Qwerty88 816 Napisano 15 godzin temu apelowałam przecież o kulturalną dyskusje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 15 godzin temu (edytowany) nie da sie tu pisac Edytowano 15 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 15 godzin temu 18 minut temu, konie na ambonie napisał: To chyba on powinien dostać lanie za pisanie tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To chyba on powinien dostać lanie za pisanie tu. no nie wiem kazdy normalny facet za te romanse to by ci przynajmiej odcial internet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 11 Napisano 15 godzin temu dobra ide nie obgadujcie mnie bo znowu sie pojawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 15 godzin temu Jakie tam od razu romanse, przesadzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 14 godzin temu 54 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Pamiętaj użyj palca czytając nas z alimenciarzem. Bo nasi mężowi są normalni 🥳 A normalni, bo się w ogóle tym nie interesują.W najlepszym wypadku mówią że to hu....jo winy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 14 godzin temu No i zaś blok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano 14 godzin temu 59 minut temu, murb napisał: Wtedy należy się szybko po modlić, żeby ratownik z karetki nie okazał się użytkownikiem tego forum. Myślę, że nie. To ogarnięci faceci. Właśnie oglądam Ratowników ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 48 Napisano 6 godzin temu 13 godzin temu, Qwerty88 napisał: oczekują od swoich partnerek potwierdzania ich wspaniałości? Zapraszam do kulturalnej dyskusji Mężczyźni są jak dzieci, lubią być chwaleni (nawet za zrobienie podstawych obowiazkow domowych zycia codziennego) ale nie lubią jak się ich karci lub upomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pomyliłam temat, ale już poprawiam. Edytowano 3 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, Qwerty88 napisał: apelowałam przecież o kulturalną dyskusje 100 złotych mi wisisz i kręgle, plus kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 3 godziny temu Był temat i już go nie ma (?) Oki to niech będzie tu. Zapraszam na nastroik : ) dobrze jest mieć odskocznię choćby i na chwilę... nawet jeśli ktoś lubi kłótnie to łatwo w nich przegiąć, a tu widzę robi się coraz ciekawiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nastroik jest nudny, tutaj babofony prześcigują się która ma lepiej wytresowanego pokemona z benisem który wykonuje sztuczki w rozklapio..sze na zawołanie Edytowano 3 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Qwerty88 napisał: apelowałam przecież o kulturalną dyskusje Nie wchodzę tu za często, więc pewne zdarzenia mi umykają, ale tak patrząc po stylu... czy KróliczekZły to ta ruda spi...lina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Nastroik jest nudny, tutaj babofony prześcigają się która ma lepiej wytresowanego pokemona z benisem który wykonuje sztuczki w rozklapio..sze na zawołanie Jest spokojnie... Tu jest bardzo dwulicowo : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mewa again napisał: Nie wchodzę tu za często, więc pewne zdarzenia mi umykają, ale tak patrząc po stylu... czy KróliczekZły to ta ruda spi...lina? Tak. A Hugh to jej mąż. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 293 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Mewa again napisał: Nie wchodzę tu za często, więc pewne zdarzenia mi umykają, ale tak patrząc po stylu... czy KróliczekZły to ta ruda spi...lina? A ty jestes ten kukold, o którym tu piszą, że lizał ci.pe prostytutce? Niezły z ciebie po.jeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 30 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, zielowania napisał: Jest spokojnie... Tu jest bardzo dwulicowo : ) uhuhu no właśnie... Chwalmy sredi i sribedow niczym jakich Chrystuskow oesu ile można... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Hugh Hefner napisał: A ty jestes ten kukold, o którym tu piszą, że lizał ci.pe prostytutce? Niezły z ciebie po.jeb No to masz półgłówku żywy przykład, że nie należy wierzyć we wszystko co mówią; tak samo jak ci twoja ruda psycholka mówi, że jesteś inteligentny 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, zielowania napisał: Jest spokojnie... Tu jest bardzo dwulicowo : ) Dla mnie wczorajszy hejt pijanej Boni(i nie tylko) przekroczył granice wszelkiego absurdu. Wyzwiska od babochłopów, bezpłodnych starych rur, czepianie się mojej matki, zmarłego ojca, jakieś konie, kobyły, wypisywanie bzdur, było trochę nie na miejscu, dlatego czas na forumową emeryturę, bo moja cierpliwość się właśnie skończyła... Ty byłaś zawsze w porządku, tak samo Rym&Cym, Kris, Gina, Żaba, Nimfa, Szynszyla, Ziemniak, Brum i Pokraka (pozdrawiam) Nie pozwolę się nikomu tutaj więcej gnoić. Od waszych problemów z głową są terapeuci. Nie żebym, Tobie coś sugerowała, ale kto ma wiedzieć ten wie. Niech sumienie was gryzie za pomyje i gófna, które wylaliście na mnie i nie tylko na mnie. A konto moderator (jeśli czyta) może mi usunąć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 294 Napisano 3 godziny temu Że pozwolę sobie napisać - szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mewa again napisał: No to masz półgłówku żywy przykład, że nie należy wierzyć we wszystko co mówią; tak samo jak ci twoja ruda psycholka mówi, że jesteś inteligentny A wiesz, że spotykali się kiedy był żonaty i pukał rudą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 293 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Mewa again napisał: No to masz półgłówku żywy przykład, że nie należy wierzyć we wszystko co mówią; tak samo jak ci twoja ruda psycholka mówi, że jesteś inteligentny Dobra, wierzę, ze zakochałeś sie w prostytutce. Przy okazji, widziałem ją. Słaba. Dlatego nie nazwę cie połglowkiem, ale totalnym po.jebem. Szanuj sie człowieku na przyszłość to nie bedziesz wylewał frustracji na kobiety na kilku forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, tymczasowablokada napisał: A wiesz, że spotykali się kiedy był żonaty i pukał rudą? Z pukania rudej rzadko co dobrego wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 3 godziny temu Patrząc na to co się tu dzieje... na ile sobie ludzie pozwalają to ten forumek aż się prosi o usunięcie dla dobra ludzi którzy tu piszą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mewa again 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 15 minut temu, Hugh Hefner napisał: Dobra, wierzę, ze zakochałeś sie w prostytutce. Przy okazji, widziałem ją. Słaba. Dlatego nie nazwę cie połglowkiem, ale totalnym po.jebem. Szanuj sie człowieku na przyszłość to nie bedziesz wylewał frustracji na kobiety na kilku forach. Dobrze, czyli jak widzę opierasz swoją wiarę na tym co ktoś powiedział, a niezupełnie jest zgodne z prawdą. OK, zdałeś egzamin na mohera PS. Latasz za mną po innych forach czy też bezkrytycznie przyjąłeś czyjąś subiektywną opinię jako pewnik? Zważywszy na twój poziom bliski gruntu, to raczej to drugie. Dobra, koniec konwersacji. Możesz iść (najlepiej w piiii...u). EDIT: Uuuu, widzę że Ku...Evka z lasu się spruła Edytowano 3 godziny temu przez Mewa again 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Hugh Hefner napisał: A ty jestes ten kukold, o którym tu piszą, że lizał ci.pe prostytutce? Niezły z ciebie po.jeb 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Dobra, wierzę, ze zakochałeś sie w prostytutce. Przy okazji, widziałem ją. Słaba. Dlatego nie nazwę cie połglowkiem, ale totalnym po.jebem. Szanuj sie człowieku na przyszłość to nie bedziesz wylewał frustracji na kobiety na kilku forach. Lista komprom brudnego pazura jest znacznie dłuższa niż "smakowitości" brzydkiej, taniej prostytutki ;) Najlepsze, że ja sama nigdy pierwsza nie zaczepiam tego zera łamanego przez śmiecia i w sumie nie wiem, czym spowodowana jest ta nienawiść (a raczej pewnie wiem) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, zielowania napisał: Patrząc na to co się tu dzieje... na ile sobie ludzie pozwalają to ten forumek aż się prosi o usunięcie dla dobra ludzi którzy tu piszą. Dlatego moja cierpliwość (a mam jej dużo) właśnie się skończyła. Jak masz możliwość to możesz usunąć mi konto. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 24 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Hugh Hefner napisał: Dobra, wierzę, ze zakochałeś sie w prostytutce. Przy okazji, widziałem ją. Słaba. Dlatego nie nazwę cie połglowkiem, ale totalnym po.jebem. Szanuj sie człowieku na przyszłość to nie bedziesz wylewał frustracji na kobiety na kilku forach. Na drugim forum to zero beczy, że jest... zerem bez kasy, porzuconym przez żonę Edytowano 3 godziny temu przez KróliczekZły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach