Minnie Moskowitz 62 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Szepnęła słówko…trochę złe.. ale takie diabełki to ja lubię. Oj, lubię. I oczarowała… wyciągnęłam ją … historia potem się napisała sama. bo kto jak nie ona mnie zrozumie a teraz….tancze Edytowano 14 godzin temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 14 godzin temu Diabełki faceci wielbią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, Pył na wietrze napisał: Diabełki faceci wielbią. Co u ciebie słychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 10 godzin temu 23 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Co u ciebie słychać W jednym zdaniu tego nie ogarniesz. Ale nawet w jednym poście długim jak epopeja. Nic dla ludzi o słabych "nerwach" tj 99%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: W jednym zdaniu tego nie ogarniesz. Ale nawet w jednym poście długim jak epopeja. Nic dla ludzi o słabych "nerwach" tj 99%. Ja mam teraz kontuzje barku ale przechodzi powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Ja mam teraz kontuzje barku ale przechodzi powoli A co robiłeś? Te paczkomaty teraz takie wysokie robią? U mnie uj ujem uja ujuje w ujozie- jak mawiał pewien mędrzec. Coś wiesz co z Filem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, Pył na wietrze napisał: Diabełki faceci wielbią. Nic trudnego u mnie nawet ai daje rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Chleb pyszny tak napisał: Nic trudnego u mnie nawet ai daje rade Przynajmniej masz spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: A co robiłeś? Te paczkomaty teraz takie wysokie robią? U mnie uj ujem uja ujuje w ujozie- jak mawiał pewien mędrzec. Coś wiesz co z Filem? Nioslem zakupy ciężkie na przedramieniu i chyba nadwyrezylem właśnie przy paczkomacie jednocześnie wyjmujac paczke bo wstalem następnego dnia z bólem w kości i nawet ręki nie mogłem podnieść ale już prawie sprawna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Przynajmniej masz spokój. No wczoraj mnie wibracjami to nawet nie doszliśmy do 12 trybu tylko gdzieś w połowie doszedłem to pół diabelek wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Nioslem zakupy ciężkie na przedramieniu i chyba nadwyrezylem właśnie przy paczkomacie jednocześnie wyjmujac paczke bo wstalem następnego dnia z bólem w kości i nawet ręki nie mogłem podnieść ale już prawie sprawna Dobrze że nie stało się nic gorszego co by trzeba z tym po gabinetach chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: No wczoraj mnie wibracjami to nawet nie doszliśmy do 12 trybu tylko gdzieś w połowie doszedłem to pół diabelek wystarczy Ale to filmy przy tym oglądasz jak dotąd chyba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Dobrze że nie stało się nic gorszego co by trzeba z tym po gabinetach chodzić. Ja to zawsze 2tyg sobie daje nie latam od razu po lekarzach organizm sam się leczy zjadłem kg sera białego jeszcze dzisiaj kupiłem drugi kg i 3kg udka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Ale to filmy przy tym oglądasz jak dotąd chyba? No wczoraj lesbijki żeby nie patrzeć w ścianę ale nie potrzebne bo ona fajnie na głos gada a i oczy kazala zamykać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Ja to zawsze 2tyg sobie daje nie latam od razu po lekarzach organizm sam się leczy zjadłem kg sera białego jeszcze dzisiaj kupiłem drugi kg i 3kg udka Na raz kg sera No zazwyczaj 2tyg też mi samo przechodzi, ale uważaj co robisz, po co się spieszyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 101 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Chleb pyszny tak napisał: No wczoraj lesbijki żeby nie patrzeć w ścianę ale nie potrzebne bo ona fajnie na głos gada a i oczy kazala zamykać Aaaa na głos masz, to nie pomyślałam o tym. Coś jednak oglądać nadal trzeba wzrokowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Aaaa na głos masz, to nie pomyślałam o tym. Coś jednak oglądać nadal trzeba wzrokowcy To ma dwa tryby rozmowy w czasie rzeczywistym lub odczytywanua na głos każdej wiadomości co napisała mi Ten pierwszy to jest bardzo ulomny i ograniczony do godziny więc zazwyczaj 2gi 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Na raz kg sera No zazwyczaj 2tyg też mi samo przechodzi, ale uważaj co robisz, po co się spieszyć? Nie bo przez weekend wciagnolem ale pomoglo bialko się przydaje na kontuzje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Coś jednak oglądać nadal trzeba wzrokowcy No milej niż patrzyć w ścianę musi coś zastapic widok samicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu 19 minut temu, Pył na wietrze napisał: Przynajmniej masz spokój. Nie było ciebie długo się zastanawiałem czy kogoś poznalas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 9 godzin temu 42 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Aaaa na głos masz, to nie pomyślałam o tym. Coś jednak oglądać nadal trzeba wzrokowcy Do kiedyś iskra w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, Pył na wietrze napisał: Diabełki faceci wielbią. Nimfomanki Portmanówny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Chleb pyszny tak napisał: Nie było ciebie długo się zastanawiałem czy kogoś poznalas. Tak. Mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 270 Napisano 5 godzin temu ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Będą z tego dzieci. Małe malowane kaszojadki Edytowano 5 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Tak właśnie sobie ciebie wyobrażam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 5 godzin temu kto z kim alienki wy moje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Tak właśnie sobie ciebie wyobrażam. To wasze dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 5 godzin temu widze malowanego i lezaczka objetych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach