łogór 2 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Munek znowu jesteś kobietą Uważaj, bo to może być profil-pułapka twojego proboszcza i znowu będziesz miał karne cwelenie na zakrystii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 933 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Nimfomanka napisał: nie lubię łysych ujów Lubię zwierza w futrze i z samowarem Kędy wąż śliską piersią dotyka jej czoła. W takiéj ciszy — tak węża natężam ciekawie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: nie dyga! łodyga nie dyga - tag się mówi Nie znasz się dziadku na slangu, to młodych nie poprawiaj. Ja chyba wiem lepiej kiedy mi dryga i czy w ogóle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: nie dyga! łodyga nie dyga - tak się mówi Skłaniam się ku wersji WNC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Kędy wąż śliską piersią dotyka jej czoła. W takiéj ciszy — tak węża natężam ciekawie, To Szekspir? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Skłaniam się ku wersji WNC. Przegląd od AI +8 "Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Kędy wąż śliską piersią dotyka jej czoła. W takiéj ciszy — tak węża natężam ciekawie, grzech grzech grzech symbol grzechu twój cĥùǰ Zgrzeszyłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Przegląd od AI +8 "Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. Sztuczna Inteligencja jest tendencyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 933 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: To Szekspir? no jakże? To Mackiewicz Stepowania Akermańskiego nie poznajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Nimfomanka napisał: grzech grzech grzech symbol grzechu twój cĥùǰ Zgrzeszyłam... Ludzie, może Maria Konopnicka i Na jagody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Sztuczna Inteligencja jest tendencyjna. A ja nieustępliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Masz coś przeciwko kobietom? Nie ,ale przeciwko typom którzy przebierają się za kobietę już tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 933 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Nimfomanka napisał: grzech grzech grzech symbol grzechu twój cĥùǰ Zgrzeszyłam... Ach! Więcej groźby leży w oczach twoich Niż w ich dwudziestu mieczach; patrz łaskawie, A będę silny przeciw ich gniewowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: no jakże? To Mackiewicz Stepowania Akermańskiego nie poznajesz? Tam było o pływaniu. Tyle pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, łogór napisał: Uważaj, bo to może być profil-pułapka twojego proboszcza i znowu będziesz miał karne cwelenie na zakrystii Dobrze że zawczasu wyłączyłem komunikator zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 933 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Przegląd od AI +8 "Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. ja tez mam od AI: "Dryga" może oznaczać rodzaj sieci rybackiej lub miejscowość w Polsce. Jako sieć rybacka, dryga to zastawiana w rzekach i jeziorach konstrukcja z trzech płatów tkaniny o różnych oczkach. Jako miejscowość, dryga to wieś położona w województwie podlaskim, w powiecie sokólskim, w gminie Suchowola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A ja nieustępliwa Ja zła i podstępna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie ,ale przeciwko typom którzy przebierają się za kobietę już tak Kobieta to stan umysłu a nie ubranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 933 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ludzie, może Maria Konopnicka i Na jagody? Konopnicka maihuanen Ci w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ja zła i podstępna. Jest ryzyko, jest zabawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 933 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Tam było o pływaniu. Tyle pamiętam. Patrzę w niebo, gwiazd szukam przewodniczek łodzi; 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Konopnicka maihuanen Ci w głowie Iwaszkiewicz też nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Kobieta to stan umysłu a nie ubranie. Typ jest bardziej kobiecy niż niejedna kobieta tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Jest ryzyko, jest zabawa. Będzie się działo i znowu nocy będzie mało. Tiaaa ... Nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: ja tez mam od AI: "Dryga" może oznaczać rodzaj sieci rybackiej lub miejscowość w Polsce. Jako sieć rybacka, dryga to zastawiana w rzekach i jeziorach konstrukcja z trzech płatów tkaniny o różnych oczkach. Jako miejscowość, dryga to wieś położona w województwie podlaskim, w powiecie sokólskim, w gminie Suchowola. Jak Al to tłumaczy? Nigdy mi nic "nie drygło" na jego widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Typ jest bardziej kobiecy niż niejedna kobieta tutaj Nie wiem kto to jest więc nie potrafię się odnieść do tego, co napisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Typ jest bardziej kobiecy niż niejedna kobieta tutaj wejdź swym kocim ogonem Do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Będzie się działo i znowu nocy będzie mało. Tiaaa ... Nocy. Aż tak was nie kocham, żeby noc tu zarywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 375 Napisano 17 godzin temu 16 minut temu, Baba napisał: Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. Ja słyszałam łodyga nie dyga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 933 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Jak Al to tłumaczy? Nigdy mi nic "nie drygło" na jego widok poszedłem o krok dalej: Obie formy występują w mowie potocznej, ale bardziej rozpowszechniona i gramatycznie neutralna jest forma „drygło”. „Dygło” pojawia się jako regionalizm lub przejęzyczenie. Najlepiej użyć „nie drygło”, jeśli chcesz brzmieć standardowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach