RC Plus 67 Napisano 9 godzin temu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 8 godzin temu Nie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 8 godzin temu Ble... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ble... Jak tam dzionek? U Ciebie też tak niemiłosiernie wieje zimny wiatr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Jak tam dzionek? U Ciebie też tak niemiłosiernie wieje zimny wiatr? Bardzo słonecznie i +15 stopni. W krótkich rękawach Panowie tutaj chodzą (Jestem w terenie i delektuje się widokami ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bardzo słonecznie i +15 stopni. W krótkich rękawach Panowie tutaj chodzą (Jestem w terenie i delektuje się widokami ) Chyba jednak dzieli nas trochę kilometrów wobec tego. No nic, to rozkoszuj się piękną aurą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 194 Napisano 8 godzin temu A ja zrobiłam domowego Kubusia marchew, jabłko, banan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 8 godzin temu 25 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Chyba jednak dzieli nas trochę kilometrów wobec tego. No nic, to rozkoszuj się piękną aurą Jest tu na czym i na kim oko zawiesić Naprawdę bardzo ciepło i jutro też ma być pięknie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jest tu na czym i na kim oko zawiesić Naprawdę bardzo ciepło i jutro też ma być pięknie Oo, skoro jest na kim oko zawiesić to wspaniale. Chyba jednak przyjmę zaproszenie na dzisiejszą imprezę, może też będę miała na kim…hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 67 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 24 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A ja zrobiłam domowego Kubusia marchew, jabłko, banan. O... i podobny smakiem do prawdziwego?... Kiedyś doiłem je tyle, że mi się karnacja pomarańczowa zrobiła, jak u Trumpa xD Edytowano 8 godzin temu przez RC Plus 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Jak tam dzionek? U Ciebie też tak niemiłosiernie wieje zimny wiatr? Pewno się teraz wygłupię Czytam ciebie i "widzę" Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Baba napisał: Pewno się teraz wygłupię Czytam ciebie i "widzę" Brum. Nie mam pojęcia, kim jest Brum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, RC Plus napisał: tak Dobre, tylko po co w tym to piwo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, Baba napisał: Pewno się teraz wygłupię Czytam ciebie i "widzę" Brum. Nie wygłupiłaś się, nie jesteś odosobniona w tym podejrzeniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Nie wygłupiłaś się, nie jesteś odosobniona w tym podejrzeniu Schizofreniczka już widzi spiski tam, gdzie ich nie ma. Idź do garów, a nie za forumowanie sie bierzesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Schizofreniczka już widzi spiski tam, gdzie ich nie ma. Idź do garów, a nie za forumowanie sie bierzesz. Przestanę z tobą dyskutować i zacznę zwyczajnie zgłaszać twoje hejty, skoro taką macie praktykę w waszym kółeczku, to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Nie wygłupiłaś się, nie jesteś odosobniona w tym podejrzeniu Codziennie widzę nowe konta. Gubię się. Czasem jednak odczuwam jakieś "fluidy" i tak sobie "szczelam" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Codziennie widzę nowe konta. Gubię się. Czasem jednak odczuwam jakieś "fluidy" i tak sobie "szczelam" Dodam, że to podejrzenie nie jest z mojej strony, ale ze strony osoby, która zazwyczaj zgaduje trafnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 67 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Dobre, tylko po co w tym to piwo Bo jak mawiają Czesi: pivo je dobré Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Przestanę z tobą dyskutować i zacznę zwyczajnie zgłaszać twoje hejty, skoro taką macie praktykę w waszym kółeczku, to czemu nie Po prostu nie może do was dotrzeć, że istnieją tu niezależne jednostki (zresztą od kilku lat już), wykraczające poza wasz krąg starych znajomych. I daruj sobie te uśmieszki, jeżeli nie są szczerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Dodam, że to podejrzenie nie jest z mojej strony, ale ze strony osoby, która zazwyczaj zgaduje trafnie. Jest mi to w sumie obojętne. Tez mam tu jeszcze dwa konta, do których nie zapomniałam hasła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 11 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jest mi to w sumie obojętne. Tez mam tu jeszcze dwa konta, do których nie zapomniałam hasła Ja nie sądzę, że to ona (ale już kilka razy się pomyliłam). Na pewno jej zainteresowanie mąceniem w kierunku kilku konkretnych osób, nie wzięło się z sufitu i jest to ktoś stary, kto oczywiście wie o nas więcej, niż się przyznaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 35 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Ja nie sądzę, że to ona (ale już kilka razy się pomyliłam). Na pewno jej zainteresowanie mąceniem w kierunku kilku konkretnych osób, nie wzięło się z sufitu i jest to ktoś stary, kto oczywiście wie o nas więcej, niż się przyznaje. Wywodzę się z innych stron, niż ta. Zrodziłam się na samosi, potem urzędowałam na kowbojkach, jak kilka osób stąd. Nie wiem o tobie nic, tylko tyle, żeś niezwykle czepliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: to ktoś stary, kto oczywiście wie o nas więcej, niż się przyznaje. Tego jestem pewna na 51%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Oo, skoro jest na kim oko zawiesić to wspaniale. Chyba jednak przyjmę zaproszenie na dzisiejszą imprezę, może też będę miała na kim…hihi Znowu randka? Tylko wieczorem podziel się wrażeniami i pamiętaj, faceci bez dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 67 Napisano 7 godzin temu A co to się w ostatnich dniach baby tak kłócą ze sobą na forum bardziej niż zwykle? Jakieś dni kobiece idą czy co? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 221 Napisano 7 godzin temu 34 minuty temu, Baba napisał: Pewno się teraz wygłupię Czytam ciebie i "widzę" Brum. Brum na urlopie, ale Pokraka występuję w roli gołębia pocztowego i przekazuje pozdrowienia. Moje miała przekazać, bo prosiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, RC Plus napisał: A co to się w ostatnich dniach baby tak kłócą ze sobą na forum bardziej niż zwykle? Jakieś dni kobiece idą czy co? Mnie proszę z listy wykreślić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 808 Napisano 7 godzin temu 37 minut temu, Baba napisał: Pewno się teraz wygłupię Czytam ciebie i "widzę" Brum. Też mi jej tu brakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 200 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Brum na urlopie, ale Pokraka występuję w roli gołębia pocztowego i przekazuje pozdrowienia. Moje miała przekazać, bo prosiłam Czekaj. Mówiłaś, że ostatniego września idziesz na urlop Czy coś mi się popitoliło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach