Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
My Kafeteryanie

identyfikuję się

Polecane posty

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Jak byłam mała to mnie straszyła gruba pajęczyna w tzw....ennicach u mnie w mieście. Na szczęście lokalny byznesmen zrobił tam sklepy czyściutkie 😄

Pajęczyny mnie w sumie nie brzydzą, bo lubię nawet pająki (nie zabijam, wypuszczam). A to mi się kojarzy z jakimś rakiem itp. Brr... Dobra, nie wpatruję się więcej 😕 

• Like 1

7 minut temu, My Kafeteryanie napisał:

Jakaś garkuchnia zaległą się na moim czarnym temaciku. Czosnkiem zieje. Moderacjo, albo ich stąd zabierasz, albo jesteś rasistą! 

Kocham czosnek 

Świat nie wierzy łzą, szkoda naszych łeez 🎶

Jak byłem malutkim murzynkiem, to myślałem, że tam śpiewają "świat nie wierzył w zoo" i zastanawiałem się dlaczemu? 😞

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Pajęczyny mnie w sumie nie brzydzą, bo lubię nawet pająki (nie zabijam, wypuszczam). A to mi się kojarzy z jakimś rakiem itp. Brr... Dobra, nie wpatruję się więcej 😕 

Pajęczyny są fajne gdy to ładna sieć z kroplami rosy lub zamarznięte zimą. A takie grube od kurzu sznury to horror.

Pajęczyny są fajne gdy to ładna sieć z kroplami rosy lub zamarznięte zimą. A takie grube od kurzu sznury to horror.

W sumie racja. Takie z kroplami rosy jak naszyjniki. 

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Ja też wypuszczam owady. Mam nawet swoja technike łapania jak przysiądzie to przykładam szklankę, wsuwam jakiś grubszy papier pod spod i eksmisja na zewnatrz.

4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

to pozowałem do etykiety palmy.

"Trzech małych Murzynków kopało wielki rów

Jednego zasypał piasek, zostało tylko dwóch.

Dwóch małych Murzynków kąpało się w rzece Eden.

Jednego zjadł krokodyl i został tylko jeden.

Jeden mały Murzynek ożenił się z panną Mery

I już po czterech latach było Murzynków czterech."

Dobranoc

• Like 1
  • Sad 1

8 minut temu, salix napisał:

Ja też wypuszczam owady. Mam nawet swoja technike łapania jak przysiądzie to przykładam szklankę, wsuwam jakiś grubszy papier pod spod i eksmisja na zewnatrz.

Robię dokładnie tak samo 😄 

Nie mam zdania na temat robaków w szklance, ale na wszelki wypadek się wypowiem. 

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ja tak pasikoniki wynoszę.

Ja się panicznie boję tych dużych. 

Ja sie nie boje robaków, nie zabijam ich ale nie dlatego ze mam takie dobre serce ale temu ze nie chce mi sie ich sprzatac 😃 ani mieć upieprzonych ścian 

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Ja sie nie boje robaków, nie zabijam ich ale nie dlatego ze mam takie dobre serce ale temu ze nie chce mi sie ich sprzatac 😃 ani mieć upieprzonych ścian 

Magda?

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Też dobry powód ;D

5 minut temu, draże korsarze napisał:

Mieliśmy takiego brązowego pająka pod kanapą. Wychodził codziennie około 23. Ja pod kocykiem, on na spacerze, jeden drugiemu nie wadził w korzystaniu z salonu 😄

A a propos carbonarry to guanciale w lidlu rzucili jakby ktoś chciał prawilna zrobić.

• Like 1

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Mieliśmy takiego brązowego pająka pod kanapą. Wychodził codziennie około 23. Ja pod kocykiem, on na spacerze, jeden drugiemu nie wadził w korzystaniu z salonu 😄

A kiedyś wstałabyś rano, a on w twoich ciapach pije kawę z twojego kubka. Potem pierwszy ustawia się w kolejce do łazienki, żeby zrobić kupę. A potem już śmiało wyjeżdża twoim samochodem z garażu, tankuje benzynę do elektryka, wlewa oshi do płynu do spryskiwaczy i jedzie na mazury, A potem robi zdjęcia jachtu i swoich stóp, zachodu słońca, drinków, parasolek, może nawet murzynów. Wysyła to messengerem do wszystkich znajomych z dopiskiem "pier.do.lc.ie się". Trzeba być czujnym  w dobie wszechobecnych pająków.

5 minut temu, salix napisał:

A a propos carbonarry to guanciale w lidlu rzucili jakby ktoś chciał prawilna zrobić.

Włosko i tłuściutko 😉

tez sie troche pasikonikow boje, moga pogryzc, nie wiadomo jak to wyniesc bez uszkodzenia odnozy

5 minut temu, oubli napisał:

A kiedyś wstałabyś rano, a on w twoich ciapach pije kawę z twojego kubka. Potem pierwszy ustawia się w kolejce do łazienki, żeby zrobić kupę. A potem już śmiało wyjeżdża twoim samochodem z garażu, tankuje benzynę do elektryka, wlewa oshi do płynu do spryskiwaczy i jedzie na mazury, A potem robi zdjęcia jachtu i swoich stóp, zachodu słońca, drinków, parasolek, może nawet murzynów. Wysyła to messengerem do wszystkich znajomych z dopiskiem "pier.do.lc.ie się". Trzeba być czujnym  w dobie wszechobecnych pająków.

Masz rację. Jeśli jeszcze raz przytrafi mi się taki lokator, utnę mu jedną nogę. Myślę, że to z grubsza zapobiegnie ww. problemom.

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Qweta

Skąd wiesz?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się