Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC Plus

No Leżak spoko pomysł taka komoda. Ja gdybym miał więcej miejsca to bym sobie zrobił, ale z...

Polecane posty

CPU

... np wszystkie generacje AMD Ryzen z takimi specjalnymi podstawkami na gołą jednostkę centralną, z wizytóweczkami pod nią z nazwą generacji i wariantem... w zasadzie byłaby to jakaś mini komoda, bo CPU malutkie, za szkłem z panelem podświetlającym. 

Albo taki przekrój rozwoju jednostek centralnych, od pierwszego komercyjnego intela, przez procesory MOS od Commodore, Motorolle, Power PC, aż po Pentium, Core2Duo, FX od AMD, Cyrix, aż po nowe jednostki.

Edytowano przez RC Plus

7 minut temu, RC Plus napisał:

CPU

... np wszystkie generacje AMD Ryzen z takimi specjalnymi podstawkami na gołą jednostkę centralną, z wizytóweczkami pod nią z nazwą generacji i wariantem... w zasadzie byłaby to jakaś mini komoda, bo CPU malutkie, za szkłem z panelem podświetlającym. 

Albo taki przekrój rozwoju jednostek centralnych, od pierwszego komercyjnego intela, przez procesory MOS od Commodore, Motorolle, Power PC, aż po Pentium, Core2Duo, FX od AMD, Cyrix, aż po nowe jednostki.

Taki pomysł miałem części retro pceta żeby mieć różne rzeczy 

8 minut temu, RC Plus napisał:

CPU

No fajne kiedyś uzbieralem z wystawek około 10cpu ale sprzedałem niestety 

Ja tu widzę potencjał na przyjaźń, trochę zaskakującą pomiędzy katolickim narodowym konserwatystą i kolesiem kupującym sobie wibratory i walącym spodnie kuzynki.  Życie nie jest liniowe 🙂

• Haha 2

Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał:

No fajne kiedyś uzbieralem z wystawek około 10cpu ale sprzedałem niestety 

No, ale te stare CPU to i tak za grosze idą... gorzej jak mają i7 w nazwie, to choćby była to druga generacja stara jak świat, to janusze koszą na samą nazwę ludzi bez wiedzy... 😆 i7 to petarda będzie!

Bo mój retro pc 2xmff z 17" lcd sony stojom na komodzie która w zasadzie mógłbym oproznic bo som tam kable głośniki nadmiarowe i rzeczy do czyszczenia i allegro 

Zmiescil bym to w 1 innej a reszta szafa ojca

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ja tu widzę potencjał na przyjaźń, trochę zaskakującą pomiędzy katolickim narodowym konserwatystą i kolesiem kupującym sobie wibratory i walącym spodnie kuzynki.  Życie nie jest liniowe 🙂

Przecież ja z nim od minimum 2 lat na tym forum tematy o elektronice uskuteczniam... kiedyś jeszcze o giełdzie, ale szczęśliwie się wycofałem rychło w czas 😉

Ja to chyba i tak w to pójdę jeszcze miałem taki pomysł żeby se lego zrobić różne kolory tylko że ja się tym nie bawię 

Fajnie by było mieć miejsce na prasę tesz

1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał:

Bo mój retro pc 2xmff z 17" lcd sony stojom na komodzie która w zasadzie mógłbym oproznic bo som tam kable głośniki nadmiarowe i rzeczy do czyszczenia i allegro 

Zmiescil bym to w 1 innej a reszta szafa ojca

Ty to już byś mógł komodę z tych 10 retro PC budować jako eksponaty xD

A na serio, to można się bawić, tylko by to było tematycznie najlepiej jak typ od GPU, wtedy się najlepiej komponuje.

Ja też z nim lubiłam o giełdzie pisać chociaż nie znam się ale nie trzeba bo Fibonacci

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Co robiący ze spodniami? 

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

Ja też z nim lubiłam o giełdzie pisać chociaż nie znam się ale nie trzeba bo Fibonacci

Ta faza na Fibo jeszcze u niego trwa... ja 10 zarobiłem i 10 przerżnąłem... wyszedłem na zero, więc sobie dałem spokój święty. Szkoda nerwów.

2 minuty temu, RC Plus napisał:

Przecież ja z nim od minimum 2 lat na tym forum tematy o elektronice uskuteczniam... kiedyś jeszcze o giełdzie, ale szczęśliwie się wycofałem rychło w czas 😉

Ja tam poza elektroniką widzę ogólną chemię, dla innych ułomów nie masz tyle sympatii, chociaż też mają konsolę, lubią w it i nawet posiadają własne fora 🙂

Przed chwilą, RC Plus napisał:

Ta faza na Fibo jeszcze u niego trwa... ja 10 zarobiłem i 10 przerżnąłem... wyszedłem na zero, więc sobie dałem spokój święty. Szkoda nerwów.

Może bitcoiny by wyszły bo ma dużo komputerów do kopania

Żeby nie było, to nie złośliwość. Już pewien czas temu wydało mi się, że jakoś lubisz leżaka.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

3 minuty temu, RC Plus napisał:

Ty to już byś mógł komodę z tych 10 retro PC budować jako eksponaty xD

A na serio, to można się bawić, tylko by to było tematycznie najlepiej jak typ od GPU, wtedy się najlepiej komponuje.

Dla ciebie wszystkie som retro widzę że ale nie masz lepiej niż ps5 xsx i tak bo ci gry nie wychodzom na czas

Trump coś gadal że miał chemię z prezydentem Brazylii, no tak się mówi żeby nie było że homo geje jakieś i się wystraszyły biedaczki

Ja tam poza elektroniką widzę ogólną chemię, dla innych ułomów nie masz tyle sympatii, chociaż też mają konsolę, lubią w it i nawet posiadają własne fora 🙂

Z tym kogo masz na myśli się nie da, bo on dziś popisze o retro gammingu, a jutro ci całe forum zablokuje i wyzwie od najgorszych z życzeniami śmieerci, więc o czym tu piszemy?

Zacznij działać w temacie retro, też będzie chemia 😆 

2 minuty temu, RC Plus napisał:

Ja raz jednego dnia spadlem 12500 to mi się jezyczek w gardle powiększył i prawie się udusilem 

Dla ciebie wszystkie som retro widzę że ale nie masz lepiej niż ps5 xsx i tak bo ci gry nie wychodzom na czas

Większość premier obecnie jest równo na wszystkie platformy, łącznie z PC... jedynie exy od SONY wychodzą z rocznym opóźnieniem, ale one mnie średnio interesują i tak.

Ja raz jednego dnia spadlem 12500 to mi się jezyczek w gardle powiększył i prawie się udusilem 

No właśnie,  przerżnąć 10 tysięcy złotych to boli serce... no dla mnie to są już pieniądze, także... dałem sobie spokój. Tyle dobrego, ze bilans na zero.

Większość premier obecnie jest równo na wszystkie platformy, łącznie z PC... jedynie exy od SONY wychodzą z rocznym opóźnieniem, ale one mnie średnio interesują i tak.

Yhym to zobacz sobie Death Stranding 2 albo wolwerine od insomiac na co wychodzi 

Mnie to wkoorwialo w 2000r i nic się nie zmieniło 

No właśnie,  przerżnąć 10 tysięcy złotych to boli serce... no dla mnie to są już pieniądze, także... dałem sobie spokój. Tyle dobrego, ze bilans na zero.

A ćwierć miliona 

Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał:

Yhym to zobacz sobie Death Stranding 2 albo wolwerine od insomiac na co wychodzi 

Mnie to wkoorwialo w 2000r i nic się nie zmieniło 

Studia SONY... dokładnie... Kojima ma umowę na czasowy ex dla Sony, a Insomniac to ich własne studio 1st party

3 minuty temu, RC Plus napisał:

Z tym kogo masz na myśli się nie da, bo on dziś popisze o retro gammingu, a jutro ci całe forum zablokuje i wyzwie od najgorszych z życzeniami śmieerci, więc o czym tu piszemy?

Zacznij działać w temacie retro, też będzie chemia 😆 

Miałam w domu c64 i Amigę 😛

Miałam w domu c64 i Amigę 😛

Amiga to był sprzęt ponad swoje czasy... oni wytyczali szlaki dla PC. Piękny sprzęt. Amiga Pięćsetka? 

11 minut temu, RC Plus napisał:

Bo byś był posądzony o powod jego klęski jak poetka i libed 😃

A i dzisiaj pisałem że to ... ustawiać 3 monitory pc do grania i na samą myśl się chce wrócić do konsoli i płyty 

Tylko, że na PC ustawiasz na nowej karcie, nowym sterowniku i nowym systemie DisplayPort, wiadomo, że w starszych maszynach jest zawsze z tym gorzej.

4 minuty temu, RC Plus napisał:

mnie średnio interesują i tak.

To tak jak mnie najmocniejsze podzespoły komputerowe mając ps5 i xsx 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się