Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Qwerty88

Czy mężczyźni na każdym kroku

Polecane posty

18 minut temu, konie na ambonie napisał:

To chyba on powinien dostać lanie za pisanie tu.

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

To chyba on powinien dostać lanie za pisanie tu.

no nie wiem kazdy normalny facet za te romanse to by ci przynajmiej odcial internet

54 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Pamiętaj użyj palca czytając nas z alimenciarzem. Bo nasi mężowi są normalni 🥳

A normalni, bo się w ogóle tym nie interesują.W najlepszym wypadku mówią że to hu....jo winy. 😄😜

59 minut temu, murb napisał:

Wtedy należy się szybko po modlić, żeby ratownik z karetki nie okazał się użytkownikiem tego forum. 

Myślę, że nie. To ogarnięci faceci. Właśnie oglądam Ratowników ;).  

13 godzin temu, Qwerty88 napisał:

oczekują od swoich partnerek potwierdzania ich wspaniałości?

Zapraszam do kulturalnej dyskusji

Mężczyźni są jak dzieci, lubią być chwaleni (nawet za zrobienie podstawych obowiazkow domowych zycia codziennego) ale nie lubią jak się ich karci lub upomina.

Pomyliłam temat, ale już poprawiam. 

Edytowano przez zielowania

Był temat i już go nie ma (?) 
Oki to niech będzie tu.

Zapraszam na nastroik : ) dobrze jest mieć odskocznię choćby i na chwilę... nawet jeśli ktoś lubi kłótnie to łatwo w nich przegiąć, a tu widzę robi się coraz ciekawiej... 

Nastroik jest nudny, tutaj babofony prześcigują się która ma lepiej wytresowanego pokemona z benisem który wykonuje sztuczki w rozklapio..sze na zawołanie 

Edytowano przez Kocopoł

12 godzin temu, Qwerty88 napisał:

apelowałam przecież o kulturalną dyskusje 😜

Nie wchodzę tu za często, więc pewne zdarzenia mi umykają, ale tak patrząc po stylu... czy KróliczekZły to ta ruda spi...lina?

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Nastroik jest nudny, tutaj babofony prześcigają się która ma lepiej wytresowanego pokemona z benisem który wykonuje sztuczki w rozklapio..sze na zawołanie 

Jest spokojnie... 

Tu jest bardzo dwulicowo : )

2 minuty temu, Mewa again napisał:

Nie wchodzę tu za często, więc pewne zdarzenia mi umykają, ale tak patrząc po stylu... czy KróliczekZły to ta ruda spi...lina?

Tak. A Hugh to jej mąż. 

• Thanks 1

2 minuty temu, Mewa again napisał:

A ty jestes ten kukold, o którym tu piszą, że lizał ci.pe prostytutce? Niezły z ciebie po.jeb 😀

3 minuty temu, zielowania napisał:

Jest spokojnie... 

uhuhu no właśnie... Chwalmy sredi i sribedow niczym jakich Chrystuskow oesu ile można...

13 minut temu, Hugh Hefner napisał:

A ty jestes ten kukold, o którym tu piszą, że lizał ci.pe prostytutce? Niezły z ciebie po.jeb 😀

No to masz półgłówku żywy przykład, że nie należy wierzyć we wszystko co mówią;  tak samo jak ci twoja ruda psycholka mówi, że jesteś inteligentny 😉

• Haha 2

1 minutę temu, zielowania napisał:

Jest spokojnie... 

Dla mnie wczorajszy hejt pijanej Boni(i nie tylko) przekroczył granice wszelkiego absurdu. Wyzwiska od babochłopów, bezpłodnych starych rur, czepianie się mojej matki, zmarłego ojca, jakieś konie, kobyły, wypisywanie bzdur, było trochę nie na miejscu, dlatego czas na forumową emeryturę, bo moja cierpliwość się właśnie skończyła... Ty byłaś zawsze w porządku, tak samo Rym&Cym, Kris, Gina, Żaba, Nimfa, Szynszyla, Ziemniak, Brum i Pokraka😘 (pozdrawiam) Nie pozwolę się nikomu tutaj więcej gnoić.

Od waszych problemów z głową są terapeuci. Nie żebym, Tobie coś sugerowała, ale kto ma wiedzieć ten wie. Niech sumienie was gryzie za pomyje i gófna, które wylaliście na mnie i nie tylko na mnie. 

A konto moderator (jeśli czyta) może mi usunąć 🙋‍♀️

• Haha 1

Że pozwolę sobie napisać - szanuj wroga swego, bo możesz mieć gorszego. 😄

1 minutę temu, Mewa again napisał:

No to masz półgłówku żywy przykład, że nie należy wierzyć we wszystko co mówią;  tak samo jak ci twoja ruda psycholka mówi, że jesteś inteligentny 😉

A wiesz, że spotykali się kiedy był żonaty i pukał rudą? 

Przed chwilą, Mewa again napisał:

Dobra, wierzę, ze zakochałeś sie w prostytutce. Przy okazji, widziałem ją. Słaba. Dlatego nie nazwę cie połglowkiem, ale totalnym po.jebem. Szanuj sie człowieku na przyszłość to nie bedziesz wylewał frustracji na kobiety na kilku forach. 

12 minut temu, tymczasowablokada napisał:

A wiesz, że spotykali się kiedy był żonaty i pukał rudą? 

Z pukania rudej rzadko co dobrego wychodzi  😄

Patrząc na to co się tu dzieje... na ile sobie ludzie pozwalają to ten forumek aż się prosi o usunięcie dla dobra ludzi którzy tu piszą.

• Thanks 1

15 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Dobra, wierzę, ze zakochałeś sie w prostytutce. Przy okazji, widziałem ją. Słaba. Dlatego nie nazwę cie połglowkiem, ale totalnym po.jebem. Szanuj sie człowieku na przyszłość to nie bedziesz wylewał frustracji na kobiety na kilku forach. 

Dobrze, czyli jak widzę opierasz swoją wiarę na tym co ktoś powiedział, a niezupełnie jest zgodne z prawdą. OK, zdałeś egzamin na mohera 😉

PS. Latasz za mną po innych forach czy też bezkrytycznie przyjąłeś czyjąś subiektywną opinię jako pewnik? Zważywszy na twój poziom bliski gruntu, to raczej to drugie.

Dobra, koniec konwersacji. Możesz iść (najlepiej w piiii...u).

EDIT: Uuuu, widzę że Ku...Evka z lasu się spruła 😄

Edytowano przez Mewa again
  • Haha 1

9 minut temu, Hugh Hefner napisał:

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Lista komprom brudnego pazura jest znacznie dłuższa niż "smakowitości" brzydkiej, taniej prostytutki ;)

Najlepsze, że ja sama nigdy pierwsza nie zaczepiam tego zera łamanego przez śmiecia i w sumie nie wiem, czym spowodowana jest ta nienawiść (a raczej pewnie wiem) :)

1 minutę temu, zielowania napisał:

Patrząc na to co się tu dzieje... na ile sobie ludzie pozwalają to ten forumek aż się prosi o usunięcie dla dobra ludzi którzy tu piszą.

Dlatego moja cierpliwość (a mam jej dużo) właśnie się skończyła. 

Jak masz możliwość to możesz usunąć mi konto. Dziękuję. 

6 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Na drugim forum to zero beczy, że jest... zerem bez kasy, porzuconym przez żonę 😉

Edytowano przez KróliczekZły

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się