Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu Albo - najbardziej lubię wieczór. Powiedz mi, jak to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Albo - najbardziej lubię wieczór. Powiedz mi, jak to jest? Lubię właśnie wieczór. Dobry wieczór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Lubię właśnie wieczór. Dobry wieczór Dobry wieczór, Margarito. Jak go spędzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Dobry wieczór, Margarito. Jak go spędzasz? Jeszcze w łóżku na przemian z chodzeniem, bo przecież nie wyleżę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Jeszcze w łóżku na przemian z chodzeniem, bo przecież nie wyleżę. Dalej choróbsko męczy? Życzę szybkiego ozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 11 godzin temu 30 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Dalej choróbsko męczy? Życzę szybkiego ozdrowienia Już lepiej, jednak jestem w połowie leczenia. antybiotyk do niedzieli. Dziękuję złotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 1 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Już lepiej, jednak jestem w połowie leczenia. antybiotyk do niedzieli. Dziękuję złotko w majteczkach samycg czy stanieczek tez masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, inceloza napisał: w majteczkach samycg czy stanieczek tez masz ? W pantalonach do kolan, co by mnie nie przewiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 1 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: W pantalonach do kolan, co by mnie nie przewiało tylko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, inceloza napisał: tylko ? Koszulka nocna jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 1 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Koszulka nocna jeszcze. a majtki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Margherite napisał: Już lepiej, jednak jestem w połowie leczenia. antybiotyk do niedzieli. Dziękuję złotko Moc uścisków na dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 206 Napisano 10 godzin temu Jak tu miło i spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz 22 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Jak tu miło i spokojnie Dzięki blokerowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 1 Napisano 10 godzin temu libet na wuzku jezdzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 206 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pieprz napisał: Dzięki blokerowi. To dobrze, czy źle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inceloza 1 Napisano 10 godzin temu minni miskowicz , lezak i selkie maja podobne avatary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 10 godzin temu Nie jestem wielką fanką twórczości Britney, ale ta piosenka ma coś w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, inceloza napisał: a majtki? Pantalony, wiesz co to? W majtkach się nie sypia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 914 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Margherite napisał: Pantalony, wiesz co to? W majtkach się nie sypia. bu bir pantolon kiedyś się uczyłem tego języka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: bu bir pantolon kiedyś się uczyłem tego języka Francuski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 914 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Francuski. nie zgadujemy dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 206 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie zgadujemy dalej Turecki? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 20 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie zgadujemy dalej 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie zgadujemy dalej Pantalony z francuskiego się wywodzą. To znaczy damskie pantalony i są luźne. Edytowano 10 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 10 godzin temu No w końcu jakiś spokój i bez ciągłych kłótni. Tak trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 10 godzin temu Wieczory lubię tak jak noce, bo czuję się wtedy bardziej niewidoczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: No w końcu jakiś spokój i bez ciągłych kłótni. Tak trzymać. Uważaj, bo się napatoczysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 37 Napisano 10 godzin temu Bez kłótni to tu nie ma co robić ale rozrywkę se łatwo znaleźć jak się kłócić nie ma jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Disulfiram 24h 0 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Albo - najbardziej lubię wieczór. Powiedz mi, jak to jest? Kiedy zamierzasz się zaszyć, koleżanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Uważaj, bo się napatoczysz. Nie wątpię, bo trzeba być w gotowości do walki jeśli chce się mieć spokój i to kwestia wywalczenia sobie go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach