TREV0 35 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, konie na ambonie napisał: tak w takich klubodyskootekach to standard zyjemy w kraju w ktorym na pre.zydenta wybrano alfonsa a ty sie dziwisz ze w dyskotekach sa ku.rwy TY JESTES CHORY CZLOWIEKU, POTRZEBUJESZ POMOCY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu Libedowi ostatnio pokazałam klaudie z instagrama waga 47 a on - co to za anorektyczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Widać słychać i czuć Serio czasem tylko. A generalnie mi sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 75 Napisano 6 godzin temu Damieckiego najładniejsza. Jeśli to dla was brzydka kobieta to wy chyba jesteście yebnieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: To wymaluj 10 łatkę i potem się tłumacz że wyglądała na 16. no 10 latka to nie 16 latka chyba juz zapomnialas jak niektore 16 latki wygladaja poza tym co za ronica czy sie jakas puszcza jak ma 16 czy 18b przeciez za pare lat nie zmadrzeje taka patologie z domu sie wynosi i to wina rodzicow. dziad jakis przeciez jej sila od mamy i taty nie wygiaga na dyskoteke nie maluje i nie namawia zeby brala kase za uslugi. moim zdaniem nastolatki sa bardziej zdegenerowanie niektore niz dorosli i tyczy sie obu plci to. jak ktos juz jest patola w wieku lat 16 to bedzie coraz wieksza i wtedy powinni najsurowiej karac to moze by wybili im prostytutcje czy bandytke z glowy pozniej juz jest za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, draże korsarze napisał: No właśnie ona nie jest typowa pięknością ale jest urocza i jako młodsi uwazam ze pasowali do siebie bardzo. Od niej wyczuwam energie niepokrywki. Zreszta Rafał zdziadział strasznie to sie wyrównało. A ta od Damięckiego obczaiłaś? I tak zmieniła co nieco na lepsze bo jak była na filmiku kiedyś w okularach to myślałem że jego matka xD bez złośliwości a Rafał nie zdziadzial wygląda jak wyglądał . Edytowano 6 godzin temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Ta jasne telefon jak ty nie masz telefonu Mam kupiłem ostatnio na kredyt motorola g15 ma 8gb 128gb androida 15 tapete tekkna 8 płacenie neta na zewnątrz no wszystko jak ipad 13 pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Damieckiego najładniejsza. Jeśli to dla was brzydka kobieta to wy chyba jesteście yebnieci Serio? Wyglada jak Anna nehrebecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 75 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: no 10 latka to nie 16 latka chyba juz zapomnialas jak niektore 16 latki wygladaja poza tym co za ronica czy sie jakas puszcza jak ma 16 czy 18b przeciez za pare lat nie zmadrzeje taka patologie z domu sie wynosi i to wina rodzicow. dziad jakis przeciez jej sila od mamy i taty nie wygiaga na dyskoteke nie maluje i nie namawia zeby brala kase za uslugi. moim zdaniem nastolatki sa bardziej zdegenerowanie niektore niz dorosli i tyczy sie obu plci to. jak ktos juz jest patola w wieku lat 16 to bedzie coraz wieksza i wtedy powinni najsurowiej karac to moze by wybili im prostytutcje czy bandytke z glowy pozniej juz jest za pozno Nie czytam bo mi się nie chce. Ale jak zwykle pjerdolisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu A Agata czopek wyglada jak Barbara Bursztynowicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, big buu napisał: Weź G. Sroczyńskiego może posłuchaj to zmadrzejesz a po co mi juz drugi raz mentzena z zona pokazujesz ? bo nie rozumiem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu I powiedzcie mi ..k u r w a . ze nie https://skene.pl/osoba/1360/Barbara-Bursztynowicz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 75 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Serio? Wyglada jak Anna nehrebecka No serio. Wiem już dawno to zauważyłam. A co w niej brzydkiego niby? Brzydka to jest Dobrosz oracz ale nie kobieta o klasycznej urodzie. Jej to bys się przestraszyła noca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 75 Napisano 6 godzin temu Ta fryzura brak szyi bezguscie to już jednak za dużo. I makijaż ruskiej bladzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 35 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, konie na ambonie napisał: nie nic takiego nie twierdze nie ty oskarzasz typa ktory tam byl dwa razy jak tysiac innych osob o to ze skoro tam byl to jest pe.do.file.m rownie dobrze i ty tam bys mogl byc gdybys nie byl taki zapiwniczony A CZEMU JA MAM BYĆ ZAPIWNICZONY? BO WCHODŻE NA WYKOP CZASEM? NIKT GO NIE OSKARŻA Z DUUPY, TAM SZŁY ZEZNANIA ŚWIADKÓW PAMIĘTAM, ZE JAKIŚ KONKRETNY TYP GO OSKARŻAŁ, ŻE ZAMAWIAŁ CHŁOPCÓW, ALE NIE PAMIĘTAM KTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: A Agata czopek wyglada jak Barbara Bursztynowicz A pani z klanu mi mamę przypomina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, TREV0 napisał: TY JESTES CHORY CZLOWIEKU, POTRZEBUJESZ POMOCY z czym sie nei zgadzasz dokladnei bo nie rozumiem ? nie wiesz jak zarabial tadek czy wypierasz to ? na roksie znajdowal anonse i gosciom pobierajc prowizje przyprowadzal a pozniej udoskonalil biznes i bral du.py od kolegi sledzia znanego ostatnio gangusa ktory przykuł jaka dive do kaloryfera i katowal bo chciala zawod zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 75 Napisano 6 godzin temu Tera leci w tv i tak wygląda korzystnie jak na nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: a po co mi juz drugi raz mentzena z zona pokazujesz ? bo nie rozumiem ? Bo wiem że lubisz takie hetero parki oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 6 godzin temu Tu ładne gladzie jak moja robota https://zoomgirls.net/wallpapers/nude-perfection-1920x1080.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Damieckiego najładniejsza. Jeśli to dla was brzydka kobieta to wy chyba jesteście yebnieci no tez uwazam ze ona nie jest brzydsza on jest brzydszy od niej z tym wasem normalna baba niebrzydka ta bosaka przy niej to paskuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 75 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no tez uwazam ze ona nie jest brzydsza on jest brzydszy od niej z tym wasem normalna baba niebrzydka ta bosaka przy niej to paskuda Dobra dosyć oceniania cudzych ryjów. Pokażcie swoje to zobaczymy. Bica przynajmniej widzieliśmy i wiemy że wygląda jak wielka bula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 6 godzin temu poza tym ze wyglada na wielka i na czesci zdjec ma krotkie wlosy to normalnie wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: z czym sie nei zgadzasz dokladnei bo nie rozumiem ? nie wiesz jak zarabial tadek czy wypierasz to ? na roksie znajdowal anonse i gosciom pobierajc prowizje przyprowadzal a pozniej udoskonalil biznes i bral du.py od kolegi sledzia znanego ostatnio gangusa ktory przykuł jaka dive do kaloryfera i katowal bo chciala zawod zmienic To dawaj zrodlo tych rewelacji. Murański? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 35 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: no 10 latka to nie 16 latka chyba juz zapomnialas jak niektore 16 latki wygladaja poza tym co za ronica czy sie jakas puszcza jak ma 16 czy 18b przeciez za pare lat nie zmadrzeje taka patologie z domu sie wynosi i to wina rodzicow. dziad jakis przeciez jej sila od mamy i taty nie wygiaga na dyskoteke nie maluje i nie namawia zeby brala kase za uslugi. moim zdaniem nastolatki sa bardziej zdegenerowanie niektore niz dorosli i tyczy sie obu plci to. jak ktos juz jest patola w wieku lat 16 to bedzie coraz wieksza i wtedy powinni najsurowiej karac to moze by wybili im prostytutcje czy bandytke z glowy pozniej juz jest za pozno TAM BYŁA MOWA O 12, 13 I 14 -LATKACH ALE BROŃ PDF-ÓW DALEJ JEŻELI ( I TO TYLKO PO TO, ABY W POKRACZNY SPOSÓB WYBRONIĆ JAKIES ŚRODOWSKIKO POLITYCZNE) JESTEŚ W STANIE BRONIĆ PEDOFLIÓW TO WIEDZ, ŻE COŚ SIĘ EWIDENTNIE DZIEJE Z PSYCHIKĄ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: no tez uwazam ze ona nie jest brzydsza on jest brzydszy od niej z tym wasem normalna baba niebrzydka ta bosaka przy niej to paskuda Kurde za twoim gustem to ciężko jednak trafic o ile babkę jeszcze rozumiem tak ty masz rozstrzał od jakichś rybich do karyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 75 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: poza tym ze wyglada na wielka i na czesci zdjec ma krotkie wlosy to normalnie wyglada No widzisz i jakoś mu nie przeszkadza xD zgoli wąsa i nadal będzie piękny a ty no cóż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 6 godzin temu Myslicie ze to Elżbieta z klanu była ta wyrodna matka Agatki która kazała jej odrabiać lekcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, TREV0 napisał: ŻE ZAMAWIAŁ CHŁOPCÓW, ALE NIE PAMIĘTAM KTO sylwester latkowski oskarzyl tak kilka osob polowe procesow juz przegral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dobra dosyć oceniania cudzych ryjów. Pokażcie swoje to zobaczymy. Bica przynajmniej widzieliśmy i wiemy że wygląda jak wielka bula Wyglądam jak łysy z brazzers tylko trochę mniej gimnastyki artystycznej robię heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach