystwo. Co więc tu robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 11 minut temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nikt ci nie każe. Lubię swoje towarzystwo. Co więc tu robisz? To samo co Ty i znikam już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: To samo co Ty i znikam już. To znikaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 8 minut temu Hoobastank - the reason. Dla wszystkich, co mimochodem tu zajrzą… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 4 minuty temu A ja sobie porockuję dzis. Mój Led wleciał 🩷🩷🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach