Chleb pyszny tak 8 Napisano 9 godzin temu Cham na przejściu się nie zatrzymal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 532 Napisano 8 godzin temu Masz ubezpieczenie zdrowotne już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, kris888 napisał: Masz ubezpieczenie zdrowotne już? po co mu chat go wyleczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 356 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: po co mu chat go wyleczy W takim przypadku chyba koszty leczenia są pokrywane z oc sprawcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Mnie raz potrącił samochód na pasach huh Edytowano 7 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, judenfrei staat napisał: szkoda że cię nie zajeebał. Dzięki krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Chleb pyszny tak napisał: Cham na przejściu się nie zatrzymal Pełno świrów jeździ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 468 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Chleb pyszny tak napisał: Cham na przejściu się nie zatrzymal Dla własnego dobra lepiej nie korzystać zbyt odważnie z ustawowego pierwszeństwa na pasach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, kris888 napisał: Masz ubezpieczenie zdrowotne już? Nie mam muszę do prezydenta miasta napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 7 godzin temu Ale mogą mi nie dać bo jest brany pod uwagę też majątek nie tylko dochody poniżej 700 mc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 7 godzin temu Już jeden list dostał o ziemię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 7 godzin temu Jakbyś żył w średniowieczu to byś miał tanio balwierza i byś se plul krwią po wyrwaniu zeba a teraz się trzeba w jakieś ubezpieczenia bawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Jakbyś żył w średniowieczu to byś miał tanio balwierza i byś se plul krwią po wyrwaniu zeba a teraz się trzeba w jakieś ubezpieczenia bawić Wiesz że zębów kanalowych trzonowych i tak nie leczą na nfz ja zarobiłem 3tys i robię prywatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 7 godzin temu Ta fajna głupia jak dumbusia Hhttps://www.tiktok.com/@realwendycutie/video/7558793899666345247 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Wiesz że zębów kanalowych trzonowych i tak nie leczą na nfz ja zarobiłem 3tys i robię prywatne a jak tam męty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a jak tam męty Przyzwyczaiłem się już lata temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 6 godzin temu Czasem życie daje w kość i nic nie zrobisz trzeba se radzić z tom kopom gnijacego mięsa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 6 godzin temu Nerwy też wymierajom i nie czuć buli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 6 godzin temu Dzisiaj prawie palec se złamałam ale tylko siniak pewnie bd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 532 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 58 minut temu, Kocopoł napisał: Nerwy też wymierajom i nie czuć buli to nie jest dobre. bo czasami ból to sygnał ostrzegawczy że coś się w organizmie dzieje. 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Dla własnego dobra lepiej nie korzystać zbyt odważnie z ustawowego pierwszeństwa na pasach. ja tam dalej czekam przed przejściem aż auto się zatrzyma. i wtedy dopiero przechodzę. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 356 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, kris888 napisał: to nie jest dobre. bo czasami ból to sygnał ostrzegawczy że coś się w organizmie dzieje. ja tam dalej czekam przed przejściem aż auto się zatrzyma. i wtedy dopiero przechodzę. Ja niedawno miałam taka sytuacje ze byłam już na przejściu dla pieszych, samochód jadący z prędkością ok 50km/h był na tyle daleko gdy wchodziłam na przejście, że spokojnie mogłam przejść ale kierującą zbliżając się do przejścia nawet nie zwolniła. Tak się tym zestresowałam, że bedac już na chodniku ze ścieżka rowerowa mało nie weszłam prosto pod rower. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Chleb pyszny tak napisał: Czasem życie daje w kość i nic nie zrobisz trzeba se radzić z tom kopom gnijacego mięsa huh Ale guwno na tym tik toku beka https://vm.tiktok.com/ZGdaxqhC3/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 5 godzin temu Hhttps://vm.tiktok.com/ZGdaxmHAj/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 587 Napisano 5 godzin temu Kierowca miał dużo szczęścia. Przecież tylko by się odbił od takiego kulturysty i skasował furę. Weź ty człowieku trochę uważaj na innych i zastanów się nad sobą. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Chleb pyszny tak napisał: Czasem życie daje w kość i nic nie zrobisz trzeba se radzić z tom kopom gnijacego mięsa huh Pacz ale lachon https://vm.tiktok.com/ZGdaxVkNU/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 21 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, kris888 napisał: ja tam dalej czekam przed przejściem aż auto się zatrzyma. i wtedy dopiero przechodzę. Tak samo postępuje. Nie rozumiem ludzi którzy nawet nie zerkną czy coś jedzie czy nie.Ten przepis powinien być zmieniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 23 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, salix napisał: W takim przypadku chyba koszty leczenia są pokrywane z oc sprawcy. to chyba musi sie zgodzic albo wyrok byc na etapie gdy nikogo nie ukarano to raczej trzeba samemu placic 4 godziny temu, Kocopoł napisał: Mnie raz potrącił samochód na pasach huh weszlas pod samochod bo mialas pierwszenstwo ? zawsze podziwiam takich ludzi ktorzy na pasach wchodza pod nadjezdzajacy samochod liczac ze sie zatrzyma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: to chyba musi sie zgodzic albo wyrok byc na etapie gdy nikogo nie ukarano to raczej trzeba samemu placic weszlas pod samochod bo mialas pierwszenstwo ? zawsze podziwiam takich ludzi ktorzy na pasach wchodza pod nadjezdzajacy samochod liczac ze sie zatrzyma. No ta od razu tak było mhm planowałam se bo miałam pierwszeństwo tag Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1060 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Tak samo postępuje. Nie rozumiem ludzi którzy nawet nie zerkną czy coś jedzie czy nie.Ten przepis powinien być zmieniony Ja też tymbardziej że u nas jeździ wariat w bmw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 41 Napisano 3 godziny temu Dokładnie sribed. Dobrze że mam refleks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach