BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: No wiadomo ze jak kolorowa koszula to gej a jak coś tam fafluni ...us pod krawatem homofobicznie i który nagle sporo po 30 zdobywa kobite pod wybory z nosem jak klamka od zakrystii i na akord robią se goowniaki to typowy pravilny hetero w pravackim ciasnym mozdzku ci sie nie mieści ze zapewne jest wrecz odwrotnie, wiem i nie wymagam nawet od ciebie więcej Aha czyli kobiety z wielkimi kinolami są jedynie dla gejów. To może te z syrami jak kolumny też xD zayebisty argument na cudzą gejoze. Kubuś jest lewakiem więc to niemożliwe że pederasta ale bosak to prawie pis więc wiadomo gejuch 100 % xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Ale przyznaj że wygląda jak stereotypowa mniejszosc a facet jest jurny jak byk Więc pozory czasem mylą! Wiśniewski? Jak gej? W ogóle. Wyglada jak pajac i cyrkowiec ale w zyciu nie powiedziałabym ze jak gej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, big buu napisał: Oni wszystko wiedzą zarówno przemądrzały jak i niedopieszczona dobrali się myślę na zasadzie podobnych charakterów no skoro ktos kradnie twoje zdjecie i umieszcza w swoim nicku to jest podszyw zeby takie rzeczy oczywiste wam tlukom trzeba tlumaczyc i dziwicie sie ze baby was nie chca ? przeciez dialog z wami to jak rozmowa z koza bo z psem czy kotem jak gadasz to wiecej kuma niz wy/ Edytowano 3 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Zmęczona jestem a ten coś bredzi idę se spać... Pierw czynsz odpracuj u mnie i mozesz isc spac tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Aha czyli kobiety z wielkimi kinolami są jedynie dla gejów. To może te z syrami jak kolumny też xD zayebisty argument na cudzą gejoze. Kubuś jest lewakiem więc to niemożliwe że pederasta ale bosak to prawie pis więc wiadomo gejuch 100 % xD Ten nos to tylko jeden z aspektów tej dziwnej historii pravilniaka który agituje za ożenkiem i rozrodem przy czym sam będąc pod 40 reprezentując konfe tego ni ma jego ślub to totalna ustawka przed wyborami. tacy najbardziej zacietrzewieni to są krypto Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, spust w minute do ai tak napisał: Batyr chce mi wyludzic mieszkanie huh A nie wybatorzyc? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, big buu napisał: Oni wszystko wiedzą zarówno przemądrzały jak i niedopieszczona dobrali się myślę na zasadzie podobnych charakterów ty tez moze sie dobierz z pawlem bo macie takei same poglady i narzekacie na niedopieszczenie./ pasujesz do pawla a on co ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Faktycznie masz gust mocno szukajacych męża Czego.szukających? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A nie wybatorzyc? Wybatorzyc to ja moge Cb, wypnij sie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PiS PiS PiS PiS PiS PiS... 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: no skoro ktos kradnie twoje zdjecie i umieszcza w swoim nicku to jest podszyw zeby takie rzeczy oczywiste wam tlukom trzeba tlumaczyc i dziwicie sie ze baby was nie chca ? przeciez dialog z wami to jak rozmowa z koza bo z psem czy kotem jak gadasz to wiecej kuma niz wy/ To musiał być pisior... bo przecież pis, pis, pis, pis, pis, pis, pis... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No wiadomo ze jak kolorowa koszula to gej a jak coś tam fafluni pryszczaty peez/dus pod krawatem homofobicznie i który nagle sporo po 30 zdobywa kobite pod wybory z nosem jak klamka od zakrystii i na akord robią se goowniaki to typowy pravilny hetero w pravackim ciasnym mozdzku ci sie nie mieści ze zapewne jest wrecz odwrotnie, wiem i nie wymagam nawet od ciebie więcej O cholera krejzi serio? Aż taka płytka jesteś by innej kobiecie nos wypominać? I co to ma do bycia gejem? Chyba się bardziej liczy to co w majtkach? Btw zwyczajna normalna kobieta ja tam faceta nie widzę. Może nie seksbomba ale ty nam nie pokazałaś jeszcze swojego piękna i idealnego noska więc .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu Dumbo to jest mistrzem marnowania typom czasu. Tu trzeba krótko nie chcesz związku to ban na atencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: No wiadomo ze jak kolorowa koszula to gej a jak coś tam fafluni ...us pod krawatem homofobicznie i który nagle sporo po 30 zdobywa kobite pod wybory z nosem jak klamka od zakrystii i na akord robią se goowniaki to typowy pravilny hetero w pravackim ciasnym mozdzku ci sie nie mieści ze zapewne jest wrecz odwrotnie, wiem i nie wymagam nawet od ciebie więcej WOJEWÓDZKI NAWET JAK NA "NOWOCZESNEGO" HETERO UBIERA SIĘ JAK PAJAC I BŁAZEN, WŁĄCZNIE Z ZACHOWANIEM, A O TYM, ŻE LUBI CHŁOPCÓW TO PRAKTYCZNIE POD KAŻDYM ARTYKUŁEM Z NIM MOŻNA PRZECZYTAĆ TWÓJ LEWACKI OGRANICZONY MÓŻDŻEK CHYBA NIE POJMUJE TEGO, CZYM JEST DOBRY PI AR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Ten nos to tylko jeden z aspektów tej dziwnej historii pravilniaka który agituje za ożenkiem i rozrodem przy czym sam będąc pod 40 reprezentując konfe tego ni ma jego ślub to totalna ustawka przed wyborami. tacy najbardziej zacietrzewieni to są krypto A kto normalny leci do ołtarza przed 40? To nie wieś w latach 60. Może i pedal nie przeczę ale argument że ma brzydko babe to jednak słabe bo wiele brzydkich ma męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Czego.szukających? Męża typ szuka męża dlatego jest taki wypindrzony inny będzie go zapinal w dope taki bardziej męski mniej się myjacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: A na elke bym uważał bo jeszcze ci kose sprzeda że malowanego ciągnie do ciebie Zrozum typie że malowany to już przeszłość, teraz jest ktoś inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Aha czyli kobiety z wielkimi kinolami są jedynie dla gejów. To może te z syrami jak kolumny też xD zayebisty argument na cudzą gejoze. Kubuś jest lewakiem więc to niemożliwe że pederasta ale bosak to prawie pis więc wiadomo gejuch 100 % xD Ja bym nie chcial zeby lachon mial wienkrze kolumny od moich czulbym sie jak pasyw huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Zrozum typie że malowany to już przeszłość, teraz jest ktoś inny. Znowu. Ile tych wujków dzieciom fundujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Yebac gejów Ale koniecznie w pupe 7 minut temu, konie na ambonie napisał: co pisalem o wojewodzkim ? nie pamietam przypomnij Nie o wojewódzkim tylko o dzieciach pisales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Zrozum typie że malowany to już przeszłość, teraz jest ktoś inny. Szczerze to straszne jak można latać za innymi mając związku ale nie moja sprawa ciebie umoralniac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, spust w minute do ai tak napisał: Wybatorzyc to ja moge Cb, wypnij sie huh Pomarzyć możesz jedynie, a nie wybatorzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, TREV0 napisał: NO WIADOMO, ŻE JAK PRAWAK TO CO DRUGI BĘDZIE GEJEM DLA CIEBIE WOJEWÓDZKIEGO BRONISZ, BO LEWAK (A TO ON UBIERA SIĘ JAK PEDAU, NIE BOSAK) GDYBY TE DONIESIENIA Z ZATOKI SZTUKI DOTYCZYŁY PRAWAKÓW TO BRANDZLOWAŁBYŚ DO TEGO CODZIENNIE CHYBA, A ŻE DOTYCZĄ LIBERALNO-LEWACKIEGO ŚRODOWISKA TO OCZYWIŚCIE "PLOTY", HAHA, TWOJA LEMINGOZA JEST PRZEWIDYWALNA DO BÓLU piszesz to samo z roznych nickow wiec wiadomo ze to ty juz tlumaczylem ze nie jestem lewakiem zadnym i bym ich gonil z bejsbolem ile razy mam ci to napisac zebys pojal ty jestes lewakiem ekonomicznym popierasz lewicowe postulaty pisu zrozum to w koncu ze pis to lewica nie napsialemze wszyscy z konfy to geje tylko bosak. mentzena nie mam za geja tylko autyste gdybym slyszal jak ty o tej zatoce z telewizji to moze bym mial poglady jak ty ale moi znajomi tam byli wiele razy wiec wiem lepiej sam nawet dostalem raz zaproszenie na sylwestra ale nie chcialo mi sie tam jechac to bylo z dekade temu zanim tacy jak ty slyszeli nazwe zatoka sztuki. knajpa jak wiele innych wszedzie to samo modna wiec sie kreca rozne elementy w takich miejsach i zrobili z tego afere bo nieletnie sie puszczaly jakby w innych w sopocie sie nie puszczaly sam ci moge wskazac jedna w ktorej widzialem pelno nieletnich cichodajek ktorych tam pilowal jakis tadek batyr to bylo obok grand hotelu w podziemiach od strony molo sie wchodzilo jakis uniqu czy cos takiego sie toto nazywalo. wielkie mi wydarzenie tylko nie mial kto programow nakrecic w kazdym miescie sa takie miejsca gdzie przyszle podreczne szukaja sponsorow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Męża typ szuka męża dlatego jest taki wypindrzony inny będzie go zapinal w dope taki bardziej męski mniej się myjacy. Pasyw musi codziennie 0dbyt myc jak samica mi wystarczy raz w tygodniu skurke podwinonć przewietrzyć tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nօxelia 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Pomarzyć możesz jedynie, a nie wybatorzyc. Ja go mogę wybatorzyć bacikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Znowu. Ile tych wujków dzieciom fundujesz Cicho. Piszę do leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, big buu napisał: O cholera krejzi serio? Aż taka płytka jesteś by innej kobiecie nos wypominać? I co to ma do bycia gejem? Chyba się bardziej liczy to co w majtkach? Btw zwyczajna normalna kobieta ja tam faceta nie widzę. Może nie seksbomba ale ty nam nie pokazałaś jeszcze swojego piękna i idealnego noska więc .... Nie chodzi o nos Jezu 5x mam pisać chodzi o cały kontekst ale tak jego baba wyglada męsko ja czuje ze Krzysiu wolałby jakiegos Rafałka czy innego Adrianka change my mind Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, spust w minute do ai tak napisał: Pasyw musi codziennie 0dbyt myc jak samica mi wystarczy raz w tygodniu skurke podwinonć przewietrzyć tak Mimo że podszyw to tak jest z pewnoscio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Znowu. Ile tych wujków dzieciom fundujesz Masakra jej brakuje emocji nudzi się chyba każdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie chodzi o nos Jezu 5x mam pisać chodzi o cały kontekst ale tak jego baba wyglada męsko Na pewno nie bardziej niż nawrocka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, konie na ambonie napisał: ty lykasz te pisowskie kity i tyle pier.olisz jakas pisowska nagonke knajpa jakich pelno w kazdym miescie wszedzie sa prostytutki ty ich nie widzisz bo one raczej unikaja fobikow inceli. o kazdej modnej knajpie by mozna nakrecic jakis reportaż ze jakies ineletnie tam rezuduja i szukaja sponsora. CZY TY W OGÓLE WIDZISZ RÓŻNICĘ MIĘDZY PROSTYTUCJĄ Z DOROSŁYMI, A Z MAŁOLETNIMI NASTOLATKAMI/DZIEĆMI? CZY PEDO PROSTYTUCJA TO TEŻ MOŻE DLA CIEBIE "PISOWSKA NAGONKA" I WSZYSTKO SPOKO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach