oubli 11 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Idź się zacząć leczyć, nim będzie za późno. O tej godzinie przyjmuje tylko weterynarz i trwa dyżur dentystyczny. Gdzie radzisz się udać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Pogotowie psychiatryczne choroszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, oubli napisał: O tej godzinie przyjmuje tylko weterynarz i trwa dyżur dentystyczny. Gdzie radzisz się udać? Do obory won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 270 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Małolat weźmie procent? Niestety oddaje mu jakoś 1/3 więc tak. No chyba żeby się o tych 5 dychach nie dowiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Hahahahahahaha. Już? Offensive/abusive. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Offensive/abusive. Twoje uczucia są jak śmieci. Nikogo nie obchodzo i smierdzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Twoje uczucia są jak śmieci. Nikogo nie obchodzo i smierdzo. Tak jak i twoje. Nic nie znacząca….szloro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Pogotowie psychiatryczne choroszcz Przyjmują tam czarnych? Tak tylko pytam, bo nienawidzę murzynów. Jakbym miała siedzieć w poczekalni z jakimś, to mogłabym nabawić się wstrząsu anafilaktycznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: No to w takim razie dawaj mi tu teraz 5 dych. Oj chyba więcej się należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 5 godzin temu Dziś mam duże kolczyki i jestem ….ladna…big earrings Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, oubli napisał: Przyjmują tam czarnych? Tak tylko pytam, bo nienawidzę murzynów. Jakbym miała siedzieć w poczekalni z jakimś, to mogłabym nabawić się wstrząsu anafilaktycznego. To też można wyleczyć. Taka nieuzasadniona nienawiść z powodu melaniny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Dziś mam duże kolczyki i jestem ….ladna…big earrings Jak na bydlo przystało. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 270 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Oj chyba więcej się należy Nie chce wiedzieć co masz na myśli. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 11 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Do obory won To jest chyba zaklęcie, które wypowiada się do trzody chlewnej. Coś Ci się pomyliło. Skonsultuj to jeszcze ze swoim kołczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 5 godzin temu Wy parchate chlory chrum chrum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu Trzodę się trzyma w chlewie. Poza tym jak można won do zwierzęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oubli 11 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To też można wyleczyć. Taka nieuzasadniona nienawiść z powodu melaniny. A co jeszcze można tam wyleczyć? Biedę? Przeciętność? Notoryczne ważenie śmietany w zupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie chce wiedzieć co masz na myśli. xD Może to i lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 25 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Malowany napisał: Kupiłem zdjęcia od eskortki za 30 zł i powiem wam, że przepłaciłem. Od elki miałem lepsze. kupujesz zdjecia od jakiejs qrwy po 30zl ? po co ? nie umiesz sobie znalezc w necie skoro placisz jej za znalezienie i wyslanie ci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Wy parchate chlory chrum chrum Zapraszamy do chlewu. Czuję się swobodnie chrum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 62 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Wy parchate chlory chrum chrum No właśnie a niektórzy nie rozumieją. Mi już ręce opadają …Ach muszę się zatracić…..w ……muzyce… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: kupujesz zdjecia od jakiejs qrwy po 30zl ? po co ? nie umiesz sobie znalezc w necie skoro placisz jej za znalezienie i wyslanie ci ? Z jej twarzą. Tak mnie coś wzięło. Jednorazowa akcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1081 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, Malowany napisał: Kupiłem zdjęcia od eskortki za 30 zł i powiem wam, że przepłaciłem. Od elki miałem lepsze. To sie nazywa głupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Malowany napisał: Tak. Mnie. Sorry ale muszę to usłyszeć od iskry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To sie nazywa głupota Raz można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Chleb pyszny tak napisał: Sorry ale muszę to usłyszeć od iskry. Lepiej nie. Możesz tego nie dźwignąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 25 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Jejku dziecko to było sikać sie chcialo nie było gdzie a byl słoik połowę wypiliśmy. Wielkie mi rzeczy. syn pewnie tez ci sika do ogorkow albo innych sloikow i ma beka jak pijesz to sa geny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 270 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Malowany napisał: Może to i lepiej Dobra gadaj za co więcej, tylko nie tu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chleb pyszny tak 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lepiej nie. Możesz tego nie dźwignąć. Nie żartuj mały fiuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Chleb pyszny tak napisał: Sorry ale muszę to usłyszeć od iskry. Fak pasujecie do siebie bo nawet jej opinię pod uwagę bierzesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach