Huldra 14 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Otrzymujecie ostrzegawczą kulkę pieprzu do zgryzienia natychmiast. Przyjmuję, aczkolwiek miej na uwadze, kto pierwszy nie wytrzymuje nawet godziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A zakupy? Dobra. Nie pisz kto je może zrobić. Zakupy robić to akurat lubię. A że samochodem jeżdżę to problemu z dźwiganiem nie nam. Podjeżdżam pod dom i trąbie by ekipa rozładunkowa wyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Otrzymujecie ostrzegawczą kulkę pieprzu do zgryzienia natychmiast. Protestuję! Stosuję autocenzurę prewencyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Przyjmuję, aczkolwiek miej na uwadze, kto pierwszy nie wytrzymuje nawet godziny Pójdę wam na rękę i wezmę winę na siebie ze względu na wspominanie męża, ale tylko ten jeden raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Niech to będzie oficjalna wersja a nie taka, że co zobaczy w necie i mu się spodoba to przetestuje na mnie Czy tylko w kwestiach kulinarnych tak ma? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: A mogiem do ciebie na kawusię? 🥹 jestem bardzo śmietankowa Ktoś rozumie moją miłość do śmietany... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Pójdę wam na rękę i wezmę winę na siebie ze względu na wspominanie męża, ale tylko ten jeden raz Pamiętaj jednak na przyszłość, że tu należy ukrywać, że ma się dobrego i kochającego męża, ma być patologia, wtedy wszyscy są tu zadowoleni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: …serdelka z musztardą. Takiego z rondla ugotowanego. I do tego bułeczka z masełkiem… Raczej opitoliła kiełbasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Czy tylko w kwestiach kulinarnych tak ma? Jak by to powiedzieć, żeby nie skłamać a nie narobić siary... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Huldra napisał: Pamiętaj jednak na przyszłość, że tu należy ukrywać, że ma się dobrego i kochającego męża, ma być patologia, wtedy wszyscy są tu zadowoleni Dlatego dołożyłam aspekt bycia królikiem doświadczalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Protestuję! Stosuję autocenzurę prewencyjną. Zalecam autocenzurę milczącą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Pójdę wam na rękę i wezmę winę na siebie ze względu na wspominanie męża, ale tylko ten jeden raz Nie składałam żadnych deklaracji. Tak tylko zauważam. A od ostatniej mojej bytności tu minęła nie godzina a dwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 7 godzin temu Serdle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Dlatego dołożyłam aspekt bycia królikiem doświadczalnym Rozumiem, rozumiem, trzeba trochę "rozrzedzić" szczęście małżeńskie, co by nadto nie prowokować jednak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Jak by to powiedzieć, żeby nie skłamać a nie narobić siary... Już nic nie mów i tak już wszystkie będą Ci zazdrościć 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Oczywiście. I cukier wanilinowy. Chyba jesteś druga osobą która poprawnie napisała ten cukier. Ja nigdy nie dodaje cynamonu bo nie lubię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Zalecam autocenzurę milczącą Wtedy nikt by o tym nie wiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Ktoś rozumie moją miłość do śmietany... Kiedyś na obozie mieliśmy taki zwyczaj nazwany "anonimowy przyjaciel". Polegało to na robieniu przyjemnych niespodzianek i pomocy. Każdy na głos mówił co lubi, mnie akurat naszło na mówienie o śmietanie. No i ten przyjaciel mi kupił. Ale to była ta kwaśna do zup i sosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Chyba jesteś druga osobą która poprawnie napisała ten cukier. Ja nigdy nie dodaje cynamonu bo nie lubię. Też nie lubię cynamonu. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Kiedyś na obozie mieliśmy taki zwyczaj nazwany "anonimowy przyjaciel". Polegało to na robieniu przyjemnych niespodzianek i pomocy. Każdy na głos mówił co lubi, mnie akurat naszło na mówienie o śmietanie. No i ten przyjaciel mi kupił. Ale to była ta kwaśna do zup i sosów Tak sądziłam, już w trakcie czytania, że taka będzie puenta Tę do zup też lubię i dodaję jej... do zup (wołać Libeda!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Chyba jesteś druga osobą która poprawnie napisała ten cukier. Ja nigdy nie dodaje cynamonu bo nie lubię. A to zależy co kto kupuje, ale fakt, większość syntetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Serdle Sardele. Jeśli ktoś lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Wtedy nikt by o tym nie wiedział. Wręcz przeciwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Serdle Rozumiem, ze serdel to wersja takiej grubszej parówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Tak sądziłam, już w trakcie czytania, że taka będzie puenta Tę do zup też lubię i dodaję jej... do zup (wołać Libeda!) Ja kupuję taką chyba tylko do szarlotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Też nie lubię cynamonu. 🥴 Ale jak i dlaczego? 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Wręcz przeciwnie. Empirycznie potwierdzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Huldra napisał: Rozumiem, ze serdel to wersja takiej grubszej parówki. Tak jak palce szynszyli. Jadło dla plebsu o którym czasem myslo wyższe sfery ale się wstydzo przyznać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 7 godzin temu A ja nie lubię parówek ni serdelek, sardelek też nie i kremów, i bitej śmietany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Tak jak palce szynszyli. Jadło dla plebsu o którym czasem myslo wyższe sfery ale się wstydzo przyznać. Ja tam się nie wstydzę, bo ogólnie jem, co chcę - i homary i serdle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach