tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Nie dokończyłaś historii… a zrozumiałam że była..pikantna ? Zimno 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, ECPUU napisał: zabawne jak pościanówom wydaje się, że urojeniami oraz myśleniem życzeniowym, zmienią ogólnie znane fakty, tym bardziej biologię. całkowicie daremny wysiłek, ale wciąż nie ustają niczym don kichot w walce z wiatrakami. A przedscianowcow biologia nie dotyczy? Ciekawe wyparcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Jor Brest is maj brekfest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu przyszedlem i juz mnie nie obgadujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Zimno 🥳 W iglo byli ssanie napleta huh. Ide bo się podniece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 7 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A przedscianowcow biologia nie dotyczy? Ciekawe wyparcie. dotyczy, ale znacznie wolniej daje się odczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Czapki mikołajkowe w sklepie otworzyły mi oczy, że nie mam pojęcia na prezenty w tym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Czyli hejtujesz w sposób opisowy, tak że każdy wie, do kogo odnosi się twój hejt, ale nie używasz nicka i uważasz, że to jest w porządku i że jesteś czysta? Nie wnikam, dlaczego postanowiłaś w sposób absolutnie bezmyślny podążać za największą tu hejterką Madzialeną, ale mogłabyś chociaż jakiś wstyd zachować. Swoje projekcje zachowaj dla siebie, lalunio. Zejdz ze mnie, gdyż ja na ciebie nie włażę. Egzystuj sobie tutaj spokojnie, możemy się tolerować. Jest mi to ultra obojętne co ty sobie sądzisz o mnie, nudzą mnie twoje perypetie i ich już nie dotykam (dotykałam jedynie ze względu na to, że mi ubliżałaś) ale żyj sobie w spokoju. Buźka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, BapkaBoża napisał: A kupiłaś szczura z ikeji? Mój się nazywa marjan Ja mam ze 3 nawet ale nie mają imion. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Czyli hejtujesz w sposób opisowy, tak że każdy wie, do kogo odnosi się twój hejt, ale nie używasz nicka i uważasz, że to jest w porządku i że jesteś czysta? Nie wnikam, dlaczego postanowiłaś w sposób absolutnie bezmyślny podążać za największą tu hejterką Madzialeną, ale mogłabyś chociaż jakiś wstyd zachować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: przyszedlem i juz mnie nie obgadujecie Bo nudny jesteś. My chcemy jaj i 190 cm a nie jakieś karly stetryczale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu Przywołuje was do porządku! Na chwile was spuścić z oka nie można. Libek, a może coś merytorycznie?? Czytałes temat w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: W iglo byli ssanie napleta huh. Ide bo się podniece Mam cały czas wrażenie, że jesteś podniecona 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Ach, napisałabym, ale nie chce być prostacką szmirą jak co niektóre… właśnie oglądam okulary YSL i chyba sobie zamówię. Naucz sie znaczeń slow bo ci nawet okulary ysl nie pomoga. Twoj analfabetyzm wymieszany z poza na elokwentna jest przekomiczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: przyszedlem i juz mnie nie obgadujecie Do kogo ze znanych ludzi jesteś podobny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Farfeluna naplety iglo tak fak bezbożne mysli mam nieboszczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Szok prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Terapeuta ci kazał robić uśmiech dzokera? Kwiat lotosu na Zanzibarze udawac. Śmiejemy się kochani nawet gdy zębów brak Kwiat lotosu oglądałam, pierwsza seria nawet nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Mam cały czas wrażenie, że jesteś podniecona 🥱 Dambo mnie zainspirowała. Ide na serfowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 2 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Swoje projekcje zachowaj dla siebie, lalunio. Zejdz ze mnie, gdyż ja na ciebie nie włażę. Egzystuj sobie tutaj spokojnie, możemy się tolerować. Jest mi to ultra obojętne co ty sobie sądzisz o mnie, nudzą mnie twoje perypetie i ich już nie dotykam (dotykałam jedynie ze względu na to, że mi ubliżałaś) ale żyj sobie w spokoju. Buźka Rzeczywiście nie będę więcej próbować z tobą podejmować logicznej rozmowy. Jesteś hejterką, bądź. Ale potem nie dziw się, że pól forum ci się odwija za twoje zaczepki (nawet wobec nieobecnych). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Do kogo ze znanych ludzi jesteś podobny? nie burz mojego 5-letniego światopoglądu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Naucz sie znaczeń slow bo ci nawet okulary ysl nie pomoga. Twoj analfabetyzm wymieszany z poza na elokwentna jest przekomiczny. Nie wtrącaj się nie proszona, damo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 16 godzin temu Libed i Krasnal w dópala robio pod latarniom a Magdalena klaszcze i winszuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 7 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie wiem, pocieszaj sie dalej. Niejednego 25-latka z bebzonem i łysa połowa głowy widziałam żeby sie triggerowac na durne teksty które miały być kontrowersyjne a są śmieszne. chyba więcej julek z bebzonami widuję niż oskarków. zakola? przeszczep lub łysa glaca. trzeba być jakimś zniewieściałym bi lub homo jak fifi żeby, aż tak przeżywać te zakola u siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 16 godzin temu Krejzi kibicuje tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Szok prawda? Robię skriny ciekawszych postów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Klaszcze farfelunom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, ECPUU napisał: dotyczy, ale znacznie wolniej daje się odczuć. Tak ci sie wydaje. To jest kulturowe i osobnicze. Typu facet siwy może być a baba nie. Zmartwie cię, jak sobie uswiadomilam te niesprawiedliwość jakos przestały mi sie ‚podobać’ stare włosy również u gacha. Wiekszodc moich kolegow z klasy wyglada jak zapyziałe dziady, zdecydowanie lepiej starzeją sie za to kolezanki. kiedy wpadniesz w szał blokowania? Edytowano 16 godzin temu przez draże korsarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Sziz emejnijak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Rzeczywiście nie będę więcej próbować z tobą podejmować logicznej rozmowy. Jesteś hejterką, bądź. Ale potem nie dziw się, że pól forum ci się odwija za twoje zaczepki (nawet wobec nieobecnych). Taka jesteś wspaniala… gosh, przepraszam cię za przewinienia. Wybacz mi. Będę klęczeć na ziarnkach grochu. Przed chrystusowym obrazem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach