konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: no tak utrzymywał przez ostatnie lata, kreował wizerunek lenia z nadwagą i nadal podtrzymuje ten wizerunek przeciez kolejna ktora z reklamacja przychodzi nie tu gdzie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 7 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Myslisz ze przeszczep to taka prosta sprawa, u każdego sie przyjmie itd? Skoncz te pocieszanki zreszta u ciebie nie wyglad jest problemem tylko fakt ze w wieku 40 lat twoim głównym hobby jest blokowanie forum o kupie. wyjepane mam na zakola, ale przeszczep co drugi znany zakolak se dziś robi u turasów. u 5-10% może się nie przyjąć, wg statystyk, wiec idź płakać gdzie indziej. 40 to może ty już masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, kupa śmierdzącego łajna napisał: Może ma słodką buźkę teraz to podobno wysokiej klasy biegacz a mówią że ludzie sie nie zmieniają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Witaj malowany. Jeszcze dzisiejszej nocy odkleić się nie mogłeś, bom intrygująca. Hihi. Więc po co ta szopka ze screenami? to nie malowany podpowiem ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Właśnie średnio to jest tylko kulturowe jak sobie to baby uświadomią przestaną twierdzic ze facetowi przystoi. Przystoi tak samo jak i kobiecie Ano kultury już nie ma została tylko ślepa i łysa biologia jak to salowa widzi węża i chwyta za napleta i ssie aż się uszy trzęsą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, ECPUU napisał: wyjepane mam na zakola, ale przeszczep co drugi znany zakolak se dziś robi u turasów. u 5-10% może się nie przyjąć, wg statystyk, wiec idź płakać gdzie indziej. 40 to może ty już masz. Blisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupa śmierdzącego łajna 3 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Wiem, że Twój nick powstał celowo na podstawie tego, co napisała ta hejterka. To jest oficjalnie słownictwo aprobowane na forum. Domyślasz się, że normalne konta poblokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: i nadal podtrzymuje ten wizerunek przeciez kolejna ktora z reklamacja przychodzi nie tu gdzie trzeba weź jednak powiedz że pracujesz chociaż nad sylwetka ostatnio bo twoja w histerie znów wpada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Huldra napisał: Spokojnie, ona nie będzie wmawiać, że czarne jest białe i odwrotnie W końcu wszyscy widzieliśmy foto jej grubego Janusza i już jakby samo to, dyskwalifikuje ją z ocen faceta, którego nie widziała (a my jej grubasa widzieliśmy) Coz jej innego pozostało niz te śmieszne grubymi nićmi szyte ‚manipulacje’ i odwracanie kota ogonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ano kultury już nie ma została tylko ślepa i łysa biologia jak to salowa widzi węża i chwyta za napleta i ssie aż się uszy trzęsą Jak jest za co chwycić, to czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To trochę chújnia z grzybnią jak mniej niż 20cm. dla mnie dobrze przynajmniej nie grozi mi zostanie ojdzem trzeciego bombelka bo cos czytallem w poprzednim temacie ze twoj chlop tu zawital to pewnie jego dni sa policzone i wszystkie konie beda sie trzymac z dala ode mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ECPUU 7 Napisano 16 godzin temu 11 minut temu, Kocopoł napisał: Libed i Krasnal w dópala robio pod latarniom a Magdalena klaszcze i winszuje o swoich fantazjach to nie nam opowiadaj, tylko terapeucie, chora zwyrolo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Boisz się, że posądzi cię, że jesteś moderatorem? mnie tu już nic nie zdziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: I łysy. no wlosy jeszcze mam ale wiesz jak to z wlosami dzisiaj sa jutro moze nie byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Huldra napisał: I dlatego właśnie nie da się z tobą ułożyć normalnych tu relacji, opartych albo na ignorowaniu się wzajemnym albo na neutralnych postach. Nigdy nie przestaniesz grzebać paluchem (jak to sama ujęłaś). Cios w samoocenę, zbudowaną wcześniej na niewymagających onanistach z ero, okazał się być zbyt duży, byś zapomniała. Zgłasam do płokułatuły! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, kupa śmierdzącego łajna napisał: Może ma słodką buźkę wyraz twarzy to mam raczej taki "spie...laj nie podchodz" menele i cyganie mnie obijaja podejda po zlotowke do kazdeego oprocz mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Zgłasam do płokułatuły! Jestem za. 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 47 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: wyraz twarzy to mam raczej taki "spie...laj nie podchodz" menele i cyganie mnie obijaja podejda po zlotowke do kazdeego oprocz mnie Taaa a widmok mówił ze przed jakims menelem uciekałeś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no wlosy jeszcze mam ale wiesz jak to z wlosami dzisiaj sa jutro moze nie byc Mam nadzieję, że u mnie będą także jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Zgłasam do płokułatuły! No wreszcie! Skończy się ten wulgarny hejt w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: mnie tu już nic nie zdziwi Mnie też nie. Zwróć uwagę, co pisze Ruda do Brum 🥱Czy to jest normalne? Zrobiłam screen i przyda się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: No wreszcie! Skończy się ten wulgarny hejt w końcu Czas przejść do defensywy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: dla mnie dobrze przynajmniej nie grozi mi zostanie ojdzem trzeciego bombelka bo cos czytallem w poprzednim temacie ze twoj chlop tu zawital to pewnie jego dni sa policzone i wszystkie konie beda sie trzymac z dala ode mnie I tak by ci to nie groziło, nie martw się ile byś nie miał. Zawitał ale w połowie sierpnia i juz dawno sprawa wyjaśniona a swoje konto mi oddal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Jak jest za co chwycić, to czemu nie? Nie no ty nie jesteś taka sory za dużo tu kłótni Edytowano 16 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Mnie też nie. Zwróć uwagę, co pisze Ruda do Brum 🥱Czy to jest normalne? Zrobiłam screen i przyda się. Brawo! Ja też robię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: No wreszcie! Skończy się ten wulgarny hejt w końcu To jakaś masakra i choroba dwubiegunowa. Co jej ta Brum zrobiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Mnie też nie. Zwróć uwagę, co pisze Ruda do Brum 🥱Czy to jest normalne? Zrobiłam screen i przyda się. nerwy już puszczają, za długo udawała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Brawo! Ja też robię! Fajnie, że wróciłaś 🥳 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: teraz to podobno wysokiej klasy biegacz a mówią że ludzie sie nie zmieniają gruby i brzydki tez moze biegac jak to tak wszystkich interesuje to pare razy bieglem w polmaratonie i tyle ale czas to bylo ok 2h wiec wiadomo dlatego wiem ze piszesz bzdury o bieganiu codziennie 20km bo tak nikt nie biega i juz bys byla kontuzjowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 2 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Coz jej innego pozostało niz te śmieszne grubymi nićmi szyte ‚manipulacje’ i odwracanie kota ogonem. Widzę, że przerzuciła się teraz na parę - Ty i Libed (już wam współczuję, bo przecież wiem, jak bardzo jest zawzięta, gdy zazdrości) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach