Margherite 17 Napisano wtorek o 15:28 Motylki do włosów trzeba czasem umyć. Jeszcze gdy się używa lakieru do włosów. To się lepi. Niestety robią się zacieki matowe plamy na czarnych czy tez brązowych zapinkach. Stad moje pytanie czym myjecie kokówki motylki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano wtorek o 15:33 Zabki mam. A lakier to nie wiem ile trzeba zuzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 0 Napisano wtorek o 15:34 Przed chwilą, Margherite napisał: A ty co za jeden pizzolec? Peezdofon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano wtorek o 15:35 Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Zabki mam. A lakier to nie wiem ile trzeba zuzyc. Żabki to są takie malutkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano wtorek o 15:36 1 minutę temu, Margherite napisał: Żabki to są takie malutkie? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 251 Napisano wtorek o 15:36 1 minutę temu, inceloza napisał: Peezdofon O jak pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 7 Napisano wtorek o 15:54 Cípe też można jedna mi tu pokazywala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 11 Napisano wtorek o 16:03 34 minuty temu, Margherite napisał: Motylki do włosów trzeba czasem umyć. Jeszcze gdy się używa lakieru do włosów. To się lepi. Niestety robią się zacieki matowe plamy na czarnych czy tez brązowych zapinkach. Stad moje pytanie czym myjecie kokówki motylki? A ty czym myjesz, że są zacieki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano wtorek o 16:26 10 minut temu, Pieprz napisał: A ty czym myjesz, że są zacieki? Płynem do kapieli myłam, mydłem szarym myłam. Już nawet płynem do naczyń, różnie bo kilka mi się w szybkim tempie zniszczyło. Wiec próbowałam tym co mi przyszło na myśl. Od zawsze miałam motylki czy inne klamry z plastyku.Ze skóry też były. Raz były krótkie włosy, potem dłuższe i tak w kółko. Były inne plastyki bo myłam i normalnie się umyło, na sucho przetarło i już. No nic, muszę metalową kupić, są złote, srebrne i takie szare jak czarne prawie. Z tych szarych może schodzić powłoka. Masz też takie motylki? Poradzisz coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1621 Napisano wtorek o 16:29 Nie mam włosów do spinania w kok, nie mam spinek i problemów z ich czyszczeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 11 Napisano wtorek o 16:30 2 minuty temu, Margherite napisał: Płynem do kapieli myłam, mydłem szarym myłam. Już nawet płynem do naczyń, różnie bo kilka mi się w szybkim tempie zniszczyło. Wiec próbowałam tym co mi przyszło na myśl. Od zawsze miałam motylki czy inne klamry z plastyku.Ze skóry też były. Raz były krótkie włosy, potem dłuższe i tak w kółko. Były inne plastyki bo myłam i normalnie się umyło, na sucho przetarło i już. No nic, muszę metalową kupić, są złote, srebrne i takie szare jak czarne prawie. Z tych szarych może schodzić powłoka. Masz też takie motylki? Poradzisz coś? Nie, ja nie używam ani spinek ani lakieru, bo nie cierpię tego smrodu i kleistości. Wszystko ci będzie robić zacieki jak porządnie nie wypłuczesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano wtorek o 16:54 (edytowany) 27 minut temu, Pieprz napisał: Nie, ja nie używam ani spinek ani lakieru, bo nie cierpię tego smrodu i kleistości. Wszystko ci będzie robić zacieki jak porządnie nie wypłuczesz. O rany ... A ile to ja mam lat, żeby nie umieć prac czy płakać? Dajesz popalić... Lakier jak jest dobrej jakości, dobrze się wyczesuje i nie zostawia białego śladu .Z Niemiec używam tylko. Delikatnie rozpyla. Wiem, w domu to też szeroką grubą frotke używam, tak na luzie. Muszę trochę lakieru dać. Mam sliskie proste włosy które się rozsypuja. I po upieciu ...w rozwichrzona palemkę. Edytowano wtorek o 16:59 przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 11 Napisano wtorek o 17:01 6 minut temu, Margherite napisał: rany ... A ile to ja mam lat, żeby nie umieć prac czy płakać? Dajesz popalić... Nie piszę tego złośliwie. W takim razie skąd masz zacieki jeśli nie z resztek płynu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 39 Napisano wtorek o 17:03 Lakiery do włosów nie jebjo jak kiedyś. No i le używać musicie ze sie dusicie. Hełmofony utrwalacie czy tapir robicie jak baba z polu wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 17 Napisano wtorek o 17:05 35 minut temu, Pokraka napisał: Nie mam włosów do spinania w kok, nie mam spinek i problemów z ich czyszczeniem. Tez nie miałam, aż do teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach