Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: przyszedlem i juz mnie nie obgadujecie niewiarygodny jesteś, 5 lat ściemniałeś że jesteś gruba kulka a teraz sie okazuje że jednak Brad Pitt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, BapkaBoża napisał: Bo nudny jesteś. My chcemy jaj i 190 cm a nie jakieś karly stetryczale juz ci pisalem ze nie obiecywalem 190cm i 20cm wiec nie przyjmuje reklamacji pisz do temu ze cie oszukali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 16 godzin temu co za patola z kowbojek a te z ero to nie pato nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, BapkaBoża napisał: Bo nudny jesteś. My chcemy jaj i 190 cm a nie jakieś karly stetryczale O to to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 2 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Robię skriny ciekawszych postów. I dlatego właśnie nie da się z tobą ułożyć normalnych tu relacji, opartych albo na ignorowaniu się wzajemnym albo na neutralnych postach. Nigdy nie przestaniesz grzebać paluchem (jak to sama ujęłaś). Cios w samoocenę, zbudowaną wcześniej na niewymagających onanistach z ero, okazał się być zbyt duży, byś zapomniała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: juz ci pisalem ze nie obiecywalem 190cm i 20cm wiec nie przyjmuje reklamacji pisz do temu ze cie oszukali Bez kitu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Robię skriny ciekawszych postów. Ja też i jestem w szoku, co ludzie mają w głowach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Krejzi kibicuje tak to o czymś świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 7 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Tak ci sie wydaje. To jest kulturowe i osobnicze. Typu facet siwy może być a baba nie. Zmartwie cię, jak sobie uswiadomilam te niesprawiedliwość jakos przestały mi sie ‚podobać’ stare włosy również u gacha. Wiekszodc moich kolegow z klasy wyglada jak zapyziałe dziady, zdecydowanie lepiej starzeją sie za to kolezanki. kiedy wpadniesz w szał blokowania? siwy mężczyzna może być atrakcyjny, siwa kobieta nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ja też i jestem w szoku, co ludzie mają w głowach. Daleko szukać nie musisz tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Huldra napisał: Rzeczywiście nie będę więcej próbować z tobą podejmować logicznej rozmowy. Jesteś hejterką, bądź. Ale potem nie dziw się, że pól forum ci się odwija za twoje zaczepki (nawet wobec nieobecnych). https://ibb.co/JFd1zGdY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 29 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, ECPUU napisał: siwy mężczyzna może być atrakcyjny, siwa kobieta nigdy. Kto cie tak skrzywdził krasnal. Ty nie mieścisz się w kryteriach atrakcji dla kogokolwiek. Chyba że w cyrku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: Przywołuje was do porządku! Na chwile was spuścić z oka nie można. Libek, a może coś merytorycznie?? Czytałes temat w ogóle? ktory bo ja tam widzialem ze mine obgadywalas z 4 przynajmniej tematach 5 minut temu, murb napisał: Do kogo ze znanych ludzi jesteś podobny? nie znam znanych ludzi ale pewniie do maurice tilleta czy jak mu tam bylo tezz maly gruby i brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: nie burz mojego 5-letniego światopoglądu! Uważasz, że Libed nie może być przystojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: ktory bo ja tam widzialem ze mine obgadywalas z 4 przynajmniej tematach nie znam znanych ludzi ale pewniie do maurice tilleta czy jak mu tam bylo tezz maly gruby i brzydki No wyje za tobą. W końcu guru jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, ECPUU napisał: siwy mężczyzna może być atrakcyjny, siwa kobieta nigdy. Siwi mężczyźni też się farbują i to widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 2 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Skoncz już ten zalosny damage control. Wiem co robisz po kompromie wysyłającego racice zdesperowanego milfa gdzie kazdy miał bekę ze niski i krepy to twoj typ próbujesz udawac ze myślałaś ze libed to tłuścioch z kanapy. Temu właśnie radziłaś sie go w sprawach biegania bo ci nie szło? Skoncz jesteś śmieszna i coraz więcej osób to widzi:) Spokojnie, ona nie będzie wmawiać, że czarne jest białe i odwrotnie W końcu wszyscy widzieliśmy foto jej grubego Janusza i już jakby samo to, dyskwalifikuje ją z ocen faceta, którego nie widziała (a my jej grubasa widzieliśmy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie wtrącaj się nie proszona, damo. nieproszona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Uważasz, że Libed nie może być przystojny? no tak utrzymywał przez ostatnie lata, kreował wizerunek lenia z nadwagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Ja też i jestem w szoku, co ludzie mają w głowach. Ale co cię tak zszokowało, bo nie rozumiem? Wskaż mi post i zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, ECPUU napisał: siwy mężczyzna może być atrakcyjny, siwa kobieta nigdy. Właśnie średnio to jest tylko kulturowe jak sobie to baby uświadomią przestaną twierdzic ze facetowi przystoi. Przystoi tak samo jak i kobiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 16 godzin temu Witaj malowany. Jeszcze dzisiejszej nocy odkleić się nie mogłeś, bom intrygująca. Hihi. Więc po co ta szopka ze screenami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 2 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Wiem, że Twój nick powstał celowo na podstawie tego, co napisała ta hejterka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: juz ci pisalem ze nie obiecywalem 190cm i 20cm wiec nie przyjmuje reklamacji pisz do temu ze cie oszukali To trochę chújnia z grzybnią jak mniej niż 20cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: no tak utrzymywał przez ostatnie lata, kreował wizerunek lenia z nadwagą Ale ty wiedziałaś jako kołczini jaka jest prawda dlatego biegłaś po rady odnosnie biegania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: ktory bo ja tam widzialem ze mine obgadywalas z 4 przynajmniej tematach aktualny, ten w którym właśnie piszesz. Uprasza sie o merytoryke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: nie znam znanych ludzi ale pewniie do maurice tilleta czy jak mu tam bylo tezz maly gruby i brzydki I łysy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: no tak utrzymywał przez ostatnie lata, kreował wizerunek lenia z nadwagą Może ma słodką buźkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: ktory bo ja tam widzialem ze mine obgadywalas z 4 przynajmniej tematach 10 minut temu, murb napisał: a swojej przekaż że latać też nie umiem temu pytałam o loty do Katanii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: aktualny, ten w którym właśnie piszesz. Uprasza sie o merytoryke Boisz się, że posądzi cię, że jesteś moderatorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach