Minnie Moskowitz 60 Napisano 2 godziny temu Świadoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 2 godziny temu Gloria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 2 godziny temu Tak muzycznie…. Sama sobie … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 2 godziny temu Jestem…mekką swych cierpień….porazek i łez…uniesień i wzruszeń…. Jestem…. WYROCZNIĄ. Tego co w sercu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 172 Napisano 2 godziny temu Nie smutaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 2 godziny temu Kocham tą piosenkę. Kim Wilde jest niezwykle sensualna. Nie smutam, oczyszczam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 172 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Kocham tą piosenkę. Kim Wilde jest niezwykle sensualna. Nie smutam, oczyszczam się. Kim ma klasę. Taka właśnie jest doskonała. Mam nadzieję, że nie oczyszczasz się kieliszkiem wina jak ja piwem teraz Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Kim ma klasę. Taka właśnie jest doskonała. Mam nadzieję, że nie oczyszczasz się kieliszkiem wina jak ja piwem teraz Och, a jakie to ma znaczenie. Nie dbam o nic. Kim w latach 80 i, tak jak teraz w tym utworze, na początku lat 90, była istną bombshell. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 172 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Och, a jakie to ma znaczenie. Nie dbam o nic. Kim w latach 80 i, tak jak teraz w tym utworze, na początku lat 90, była istną bombshell. Właściwie żadne, bo wszystko jest dla ludzi byle z umiarem. Ja też nie dbam. Owszem była nie tylko z wyglądu i seksapilu, ale przede wszystkim anielskiego głosu Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Właściwie żadne, bo wszystko jest dla ludzi byle z umiarem. Ja też nie dbam. Owszem była nie tylko z wyglądu i seksapilu, ale przede wszystkim anielskiego głosu Umiar to moje drugie imię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 5 Napisano 1 godzinę temu XD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 172 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Umiar to moje drugie imię Cieszy mnie to niezmiernie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Cieszy mnie to niezmiernie Spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 920 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Umiar to moje drugie imię a pierwsze Rozsądek? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 920 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Świadoma. praw i obowiązków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a pierwsze Rozsądek? Wypad. Złośliwościom mówię stanowcze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 172 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Spadaj Spoko, ale żle mnie zrozumiałaś Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 60 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Spoko, ale żle mnie zrozumiałaś Wszystko dobrze rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 172 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Wszystko dobrze rozumiem. Skoro tak sądzisz, to miłego wieczoru i nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1067 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: praw i obowiązków... Z założenia rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1067 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Wszystko dobrze rozumiem. Raczej nie masz rozumu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikkey 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Raczej nie masz rozumu. Od ciebie to tutaj każdy jest rozumniejszy, tepa strzało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1067 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mikkey napisał: Od ciebie to tutaj każdy jest rozumniejszy, tepa strzało Ty tez? niemożliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 172 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Mikkey napisał: Od ciebie to tutaj każdy jest rozumniejszy, tepa strzało Bo rozmawia z Widmo, czy o uj Ci chodzi pajacu ? To jej sprawa co robi więc bujaj wory Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach