My Kafeteryanie 4 Napisano 5 godzin temu jako murzyn. Co tu dużo mówić, od zawsze czułem się czarny. Niby wyglądam jak biały, ale w głębi duszy zawsze bliżej mi było do Luthera Kinga, niż Lecha Wałęsy, do Grandmaster Flash, niż do Problem'a. Wczoraj postanowiłem to usankcjonować, swoją czarność znaczy. Tak więc poszedłem do ZUS, do US, do USC zmienić swoje personalia. Okazała się niestety, że tam, w danych osobowych, nie ma potaniań o kolor skóry. Jest o wzrost, płeć, wykształcenia, stan cywilny, ale moja karnacja zupełnie nikogo nie obchodzi. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Nie wiem już jak zamanifestować swoją odmienność. Zostaje mi już chyba tylko kupowanie podkładów dla murzynów i kremów z niskim SPFałem. Dziś tylko Rossman na podstawie zgromadzonych danych o najczęściej kupowanych rzeczach podrzuca mi czasem reklamy produktów dla afroamerykanów. Smutno mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 5 godzin temu Mam takie same odczucia jak patrzę na 11 nastego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 5 godzin temu 3/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: 3/10 Ojej, ojej, nawet jakaś znudzona życiem i zblazowana jurorka z talentszoł, tak co to umie tylko naciskać guziki i pokazywać kartoniki, wspaniałomyślnie postanowiła się wypowiedzieć. Jestem wzruszony. Moje czarne serce łka z wdzięczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 5 godzin temu A dużego masz godnego nyga? Czy Ci dyga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A dużego masz godnego nyga? Czy Ci dyga A właśnie nie. I to jest fajne. To jest akurat ten aspekt, który świadczy o mojej przynależności do białych. Korzeń przypomina mi o korzeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, My Kafeteryanie napisał: A właśnie nie. I to jest fajne. To jest akurat ten aspekt, który świadczy o mojej przynależności do białych. Korzeń przypomina mi o korzeniach. To co z ciebie za murzyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu Nie będziesz mi mówiła kim nie jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 52 Napisano 4 godziny temu Ja jestem babka boza binarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu Chciałbym czasem iść na basen, na którym polki-katoliczki zasłaniają swoim dzieciom oczy i mówią do swoich pociech "nie patrz, nie patrz, tam jest czarnuch". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ja jestem babka boza binarna Masz ładny golf. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: 3/10 11,2/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, My Kafeteryanie napisał: postanowiła się wypowiedzieć Czarno na białym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: 11,2/10 1,12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czarno na białym. Jesteś dość monochromatyczny w wypowiedziach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: 11,2/10 art. 11 § 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu Niedowiarki i hejterzy. Szkoda mi was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu Czy ktoś mógłby przytulić czarnego, albo wziąć na kolana? Smutno mi bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, My Kafeteryanie napisał: Czy ktoś mógłby przytulić czarnego, albo wziąć na kolana? Smutno mi bardzo. A nie chciałbyś zostać węglarzem? Zima idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Niedowiarki i hejterzy. Szkoda mi was. Jesteś bardzo piękny. Gdybyś był czarny, to byłbyś jeszcze piękniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, My Kafeteryanie napisał: Czy ktoś mógłby przytulić czarnego, albo wziąć na kolana? Smutno mi bardzo. Kaftan cię idealne przytuli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, My Kafeteryanie napisał: Jesteś bardzo piękny. Gdybyś był czarny, to byłbyś jeszcze piękniejszy. Won, bo pałą pogonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A nie chciałbyś zostać węglarzem? Zima idzie. Zjadłam dzisiaj dwa burgery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Zjadłam dzisiaj dwa burgery Bęben wywaliło ze spodni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Bęben wywaliło ze spodni? Dziś nie, ale wczoraj musiałam odpiąć guzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A nie chciałbyś zostać węglarzem? Zima idzie. Poproszę o jakieś szczegółowe dane, ofertę i proponowane zarobki. Przemyślę. Uprzedzam jednak, że jestem czarny i nie tolerują pracodawców-rasistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 592 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Dziś nie, ale wczoraj musiałam odpiąć guzik Jak jeden to jeszcze nie jest tak źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jak jeden to jeszcze nie jest tak źle Jeden dziś miałam na suwak wiec może temu nie musiałam odpinać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Zjadłam dzisiaj dwa burgery Gratuluję. Ja dzisiaj w maczku nawet nie zerknęłam na burgery. Wjechały lody z kuponu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Jeden dziś miałam na suwak wiec może temu nie musiałam odpinać A pogodę jaką dziś miałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach