Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu By to tak przemijało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 6 Napisano 11 godzin temu pite było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: pite było? Piję herbatę czarna z cytryną odwal się młokosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 6 Napisano 11 godzin temu chyba z wódką cytrynową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: chyba z wódką cytrynową A może czystą? A zresztą przepadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Chyba zjem sobie pàczka….a tak zgrzeszę .. na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja nigdy 6 Napisano 11 godzin temu gastro po wudzie się załączyło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: gastro po wudzie się załączyło? Wypad tirowiec ostatni raz powtarzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Teraz jestem Jimmym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, ja nigdy napisał: nikt już kaleko nie chce z tobą pisać całe zycie tu na forum spędzasz gadzino Więc wypad… uściski. Bo nie nienawiść miłością zwyciężaj. Mam cię w garści. Na co czekasz. Do widzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Stara to jest twoja mentalność. Żegnam złe emocje, żegnam ciebie. Myślę, że istota jest w czymś innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu Streets of Philadelphia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mroczne widmo 6 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, ja nigdy napisał: co ty pierrdolisz stara pijaczko piwosz pokaż tego swojego peżocika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, mroczne widmo napisał: piwosz pokaż tego swojego peżocika :D On ma jakiegoś Szrota kilkunastoletniego jak nie 20+ a ja mam Hyundai Elantra z 2016 Edytowano 11 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, ja nigdy napisał: jeździsz jak jesteś taka napruta jak teraz też? Jestem w ciul trzeźwa panie policjanciku, jaskółkę zrobić czy chuchnąć? Menelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piroman 0 Napisano 11 godzin temu Dumbo jesteś jeszcze tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Piroman napisał: Dumbo jesteś jeszcze tutaj? Wszyscy poszli i ty też wypad bo nie życzę sobie twojej obecności tutaj do obory paszoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piroman 0 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Wszyscy poszli i ty też wypad bo nie życzę sobie twojej obecności tutaj do obory paszoł nara pijaczyno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Piroman napisał: nara pijaczyno Zważ na słowa dobrze ci radzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incydent alkoholowy 4 Napisano 8 godzin temu 29 minut temu, Kocopoł napisał: Nie ma mnie i się skończyło niech się jadowite ameby zezra a męskie pokemony zezra ich goowno mi się nie chce już mam to w d dajta mi spokoj za siedzenie z chamskimi pizzdziskami i ich simpami z oczyskami jak żarowy powinni mi płacić Skoro nie ma, to w takim razie zignoruj wiadomość jeżeli jakąś dostałaś... o jakich simpach piszesz i kto jest chamskim pizzzdiskiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach