TutkaParyska 0 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Na szczęście nie jestem stad co ty;) Jesteś 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Myśl. Od myślenia o rasizmie się gnije, może to też będzie w kolorze czarnym. Wcale Ci tego nie życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Podrabiana wołowinę która smakowała i wygladala jak wołowina nie wiem z czego muszę doczytać ale coraz lepsze te zamienniki robią jeszcze jestem fanka sznycli - Dla mnie nie do rozróżnienia w smaku i przynajmniej brak odruchu wymiotnego jak natrafię na jakaś obleśna żyle czy chrząstkę A fuj, jakieś przemysłowe sklejki z otrębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu Co to za bezbek ta tutka. Obstawiam 3 bezbeki: klaudiisz qweta miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Spoko banalna jest. Ale ja robie nie po polskiemu czyli bez śmietany tylko pravilną Nawet nie wiem jakie mi dajo w knajpach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: A fuj, jakieś przemysłowe sklejki z otrębów. Pycha aż zzarlam 2 zamiast jednego i logistyka obiadowa mi sie posypała na ten tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Nawet nie wiem jakie mi dajo w knajpach. W knajpach to raczej bez śmietany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu Jeszcze bicu to może być tutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Pycha aż zzarlam 2 zamiast jednego i logistyka obiadowa mi sie posypała na ten tydzień To zrób se post przerywany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 91 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: To zrób se post przerywany Może jeszcze stosunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu Jakaś garkuchnia zaległą się na moim czarnym temaciku. Czosnkiem zieje. Moderacjo, albo ich stąd zabierasz, albo jesteś rasistą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Może jeszcze stosunek Tak! Tak! Tak! A potem codzienne relacje libeda w oczekiwaniu na okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, My Kafeteryanie napisał: Jakaś garkuchnia zaległą się na moim czarnym temaciku. Czosnkiem zieje. Moderacjo, albo ich stąd zabierasz, albo jesteś rasistą! Możemy pisać o czarnym maku. Albo czarny chleb, czarna kawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Nie wiem dlaczego, ale ten avek (my kafeterianie) ma w sobie coś, co mnie mocno obrzydza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu Lubię powidła z rokitnika i grube kobiety w żółtych ...enkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu Czekałam na 21.50 na Wydarzenia a tera mało co z nich wiem, bo gadam o karbonarach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Nie wiem dlaczego, ale ten avek (my kafeterianie) ma w sobie coś, co mnie mocno obrzydza. Takie łoniaki czochraki z daleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Jadłam wege burgery z kotletem z fasoli i z falafelem też, dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Jadłam wege burgery z kotletem z fasoli i z falafelem też, dobre. Jak dobre dodatki to i z tekturą się zje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Możemy pisać o czarnym maku. Albo czarny chleb, czarna kawa. Jedzie pociąg, złe wagony Do więzienia wiozą mnie Świat ma tylko cztery strony A w tym świecie nie ma mnie. Nie wiem sam. Może nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Takie łoniaki czochraki z daleka. Właśnie kojarzy się z czymś niezidentyfikowanym, ale mocno obrzydliwym (jakieś nacieki, gniazdo robaków, no ble). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Nie wiem dlaczego, ale ten avek (my kafeterianie) ma w sobie coś, co mnie mocno obrzydza. Mamoooooo, bo jakiś królik mnie przezywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Trzeba mieć specyficznie w głowie, żeby sobie wybierać takie avki i lubić na nie patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, My Kafeteryanie napisał: Mamoooooo, bo jakiś królik mnie przezywa. Fujka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Właśnie kojarzy się z czymś niezidentyfikowanym, ale mocno obrzydliwym (jakieś nacieki, gniazdo robaków, no ble). Płaczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Właśnie kojarzy się z czymś niezidentyfikowanym, ale mocno obrzydliwym (jakieś nacieki, gniazdo robaków, no ble). Jak byłam mała to mnie straszyła gruba pajęczyna w tzw....ennicach u mnie w mieście. Na szczęście lokalny byznesmen zrobił tam sklepy czyściutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 63 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, My Kafeteryanie napisał: Płaczę. Ble. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My Kafeteryanie 4 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Trzeba mieć specyficznie w głowie, żeby sobie wybierać takie avki i lubić na nie patrzeć. Bardzo merytorycznie. Moja czarność aż się schowała pod kocykiem z przerażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, My Kafeteryanie napisał: Płaczę. Świat nie wierzy łzą, szkoda naszych łeez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 233 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, My Kafeteryanie napisał: Bardzo merytorycznie. Moja czarność aż się schowała pod kocykiem z przerażenia Kocyk z wełny czarnej owcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach