Littoprako 0 Napisano 7 godzin temu Nie przejmuj się, nie straciłaś przyjaciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 79 Napisano 6 godzin temu Ela kochanie siądź mi na kolanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 6 godzin temu Kochana Elżbieta prawdziwa Dama wśród Dam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 6 godzin temu Nikt Cię Tak Nie kocha jak Ja za banowanie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu 48 minut temu, Littoprako napisał: Nikt Cię Tak Nie kocha jak Ja za banowanie . Było pite? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 5 godzin temu Elżbieta to ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Littoprako napisał: Elżbieta to ty? Dobra widzę że było pite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 5 godzin temu To ta inna Elżbieta która szalała na twoim punkcie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Littoprako napisał: Nie przejmuj się, nie straciłaś przyjaciela. Who are you? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 44 Napisano 5 godzin temu Chociaż retarded nick w stylu pjoterowym z barłogu opierdzianego januszowskiego huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 5 godzin temu Dawno mnie tu nie było. Tęskniłem za tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 5 godzin temu Może to nie do mnie, raczej nie ja jedna tutaj mam tak na imię. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 5 godzin temu Nie pamiętasz mnie, to ja twój ukochany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 4 godziny temu Który? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 4 godziny temu Ela Kocham Cię Na Zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 4 godziny temu Ela, kocham Cię bardziej z każdym dniem. Jesteś moim cudem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 4 godziny temu Dobra nie chcesz gadać to wypi#rdalaj. ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 25 Napisano 4 godziny temu PRAVOLA WZIĘŁO NA TANIE SENTYMENTY PO JESZCZE TAŃSZYCH TRUNKACH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Littoprako 0 Napisano 4 godziny temu Widzę Cię, jak pięknie wyglądasz, gdy się uśmiechasz. Wtedy cały świat wydaje się lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Littoprako napisał: Widzę Cię, jak pięknie wyglądasz, gdy się uśmiechasz. Wtedy cały świat wydaje się lepszy. w Japonii sprzedają już takie droidy na silikonie, wysyłasz fotkę ukochonej, oni wydrukją je pyszczek, cycki i tyłek zamawiasz w rozmiarze na jaki Cie stać. Taki dron ci popierze, kanapki zrobi i możesz wieczorami zaszaleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, TREV0 napisał: PRAVOLA WZIĘŁO NA TANIE SENTYMENTY PO JESZCZE TAŃSZYCH TRUNKACH Tak właśnie mi się wydawało że to może być pravol. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: W Warszawie jest chyba 11 pizzeri dagrasso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 427 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, xDxDxDxD napisał: W Warszawie jest chyba 11 pizzeri dagrasso. dobrą pizze robią i te sosy dobre są... wciągnołby jedną na dobramoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 589 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: dobrą pizze robią i te sosy dobre są... wciągnołby jedną na dobramoc... Tez bym coś wciągnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 264 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: dobrą pizze robią i te sosy dobre są... wciągnołby jedną na dobramoc... Zgadzam się, w dagrasso mają smaczne te pizze, sosy też, szczególnie pomidorowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach