Baba 219 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak. Nigdy mi nic "nie drygło" na jego widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Jest serial o weselach w stylu Bollywood. Nie lubię. Wole tureckie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 15 godzin temu Ślepym w miłości ciemność jest najmilsza Panie Szekspir Mój Panie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Baba napisał: Nigdy mi nic "nie drygło" na jego widok W Wilkach z Wall Street to bym go mogła oglądać na okrągło. Dłonie mi się pocą nawet kiedy o nim piszę. 🫢 Edytowano 15 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 15 godzin temu Pryszczylla oszalala po narkotykach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nie lubię. Wole tureckie. Ja netflixie chyba nie ma tureckich seriali w typie Sułtanki. Nie pamiętam jaki ten serial TV miał tytuł. Stulecie Sułtana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 15 godzin temu Całuję Twe przyrodzenie z czułą lubością. Odchylam skórę próbuję słonej główki słonego smaku człowieka I gdzieś slodko-gorzki Ty Umierasz Umierasz Nasieniem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 375 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Ostrzeżenia dalej nie ma. A miało być po każdym poście. Ciekawa jestem ile jeszcze razy do tego wrócisz mając odpowiedź na wysokości wzroku. Napisać ci to capslockiem z brokatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Ja netflixie chyba nie ma tureckich seriali w typie Sułtanki. Nie pamiętam jaki ten serial TV miał tytuł. Stulecie Sułtana? Wspaniale stulecie. Chyba nie ma ale ten to jakiś romans 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 15 godzin temu To chłop troluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 15 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi strike back 0 Napisano 15 godzin temu 2 godziny temu, murb napisał: Żeby nie było, że tylko o gotowaniu. Salix, pytasz mnie co masz myśleć? Mnie to interesuja dwie kwestie czy smok cie pokryl i kiedy pokazesz stopki kochanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 15 godzin temu Where Filipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: W Wilkach z Wall Street to bym go mogła oglądać na okrągło. Dłonie mi się o Ca nawet kiedy o nim piszę. 🫢 C.Farrell, G.Butler, B. Willis, D.Washington... Przy nich mi drygło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Ciekawa jestem ile jeszcze razy do tego wrócisz mając odpowiedź na wysokości wzroku. Napisać ci to capslockiem z brokatem? Patrzę i nie widzę. Poproszę z brokatem i wyraźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 54 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: C.Farrell, G.Butler, B. Willis, D.Washington... Przy nich mi drygło Dobry gust masz Babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Nimfomanka napisał: Całuję Twe zakola z czułą lubością. Odchylam włosy próbuję łysej główki słonego smaku człowieka I gdzieś slodko-gorzki Ty łysiejesz łysiejesz zakolaku Idę lec w moim łóżku za kotarą, Bo to polowe tu dla mnie za chłodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łogór 2 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Where Filipek ostatnio kiedy go widziałem, blokował tematy z "siostry lezaka" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wspaniale stulecie. Chyba nie ma ale ten to jakiś romans Fajne tam mieli kostiumy. Jak w Koronie królów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: C.Farrell, G.Butler, B. Willis, D.Washington... Przy nich mi drygło dygło! - ładna chociaż? - umarłemu by dygnął! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Dobry gust masz Babo Dobrze, że tych przystojniakow wielu nie widzę. Zaśliniłabym się na jament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: dygło! - ładna chociaż? - umarłemu by dygnął! Tu się Szekspira wspomina! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 15 godzin temu Szekspir waligrùcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dygło! - ładna chociaż? - umarłemu by dygnął! Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Idę lec w moim łóżku za kotarą, Bo to polowe tu dla mnie za chłodne. nie lubię łysych ujów Lubię zwierza w futrze i z samowarem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Tu się Szekspira wspomina! Bo miłość nie ma żadnych tam i granic; A co potrafi, na to się i waży; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 309 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Nimfomanka napisał: nie lubię łysych ujów Lubię zwierza w futrze i z samowarem Munek znowu jesteś kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 932 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Nie dryga" to slangowy termin oznaczający problem z erekcją, czyli zaburzenia wzwodu. nie dyga! łodyga nie dyga - tak się mówi Edytowano 15 godzin temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Munek znowu jesteś kobietą jestem kobietą Mała ciputka. Gładka skóra. Łono ciemne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Munek znowu jesteś kobietą Masz coś przeciwko kobietom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach