Onaaaa 1042 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Tak Z rynny wyciągać pilki tenisiwe. Tylko trzeba bylo uważać by nie spaść Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1042 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Kocopoł napisał: A pilo się z Bolkami więziennymi ty przechera nagle porzadna paniusia Ja nie piłam z Bolkami a ty? Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ja nie piłam z Bolkami a ty? Nie a co madko? Byli koledzy za kratami lisciki a teraz udawanie dziewuszki jedynej mondrej z Cioterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1042 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Nie a co madko? Byli koledzy za kratami lisciki a teraz udawanie dziewuszki jedynej mondrej z Cioterem To już z jednego kolegi się wiecej zrobiło i na dodatek pijacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 3 godziny temu Se sojusznika wybrałaś, pożałować tego mozna huh nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1042 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Korzystała ma rzut beretem dosłownie To że blisko nie znaczy że pójdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To już z jednego kolegi się wiecej zrobiło i na dodatek pijacy Słuchaj nic do ciebie nie mam oprócz tego że lizesz doopy retardowi nawet se możesz z wytatuowanymi przestępcami robić zamki z piasku i tańczyć z nimi na weselu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1042 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Słuchaj nic do ciebie nie mam oprócz tego że lizesz doopy retardowi nawet se możesz z wytatuowanymi przestępcami robić zamki z piasku i tańczyć z nimi na weselu huh Kazdy gada z kim chce takie prawo forum. Dzięki za pozwolenie że mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Słuchaj nic do ciebie nie mam oprócz tego że lizesz doopy retardowi nawet se możesz z wytatuowanymi przestępcami robić zamki z piasku i tańczyć z nimi na weselu huh Koninie mieszkasz na wsi w gospodarstwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Koninie mieszkasz na wsi w gospodarstwie. Bardzo się tego wstydzę stary gywnojadzie 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Bardzo się tego wstydzę stary gywnojadzie 🥲 Tam się każdy z każdym zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1042 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tam się każdy z każdym zna. I co że sie zna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 129 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: I co że sie zna? a nic tych okolicach też dużo znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1042 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: a nic tych okolicach też dużo znam Aaa. Nigdy nie bylam w Koninie ani Łodzi bo tam najbliżej. Te rejony jakies słabe na wakacje są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach