Balbinka1 0 Napisano 3 godziny temu Jak to jest z aktywnością na messengerze? Facet świeci się na zielono prawie non stop choć twierdzi że pracuje. Jak pracuje też się świeci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Może ma zostawiona zakładkę i nie jest wylogowany, albo robi sobie przerwę od pisania z Tobą bo co za dużo to niezdrowo... Edytowano 2 godziny temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 77 Napisano 2 godziny temu (edytowany) No widzisz, dlatego ja wolną chwilę w pracy sobie tutaj spędzę zamiast na fejsbuku, to się nic nie świeci (choć można to łatwo dezaktywować w ustawieniach appki) i moja nie ma rozkmin typu, że z innymi babami pisze czy coś... choć w praktyce nie da się ukryć, że piszę z innymi babami na tym forum, no ale grzecznie, bez ero-podtekstów xD Edytowano 2 godziny temu przez RC Plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 33 Napisano 1 godzinę temu Nie da się nie pisać z innymi ludźmi bo człowiek to istota społeczna i to chyba nie ma sensu aczkolwiek jak koorwiarz to też bez sensu ale ludzie lubią gadać takie są fakty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano 58 minut temu (edytowany) Może nie pisze a zerka na FB i też będzie aktywny... wtedy można odpocząć od intensywnych interakcji : ) Sama to max 2 godziny wytrzymam nawet jak kogoś lubię... roznie ludzie mają. : ) ale jakby ktoś non stop pisał to odpisywanie staje się trochę przymusem... koleżanka np co chwilę wysyłała mi glosowki do odsłuchania i to było wnerwiajace. Edytowano 56 minut temu przez zielowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbinka1 0 Napisano 22 minuty temu Nie chce robić dramy w sumie nie mam powodów no ale daje do myślenia. Mówi idę spać a świeci się do rana potem krótka przerwa i dalej się świeci.. nikt z moich znajomych nie ma takiej aktywności jak ten Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 6 minut temu Może on po prostu nie wyłącza aplikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 4 minuty temu Messenger działa mu cały czas w tle jesli nie wyłączy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach