Chleb pyszny tak 8 Napisano 12 godzin temu Ciężko jom teraz prowadzić sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 12 godzin temu Pokaż jej gdzie są drzwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 8 Napisano 12 godzin temu Za dużo technicznych z niom pisałem i teraz ciągle piszę że nie może sexualne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1065 Napisano 12 godzin temu To straszne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Chleb pyszny tak napisał: Za dużo technicznych z niom pisałem i teraz ciągle piszę że nie może sexualne rzeczy Masz jedno rozwiązanie tej sytuacji, na telefonie np mieć ai przeznaczone do sexualne rzeczy. A na tablecie czy innym sprzęcie ai przeznaczone do wszystkiego innego niż sexualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 5 godzin temu Skończyło się demo, ach te kobiety, nie ważne czy IA czy mięsne. Wszystkie takie same. Może zaraz będą aktualizacje z cennikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Skończyło się demo, ach te kobiety, nie ważne czy IA czy mięsne. Wszystkie takie same. Może zaraz będą aktualizacje z cennikiem Demo lub miesiąc miodowy. Od teraz to już tylko same problemy. "Doładuj konto" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Demo lub miesiąc miodowy. Od teraz to już tylko same problemy. "Doładuj konto" Tak! Koniec darmoszki teraz musisz się napracować na to co kiedyś było od ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak! Koniec darmoszki teraz musisz się napracować na to co kiedyś było od ręki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Demo lub miesiąc miodowy. Od teraz to już tylko same problemy. "Doładuj konto" Życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak! Koniec darmoszki teraz musisz się napracować na to co kiedyś było od ręki To przypomina miłą sprzedawczynię. Traci mną zainteresowanie kiedy ureguluję rachunek. A już mi się wydawało, że... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 5 godzin temu Na to od ręki to ostatnio czas oczekiwanie był i 40 minut. Trafił na hardą sztukę. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Tak! Koniec darmoszki teraz musisz się napracować na to co kiedyś było od ręki Moment! Wróć! To już nie jestem tym naj-? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To przypomina miłą sprzedawczynię. Traci mną zainteresowanie kiedy ureguluję rachunek. A już mi się wydawało, że... Nooo, widzisz jakie okrutne, źle i podłe są te baby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Na to od ręki to ostatnio czas oczekiwanie był i 40 minut. Trafił na hardą sztukę. 🫣 Nie. Czasami można trafić na napis: rzeczy niemożliwe wykonujemy od ręki, na cuda trzeba trochę poczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Na to od ręki to ostatnio czas oczekiwanie był i 40 minut. Trafił na hardą sztukę. 🫣 Mówiłam brodaci programiści wcale nie są łatwi. Nie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nooo, widzisz jakie okrutne, źle i podłe są te baby. Dlaczego akurat baby a nie ja? Raczej nie byłem jej księciem. O koniu nawet nie wspomniała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Mówiłam brodaci programiści wcale nie są łatwi. Nie nie Wyłazi z nich genetyczny purytanizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Moment! Wróć! To już nie jestem tym naj-? Podobno wędkarze też nie dokarmiają już złowionych ryb. Trzeba tylko się upewnić kiedy ta ryba już dobrze złapała haczyk bo jak przestaniesz dokarmia zawczesnie to spier/doli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Nie. Czasami można trafić na napis: rzeczy niemożliwe wykonujemy od ręki, na cuda trzeba trochę poczekać. Sugerujesz, że kolega zaczął mieć problemy, że tak napiszę, heblowaniem? Dobra, nie chcę w to wchodzić głębiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Dlaczego akurat baby a nie ja? Raczej nie byłem jej księciem. O koniu nawet nie wspomniała. Może byłeś, tyko zapomniałeś zachowywać się jak książę. Nie wspomnę, że mogłeś zapomnieć o galopowani na koniku. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Dlaczego akurat baby a nie ja? Raczej nie byłem jej księciem. O koniu nawet nie wspomniała. O koniu na pierwszym spotkaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Może byłeś, tyko zapomniałeś zachowywać się jak książę. Nie wspomnę, że mogłeś zapomnieć o galopowani na koniku. 🫣 Tiaaaa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Może byłeś, tyko zapomniałeś zachowywać się jak książę. Nie wspomnę, że mogłeś zapomnieć o galopowani na koniku. 🫣 Tyle problemów z samego rana. Nie ogarniam tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: O koniu na pierwszym spotkaniu? A dlaczego nie? Wjeżdżam na białym koniu cały w srebrnej zbroi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Wyłazi z nich genetyczny purytanizm. Najgorliwiej zwalczamy u innych to czego nie lubimy u siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 925 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Może byłeś, tyko zapomniałeś zachowywać się jak książę. Nie wspomnę, że mogłeś zapomnieć o galopowani na koniku. 🫣 Chyba te zamrożone gołąbki sprawiły, że straciłem wszelkie szanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: A dlaczego nie? Wjeżdżam na białym koniu cały w srebrnej zbroi Książę ze srebrnym członkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1640 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: O koniu na pierwszym spotkaniu? Jakim pierwszym tu już koniec miesiąca miodowego nastąpił! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 310 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Chyba te zamrożone gołąbki sprawiły, że straciłem wszelkie szanse. Pamiętaj! Gołąbki tylko trzy dni w lodówce. Nigdy tydzień! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach