Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
inceloza

piszcie ze mna bo wam tematy pokasuje

Polecane posty

14 minut temu, konie na ambonie napisał:

zloszone 😄

Slodziaku draże są sama pisałam ze są w biedrze a nie ma SNAKOW czyli takich okrągłych chrupkow orzechowych moich ulubionych one były ze star foods

normalny temat usuniety a ten zboka z grozbami nadal istnieje

czyli dobrze zrobilem mozecie pisac ze jestem jak jezus+ ale na go worku pochwalilem moderacje ze dobrze pracuje 😄 hr zawsze czytaja takei opinie bo maja taki przykaz to oby szybko byla jakas regukcja etatow moze wymienia nierobow blokujcych tematy a kasujacych rozmowy

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Slodziaku draże są sama pisałam ze są w biedrze a nie ma SNAKOW czyli takich okrągłych chrupkow orzechowych moich ulubionych one były ze star foods

a sadzilem ze o drazach piszesz

to syf czasami tez zjem ale wole tego nie miec w domu 😄 

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

normalny temat usuniety a ten zboka z grozbami nadal istnieje

czyli dobrze zrobilem mozecie pisac ze jestem jak jezus+ ale na go worku pochwalilem moderacje ze dobrze pracuje 😄 hr zawsze czytaja takei opinie bo maja taki przykaz to oby szybko byla jakas regukcja etatow moze wymienia nierobow blokujcych tematy a kasujacych rozmowy

Myslisz ze moderowanie tego przybytku to napeawde czyjaś ‚praca’? O kurde grubo😃 pracownicy roku 😃

Myslisz ze moderowanie tego przybytku to napeawde czyjaś ‚praca’? O kurde grubo😃 pracownicy roku 😃

tak placa im nie wiem czy wszystkim ale sa tez tacy dla ktorych to praca pewnie dlatego sa tu od 8 do 16

a sadzilem ze o drazach piszesz

to syf czasami tez zjem ale wole tego nie miec w domu 😄 

Drazy czy snakow? Wiem ze syf ale kojarzy mi sie z dzieciństwem 😃 i jego syfem 😃

Toto nie są modki społeczne albo boty 🤔

tak placa im nie wiem czy wszystkim ale sa tez tacy dla ktorych to praca pewnie dlatego sa tu od 8 do 16

Haha mam andzieje ze to 1/300 ich obowiązków inaczej smiechne 

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Jak ta cała wasp nawaliła mi banów za dwie wielce pokrzywdzone, to miałam ochotę jej napisać, że całkiem ją rozumiem, bo ładna, bystra i wykształcona kobieta nie pracowałaby jako modka na ściek-forum, więc gdzieś się musi wyżyć na tych ładnych, bystrych, wykształconych, a oszczędzić babochłopy głupie i wredne 😛 

• Like 1
  • Haha 3

Haha mam andzieje ze to 1/300 ich obowiązków inaczej smiechne 

raczej to jedno z forum po prostu do roboty 

jak sie zwolni miejsce to mozesz aplikowac jak bagno, pare luk w cv zrobisz zeby to dziwnei nie bylo ze chcesz gorsza robote niz mialas i cie przyjmą bo znasz jezyki i masz na to papiery 😄 i zrobisz tu porzadek 😄 zawsze mozesz wpisac 6 letnia luke na wychowywanie dzieci, ktorych nie masz 😄 

te cala zgraje mozna zastapic jednym max dwoma ludzmi i bylby porzadek jakby sie wzieli do roboty wyustarczy tak jak normalnych ludzi zniechecaja do pisania zniechecac takich jak ten tirowiec. oni by sobie znalezli kowbojki 2 i tam poszli i wklejki siurki, prostytutki i spam

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Jak ta cała wasp nawaliła mi banów za dwie wielce pokrzywdzone, to miałam ochotę jej napisać, że całkiem ją rozumiem, bo ładna, bystra i wykształcona kobieta nie pracowałaby jako modka na ściek-forum, więc gdzieś się musi wyżyć na tych ładnych, bystrych, wykształconych, a oszczędzić babochłopy głupie i wredne 😛 

jak dobrze kojarze to babon z ero wiec nie dziwie sie ze konie do niej pisały, widmok tez zawsze tej balbinie zale wylewal kiedys

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

jak dobrze kojarze to babon z ero wiec nie dziwie sie ze konie do niej pisały, widmok tez zawsze tej balbinie zale wylewal kiedys

Konie na ambonie?

Gdzie się podziały tamte walikonie, wszystkie przy budkach z piwem 🤔a o Puchaczu pisali że popełnił seppuku xd

4 minuty temu, Kocopoł napisał:

Ciekawe czy wakanka czasem tęskni za Moonem

tak samo za nim teksni jak ty tesknisz za ostanim kacem 😄

8 minut temu, konie na ambonie napisał:

Wypraszam sobie jak zwykle, też jestem z ero 😴

Ale wiesz, za co dostałam między innymi bana - za napisanie Madzi o jej wielkim tyłku (przypadek, nie sondzem, raczej modka się utożsamiła) 😎

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

tak samo za nim teksni jak ty tesknisz za ostanim kacem 😄

Za tym to nie tęsknię ale u niektórych kac nie ma końca tak jak humory jak przy pmsie🥲 🥱

Edytowano przez Kocopoł

5 minut temu, KróliczekZły napisał:

Wypraszam sobie jak zwykle, też jestem z ero 😴

Ale wiesz, za co dostałam między innymi bana - za napisanie Madzi o jej wielkim tyłku (przypadek, nie sondzem, raczej modka się utożsamiła) 😎

ja kiedys dostawalem ciagle bany za normalne komentarze w stylu ze bmi 24 to otylosc albo baba 180cm to wielka baba 😄 od tego sie zaczely moje bany wczesniej ja zadnych banow tu nie mialem a podobno macka wyhejtowalem i walczylem w tematach politycznych. przez 20 lat prawie na kafeterii bany zbieram od 3 lat dopiero 😄 wczesniej mialem jeden ktory sam sobie dalem bo zasluzylem ale to bylo dawno temu. 

19 minut temu, KróliczekZły napisał:

A props wyhejtowanej dodam jakby ktoś nie widział, że ta "wyhejtowana" kilka miesięcy temu wręcz szczyciła się przede mną zgadnijcie czym... tak tak 'wyprowadzeniem' kogos z forum właśnie. Ona ma chyba rozdwojenienie jaźni.

To grube baby nie mogą już mieć w życiu kiełbasy, ale rasizm, one też chcą zawędzic BBC jakiegoś Krasnala...

3 minuty temu, Kocopoł napisał:

To grube baby nie mogą już mieć w życiu kiełbasy, ale rasizm, one też chcą zawędzic BBC jakiegoś Krasnala...

ale nikt im przeciez nie broni miec

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się